50

съвет

преди 3 години

''мобилни екипи отиват по селата''---Няма смисъл, само ще трошат държавно гориво!

49

анонимен

преди 3 години

С поредната простотия в България се убеждавам,че ние,всички,сме сбъркани. Когато се видя,че ваксинацията започна да се случва и вече нещата са по-организирани, "новите" решиха,че трябва да се променя. И защо? Защото предишното решение и организация е на някой друг. Поредното доказателство,че политиците в България не са последователни и не са склонни да приемат нещо добро от опонента. Затова сме на това положение и ще продължим да сме в близко бъдеще.

48

Анонимен

преди 3 години

Ами реално закриха зелените коридори за хората под 60 години.Скоро ще даряваме ваксини.Ограничения не може да се правят , при положение, че и сега има ваксини за всички желаещи независимо дали са на 20 или 90

47

НЕваксиниран

преди 3 години

Ха-ха-хааааа.............часът на вампира ли ще правим от понеделник до четвъртък?!

46

Анонимен

преди 3 години

Голема радост. Промениха коридорите. Но тази заповед само ще влоши нещата. И новите управляващи ще търпят негативи. Ще има струпвания от петък до неделя. И няма да има хора до четвъртък. Това с възрастните беше първа фаза на имунизация преди много време. Жалко решение.

45

Анонимен

преди 3 години

Министърът не е в час! Проблем с възрастните хора имаше в началото. Сега има ваксини! Ще се блокира ваксинацията и ще изпаднем в поредния парадокс - има ваксини, но не и ваксинирани. Проблемът е, че се правят малко ваксини на ден и с тази заповед още повече ще се забави всичко.

44

нЕкой

преди 3 години

Абсолютно *** заповед. Тамън хората започнаха да се ваксинират и сега ги спира маолумния министър. Вместо да разшири още местата за поставяне на ваксини и зелените коридори, сега набутва всички през уикенда да ходят. Ясно беше че ще скроят схема с ваксините слугите на фигураста.

43

:(

преди 3 години

Трябваше да се предоставят ваксини на личните лекари и те да преценят кой е за ваксина и кога от хората със заболявания. Да ама не им стиска да поемат отговорност. Отговорността се прехвърли на човека, който най-често си няма на идея дали да се, дали да не се ваксинира. Питат здрав ли си, имаш ли алергии, ама ако не си кажеш, e после друг ти ще ти е виновен... Няма централизирано управление, цари хаос, за пореден път!

42

Анонимен

преди 3 години

Нали проф.Ангелов, каза , че е чул за прекратяване на зелените коридори. Сигурно са го излъгали разни интриганти....

41

пена

преди 3 години

До изборите избирателите на Радеф ще са с приоритет! Свиквайте! Нито едан червена бабичка не трябва да се страхува да отиде да гласува!

40

ПЛАНдемия

преди 3 години

С гласуване няма да стане, всички са слуги , от нас зависи станете и те ще паднат, после ще е късно!

39

Demonaz

преди 3 години

Сам си каза,че времето спомага да няма кромид. Това може ви отговори за доста неща. Айде марш се ваксате сега всяка година.А,това е много глупава заповед като застрашени са най-старите и болнавите да ги ваксат и да отварят всичко. Една година мина с тъпотии.*** с мръсе н. Ще ваксинират те децата,че да спасяваме бъгавите,които са с единия крак в гроба.

38

Анонимен

преди 3 години

Тук има хора, които защитават всичко, което е на ГЕРБ, само защото са от ГЕРБ (вероятно платени). И обратното го има, всичко, което не е ГЕРБ, трябва да се защитава... Еднакво тъпо е. Тази заповед също е доста ***. Защитавате я, само защото министърът не е от ГЕРБ. Нулева логика.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Преди ГЕРБ на кое място беше опикано протестърче?

36

тото

преди 3 години

Досега всичко си вървеше нормално, или си записваш час или отиваш и чакаш макс 30мин на зелен коридор. Не съм фен на тъквата, но поне пусна ваксините свободно и който иска си се боцка, никви драми. А тоя за два дена се

35

Анонимен

преди 3 години

Ние вече сме на последно място в ЕС и това е отдавна. Благодарение на експертната мисъл на гербиджа.

34

Последно място в ЕС

преди 3 години

Вече с тази заповед си гарантирахме и последно място в Европа а много скоро ако продължава така и в света.Дори Македония която преди 10дни започна ваксинация има вече 8% ваксинирани, Албания 16% а ние досега 10%.С тази заповед ще довършим ваксинацията на сложилите досега първа доза и я има я няма по 3-4 хиляди на ден ще има нови желаещи с което ще сме твърдо ПОСЛЕДНИ!В България вече има в наличност ваксини и трябва да се прави като в САЩ да се ваксинират хората по молове аптеки паркинги и БОНУСИ

33

Анонимен

преди 3 години

Обаче ако през Юли младите отидат на море и само пенсиите излязат да гласуват, Нинова ще стане премиер:)

32

Хахаха

преди 3 години

A тeзи дeтo ca c първa и чaкaт зa втoрa дoзa, миниcтърa пoмиcли ли, щoтo имa тoчeн грaфик зa втoрa дoзa ?тa чaк вдлъбнaт !!!E гa ти и миниcтърa ...

31

Тиган

преди 3 години

Стойчо министърчето обърна палачинката. До вчера едно, днес ваксиниране.