55

до 58

преди 2 години

а ако са 800 или 1000 има ли збачение, по малко ли ще бъде разбит ,келешш с келешш

54

Анонимен

преди 2 години

И как разбраха че в момента на удъра е летял с 900 км без да са намерили черната кутия и да са свалили данните от нея,след като миналата седмица ясно казаха че от радарите не може да се определи нищо.Тия за какви ни мислят.... Отдавна е намерена черната кутия,просто като всичко в България истината за пореден път ще се прикрие

53

до 54

преди 2 години

към Шабла но със спирка в Каварна за тоалетна.....що за глупаави въпроси задаваш. лети успоредно на бреговата черта

52

Анонимен

преди 2 години

А братски американски бойни самолети участвали ли са в учението и изобщо имало ли е в близост такива? Все пак да се знае. Руски самолет в симулирана бойна обстановка.... само питам?

51

Анонимен

преди 2 години

нищо чудно щи сме 30 години опашкари на всякъде. То от толкова пишман експерти в тая държава как да се случи нещо нормално. Като ви чета фантазиите се убеждавам че сте експерти от клечки за зъби до геополитика и авиация и то военна.

50

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбрахме,самолета към Шабла ли е летял или обратно в момента на разбиването си???

49

до 50

преди 2 години

какви световни медийй бе абддалл. Да напишат че бг пилотите не могат да летят нощем над море. Това ли ще гръмне. Те го знаят мн добре и на изток и на Запад

48

Как ще може,

преди 2 години

и как реши че се е разпаднал във въздуха, кой ти го каза, сто пъти ви казаха удар с 900 км ч във водата, по ясно от това има ли.

47

WTF?

преди 2 години

Защо не е катапултирал тогава? Или го е пернало нещо отдолу, или не е имал точни данни за височината, или се е взривил самолета, заради техническа неизправност. Това, че не намират кутията е доста подозрително.

46

Анонимен

преди 2 години

Добре че световните медии не са гръмнали с този случай, че иначе жална ни майка... Или пък... може би ще е добре да се разгласи?...

45

Как ще може,

преди 2 години

това значи, че НАТО сваля наши самолети, а това най вероятната версия. Доказано е, че натовски самолети са настроени да свалят само руски. Уж самолета се е разбил във водата, а се е взривил още преди да падне, как става това? Военният е като комунист, ни вопъл ни стон!? Хайде поне да оставят загиналият пилот да почива в мир, стига са дъвкали името му. Човека загина заради сбирщината наречена НАТО!

44

Анонимен

преди 2 години

Абе ние не си ли ликвидирахме двете комунистически подводници, поради липса на необходимост? И народът скачаше с двете си ръце ЗА?

43

до 40

преди 2 години

да доброволци има, института по океанология а не сулю и пулю с плавници и шнорхел.....смешен лаик. Това да не е да търсиш изчезнал в планината бе льольо

42

Анонимен

преди 2 години

До 40:Съмнява ме да имат нещо, че и да го крият :)Който както иска, така да си го тълкува :)

41

Анонимен

преди 2 години

Черната кутия е намерена още в първия ден ... Това да не е игла ... 70 метра дъбочина ... Вие за лъжите който говорите трябва до живот да сте зад решетките !!! Защо криете 2рия МИГ29 с който са летели заедно !!!!

40

ss

преди 2 години

Ще видите че ще намерят черната кутия обаче няма да могат да извлекат информация защото ще е "унищожена" за пред хората да им затворят устите... и това ще е всичко...

39

Анонимен

преди 2 години

При нормални издирвателни акции доброволците са добре дошли, освен ако не криеш нещо...

38

Анонимен

преди 2 години

Даже в Русия нямат МИГ 29 с водозаписващо устройство параметрите на полета!Кой сега е по-добър?

37

Анонимен

преди 2 години

Има нещо много гнило в цялата тази история,прикриват се страшно много факти и доказателства.Първо търси се черната кутия да се прегледа записа между кулата и пилота, ами запис в самата кула няма ли? или записва само черната кутия.Второ нека да обясни този църволан как така технически "изправен" самолет се взривява още във въздуха преди да се разбие в морето без дори пилота да е имал възможност да катапуртира.... иначе самолета не е свален. Жалко за пилота !!!

36

Анонимен

преди 2 години

Абе разбирачи туй 50 българина 50 различни версии от гените ли е. Оставете хората да си свьршат работа. А за липсващата техник сьдете други с пицата.