80

123

преди 3 години

Според мен за национални избори трябва да гласуват само хора, които живеят в България. Да се въведе гратисен период - напр. ако си бил в чужбина повече от 1 или 2 месеца, да можеш да гласуваш на национални избори само ако последните напр. 6 месеца преди датата на изборите живееш в България. И малко ме интересува кой на кого изпраща пари. Това е личен избор. Живея в България и изпращам пари на майка си, но не го навирам в очите на никого.

79

Анонимен

преди 3 години

До Словянин"Ако партиите нямат пари, ще ги купят богатите. Кой ще защитава хората на труда?"АКо партите не могат да съществуват сами, значи г ръководят хора, които са некомпетентни.А ако могат да ги купят "богатите", то значи народът трябва да действа и да НЕ гласува за тези морално пропаднал партии.

78

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ натиска яко с надеждата, през август да вкарат тази система, че белкем останат 30-40 човека в парламента ...

77

Словянин

преди 3 години

Ако партиите нямат пари, ще ги купят богатите. Кой ще защитава хората на труда? Популизъм е субсидията за партиите да е малка. Не е родно и да е голяма. Нека практиката покаже колко е оптималната. Без пари не може да се прави политика! Особено при тези огромни такси в тв. Мислете, българи!

76

Анонимен

преди 3 години

2/3 от гласувалите на референдума го искаха, ама правната комисия - "Не".Някой да обясни на тези хора, що е то демокрация!!!

75

я

преди 3 години

ОСТАВКА! Мутри Вътре и Менте-патриоти.

74

Радеф

преди 3 години

Така е.Влизаш в Парламента и те хваща амнезията.Слави-и-и Слави, шарлатанин такъв.Що народ излъга.Все пак ще има поправителен скоро.

73

Как сме, излъганите?

преди 3 години

2.5 милиона БАЛЪЦИ гласувахме ли за мажоритарно гласуване? А за 120 депутати? А за 1 лв субсидия на глас? Колко гласуваха за ИТН начело със Слави и Тошко? Да са ни честити новите кукли на конци!!!

72

Дрън дрън

преди 3 години

Пак си точат зъбите да крадат. Партиите трябва да се издържат от ЧЛЕНСКИЯ ВНОС на партийните си членове.

71

Анонимен

преди 3 години

И по сто лева на глас да я направят, пак ще взимат пари от олигарсите и ще са зависими от тях. Че те затова са там.

70

Анонимен

преди 3 години

НА БСП И 100 ЛЕВА ЗА ГЛАС ПАК НЯМА ДА И СТИГНАТ. ЩОМ МОЯТА МАЙКА ,,бесепарка и в мозъка на костите си,, на последните избори вика на мен ..... ДА ГЛАСУВАТЕ за БОРИС ....(не знам кой е Борис но е по добре от бсп) явно даже при Борис е по хубаво от колкото при БСП. ПОЛОЖЕНИЕТО ИМ Е НАТОПОРЧЕНО НА БСП.

69

Анонимен

преди 3 години

Демутризация трябва, субсидиите трябва да се увеличат по разбираема причина.

68

Анонимен

преди 3 години

имаш партия или някаква организация - плаща се членски внос - КАКВИ СА ТИЯ СУБСИДИИ, КОИТО СЕ ИЗСМУКВАТ ОТ НАРОДА ?и сега е ясно, че всяка партия се субсидира от тъмния бизнес - за какво да им плащаме и ние, обикновените хора сега се видя кой какъв е - обещания, обещания - пък гласуването като при Боко

67

Анонимен

преди 3 години

Тате ще ми купи колело - ама друг път.

66

4epa

преди 3 години

ИНТ КАЗА ЩЕ ИМА МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ АМА ДРУГ ПЪТ !!!!!!! ТЕ СИ ДЪРЖАТ НА ДУМАТА АМА ДРУГ ПЪТ !!!!!!!!!! КЪДЕ ОТВЕЯХА СУВЕРЕННА - А СЛАВ4О , СЛАФ4ОООООО !

65

Анонимен

преди 3 години

Къде изчезнаха вярващите в месията Славуца.Продадохте се на турските сараи за жълти стотинки.Ей сега ще ви оправи Доганчо с безброй секции в Турция.

64

Анонимен

преди 3 години

Това ли е най-належащият за решаване проблем на България как щели да гласуват българите в чужбина. Ей, за да си осигурят от ИТН и ДБ гласове от чужбина са готови да продадат България на ДПС. Започвам да съжалявам за Валери Симеонов, не го харесвах, но той се бореше с нокти и зъби да ограничи турското влияние в България. Защото сега е само турско влияние, но скоро може да стане и турска заплаха.

63

Анонимен

преди 3 години

Какво сте се хванали за тая субсидия?!?Те искат гласуване по пощата и безчет избирателни секции в чужбина.... С 3 млн. турци, имащи право на глас, така ще ни го..., че Слави ще ви се завие

62

Анонимен

преди 3 години

Какво се възмущавате?Лятос се радвахте на протестърите.Е, сега те влязоха в Парламента.Радвайте се постигнахте си своето.

61

Буци

преди 3 години

Олиг*френи сте всичките и затова си заслужавате баце да ви го набива с 200, ама постоянно! Живи и здрави да сте! Гласуване по пощата било глупост, субсидия 1 лев било глупост, *** всичко знае. Те в щатите не разбират... Субсидиите в Германия, Словакия и ред други страни също, където са по-малко от евро също не разбират. Абе вървете майн*та си всички! *** народ, слаба държава!