195

Анонимен

преди 2 години

Съгласно чл. 62 от ЗПУПС докато тече 2-месечното предизвестие можете да си закриете сметките без да носите отговорност за разноските

194

Падаря

преди 2 години

В Германия теглиш кредит примерно 5 000 и връщаш 4900Е.Отрицателни лихви по кредитите за Ковид периода.Тук лихвите стигат до 10% ...Банките да пускат кредити на бизнеса не на 3-4 олигарха само.

193

банкеръ

преди 2 години

Пари има, но няма хора. Няма на кого да ги дадем. На смотан човек и да му дадеш пари - ше ги изяде, изпие и из*ере и дотам.

192

akud

преди 2 години

Българи не си харчете парите, не инвестирайте в недвижими имоти , това са целите на държави като САЩ. по-добре инфлацията да ви изяде част от спестяванията. НЕ СИ ХАРЧЕТЕ ПАРИТЕ

191

Анонимен

преди 2 години

Нулевите лихви по депозитите са от доста време преди пандемията. Явно друга е причината за натрупаните пари в банките. По принцип инфлацията изяжда спестените пари, а лихвите на банките само забавят темпа на намаление на парите, но в последно време сякаш няма и инфлация.

190

ПроСоТо

преди 2 години

Що се отнася до таксите..:-Аз не мога да си обясня "логиката"..:-Таксуват те,тоест ГЛОБЯВАТ те за това,че им даваш парите си..?!?!?!..Нещо..нещо..какво е това нещо?..До скоро ЦКБ НЕ искаше никаква "такса" когато ВНАСЯШ по сметката си пари..От известно време и там въведоха тая дивотия..За другите банки не знам,след като обиколих доста от тях,от години работя само с ЦКБ..

189

Анонимен

преди 2 години

Банка ДСК и най-кожодерската банка.Там само за една справка и те треснаа с десет лева такса.В тази банка таксите са убийствени!

188

Анонимен

преди 2 години

До Бла бла бла. - Само дето има уловка за шарани. Със бития кон можеш само да си таковаш таковата. Ако стане задължително разплащателно средство трябва да очистят 2/3 от популацията.

187

Е

преди 2 години

Явно хората на Божков и Пеевски вече се затрудняват да пращат парите навън ! А и разните протестъри и служещи на други държави, са си получили хонорарите !

186

Икономически растеж

преди 2 години

БоКо е прав ....първи сме по Икономически растеж....и най бедни в Европа..... мухахахахахахахахахаха.....аман от шизофреници ...

185

Handel

преди 2 години

Корумпираните политици специално направиха така, че по закон в България НЯМА чужди банки. Т.е. чуждите банки купуват или основават свой филиал, но този филиал се води българско юридическо лице и реалния собственик не носи никаква отговорност за действията му. Поради което цари разюзданост и кожодерство.

184

ПроСоТо

преди 2 години

Наистина има нещо ..я българско,я..престъпно:-По света банките предлагат кредити със символична лихва,някои дори и БЕЗЛИХВЕНИ,а "нашите" банки, въпреки че повръщат от пари,пак драпат за висока лихва по кредитите..Обаче виждам,че на много колеги им е ясна "играта" с безконтролното печатане на пари и последващия ефект от това..Не знам как и дали ще им дойде акъла да успеят да удържат лавината следващите години..Най-вероятно ще продължи старата изпитана технология.."Пълнене-изпразване"..

183

Бла бла бла

преди 2 години

Добре че Сатоши направи това което всеки смяташе за невъзможно, вече има алтернатива и тя е Bitcoin. Ел Салвадор го приеха, следват и други...

182

Анонимен

преди 2 години

е тва банка да си....

181

пари при пари отиват

преди 2 години

потвърждава се правилото, че богатите забогатяват, а бедните обедняват

180

Анонимен

преди 2 години

За сметка на това не спират да предлагат потребителски кредити с 10 процента лихва

179

Банките

преди 2 години

да не са луди да стават на Вторични Суровини и да приемат хартия без стойност!

178

BAHKATA

преди 2 години

ИТН ще разчистят банките от натрупаните пари.

177

BAHKATA

преди 2 години

ИТН ще разчистят банките от натрупаните пари.

176

Ари Голдберг до 209

преди 2 години

така е Брат! Саблат Шалом!!