4

Анонимен

преди 3 години

А същите тези банкери да излязат да обяснят, как се правят престъпния свят го има от 100г и преди биткой пак си използваха парите за незаконни неща ? Я стига ни правихте на маймуни. Парите когато не са платени през банка са невидими. Кякво ни обяснявате тука алабалаа... кажете ск че ви пречат ,зашото ви бъркат в джоба. Защото банката му иска такси ,че и устройва 2021г за да съм можел да си пратя моите пари където искам!

3

Анонимен

преди 3 години

валута за измамницине е за всекикрипто ще са парите на компютрите, не на хоратаа нали знаете какво бъдеще чертаят, тези роботи да са част от обществото наравно с хората

2

АнонимеН

преди 3 години

ЦЯЛАТА СВЕТОВНА ТЪРГОВИЯ СЕ РЪКОВОДИ ОТ ФОНДОВЕТЕ! _____-НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ ПАДА ОЩЕ И В ПОНЕДЕЛНИК СЪЩО! ВЕРОЯТНО ЩЕ ПАДНЕ ДО ОКОЛО 33 ХИЛЯДИ ЗА БРОЙ И ОТ ВТОРНИК ЩЕ ПОЧНЕ ДА СЕ КАЧВА ДРУГАТА СЕДМИЦА! И ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ КАЧИ ДО 45 ХИЛЯДИ , СЛЕД КОЕТО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ПАДА!____ТОВА СА ЕТАПИ, СЕГА Е ЕТАП ПАДАНЕ А ТАКИВА КАТО ЦЯЛО МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАТ И 1 ГОДИНА. Щ ПАДА ЛЕКО ЩЕ ГО КАЧВАТ ЗА ДА НАБУТАТ И ПАК ПРОДЪЛЖАВА ДА ПАДА! НА 16 ХИЛЯДИ ПОЗВОЛЯВАМ ПОКУПКА ЗАЩОТО ВЕРОЯТНО ОТ ТАМ ЩЕ СЕ КАЧИ ПАК! :)

1

.

преди 3 години

Въй-й-й-й... :X