403

Анонимен

преди 3 години

До СИН ФАР.."Бивш служител на ДАНС: Дадох 160 стр. доказателства за далавери на Бойко Борисов на стойност 7 милиарда лева!"

402

анонимен

преди 3 години

E,г-н Радев ако е очаквал леки месеци,да не се е хващал на хорото.То критикуването,плюеенето и вдигането на юмрук ала Че Гевара е лесно и всеки го може.Всъщност той е постигнал това,към което винаги се е стремял-еднолично управление.Сега поне за 2 месеца ще има възможност да се "развихри" и да покаже качествата си на управленец.

401

Анонимен

преди 3 години

А защо Пилето бяга в Турция, необезпокояван? Вижте какво пише в сайта на - narod.bg ,тоя бяга към Турция

400

321

преди 3 години

Няма да е зле да има закон който да не позволява на всякакви бивши военни, разведки,доностници,милиционери и пожарникари да стават политици...може пък и да се оправиме тогава, знае ли човек.

399

Очакване

преди 3 години

Очакват ни наистина тежки месеци - разрухата ще се устреми към окончателното потъване в нова национална катастрофа ! Честита хунта !

398

Санитар

преди 3 години

Тощ пак започна със своите "сготвени " пожелания и заяждания... Не става човекът и това е !

397

СИН ФАР..

преди 3 години

ДНЕС В БЪЛГАРИЯ СЕ УСТАНОВИ АВТОРИТАРЕН РЕЖИМ НА РУМЕН РАДЕВ.............................. 3..в..1.................1.ХУБАВО Е ДА СИ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ, БЕЗ ДА НОСИШ ОТГОВОРНОСТ..2.ХУБАВО Е ДА СИ ПРЕЗИДЕНТ, БЕЗ ДА ИМАШ ПАРТИЯ.....3.ХУБАВО Е ДА СИ ИМАШ ПАРТИИ-..... ИТН.. +.. ИМВ.. +ДБ..... ...... ......... ИНАЧЕ МНОГО СМЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЪЛГАРИТЕ.......

396

Гласувайте

преди 3 години

За Жан Виденов!

395

Ко

преди 3 години

Речи

394

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези ретро дружки тц тц ужас

393

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези ретро дружки тц тц ужас

392

Как така бе

преди 3 години

Тоз кви ги плещи!Нали свалихме омразният Бойко!Сега ще цъфнат ябълки и круши,ще има за всички пролетари народни блага!Смърт на фашизма-свобода на народа!

391

.

преди 3 години

Разпределение на печалбите от Изборния Тираж теглен на 04.04.21.Коджа келепир /Джакподът/ - неограничен брой гласове от чужбина - се пада на ДПСДве "шестици" - от закриването на спецсъда и прокуратурата - отиват в Белград и ДубайБонуси - 7-8 бона едномесечна заплата и возене в Мерцедес - се падат на депутатите.Честито на печелившите!

390

Анонимен

преди 3 години

Съпротива от силите на статуквото??? Това е поредното грешно внушение от страна на президента Радев.Както виждаме няма истерия от страна на ГЕРБ,така както сме свидетели от страна на неговите протежета и нови/стари/ муцуни в отишлия си парламент тези дни.Оценката за всички ще видим на изборите.Народа иска стабилност и можещо правителство сясни цели /приоритети/ за постигане.Видяхме ,,новите,,какво могат,по скоро ,че нищо не могат.

389

Анонимен

преди 3 години

Бре, бре пРезидента ще се бори срещу себе си?Ти да видиш епична битка.

388

СИН ФАР..

преди 3 години

Румен Радев :"Предстои битка със силите на статуквото"......... СТАТУКВОТО... ОТ 1944 Г........И ДО НАШИ ДНИ...... 1.РУМЕН РАДЕВ -... ЧЛЕН НА БКП.. ОТ 1986....2.БОЙКО РАШКОВ..... ЧЛЕН НА БКП, ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЖАН ВИДЕНОВ =5 ЛЕВА...3.В. МИНЕКОВ......... ОТ ЛИЧНАТА ЛОВНА ДРУЖИНКА НА ТОДОР ЖИВКОВ..4.СТЕФАН ЯНЕВ...... ЧЛЕН НА БКП. ОТ ВНВАУ-ШУМЕН............. СТАТУКВО.. СА ВСИЧКИ РУСОФИЛИ - ***........ДЕЦАТА НА КОЙ ОТ РУСОФИЛИТЕ Е ЕМИГРИРАЛ В МОСКВА, КАЗАН ИЛИ ТАТАРСТАН...??.............

387

Съпротива

преди 3 години

..От силите на статуквото ? Значи и той ще се съпротивлява - сам на себе си, може би !

386

Омагьосан кръг

преди 3 години

От статуквото през последните десет години - ГЕРБ се върнахме към статуквото от предните двадесет години - БСП, когато всички бяхме милионери и не можехме да си купим нищо с милионерските си заплати.

385

Радев Наш !

преди 3 години

Най-накрая РУСКО ПРАВИТЕЛСТВО !

384

Dddddd

преди 3 години

Радев, ти си статуквото!!!Безсрамен