21

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости най-спокойно Москвича може да бъде възстановен въпроса е, че цената за ремонта ще е космическа за такъв автомобил.

20

УжасТ

преди 3 години

До минувачНищо "нямаше да вземе", щото дебелината на ламарините има много малко общо с това колко ще се смачкат. Общо има това как са проектирани краш зоните и други такива неща, които при старите автомобили са много зле, а при новите - много добре.

19

Анонимен

преди 3 години

Някаква мъpша слага минуси!

18

Анонимен

преди 3 години

До тук с фалшивата гордост, че "московеца е направен от претопени немски каски" и затова е много здрав.

17

УжасТ

преди 3 години

До ВкТВ интерес на истината, за смачкването на 60 годишен автомобил при сблъсъка няма значение дали е западен или източен: и в двата случая, проблема е в това, че новите коли са просто в пъти поздрави, така са проектирани.Забавна случка е, но става само за бъзик, нищо друго.Но, че руските таралясници и като нови нищо не стааваше от тях е вярно.

16

минувач

преди 3 години

глупава статия. Кола на 60 години се е срещнала (може би) с кола на 10. Дори Москвича да е седял в гараж през цялото време ( а от снимката не изглежда да е така) - корозията и остаряването са си взели 'техното'. Ако беше нов Москвича с неговата ламарина от 1.4 мм - щеше да вземе 'здравето' на новата кола.

15

Чико

преди 3 години

Аз пък не виждам Джага нещо да го е притеснило, докато руското клеясало возило като че ли ще се разпадне.

14

Мискинин и серсемин

преди 3 години

Не бих искал да съм на мястото на дъртака шофирал дарака ,дупе да му е яко сега само боята на ягуара струва 1300 евро. Да не говорим за други щети. Мускала антика антика колко да е антика най-много да струва 2-3000 евро и то ако е в отлично състояние!

13

преден десен

преди 3 години

Тоя Москвич знае ли къде е ляво.

12

ВкТ

преди 3 години

Западна кола на годините на този Москвич ще струва шест цифрена сума най малко и ще блести. Тази руска изгнила ламарина, която дори и при излизането си от завода трудно би могло да се нарече ***, а по скоро каруца, трябва кротко да си ръждясва да се топи във нечий буренясал двор, покрита с избледнял брезент на дупки. Какво прави това нещо на улицата???

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Русофилите сте известни с развинтеното въображение, което имате.

10

Анонимен

преди 3 години

Не е имало никакъв удар между двата автомобила! Просто москвича е бил ударен и им е хрумнало двата автомобила да ги поставят един срещу друг и да ги снимат! Ако се ударят двата автомобила москвето щеше да влезе до стъклото на този пластмасов Ягуарски звяр!

9

Анонимен

преди 3 години

До до 1естествено. Новото си е ново, но нали требе да въздишат по великото съвецко производство. А снимката си показва както си е- Москвича за скрап.

8

УжасТ

преди 3 години

Съсипахте реномето на елитната руска автомобилна индустрия.

7

до 1

преди 3 години

За *** балкански всяка нова кола е еднодневка. Той не осъзнава, че нормалните хора караме една кола от магазина 2-3 години и сменяме за следващия модел и изобщо не ни интересува дали е здрава или не. От сума години карам само нови коли и нито един път не съм бил в сервиз за друго, освен обслужване. Всъщност, да караш нова кола е по-евтино, отколкото си мислите. А този Jag от снимката е на 12 години. Далеч е от нов. Отделен въпрос е, че е много по-безопасен от каквото и да е руско.

6

Анонимен

преди 3 години

Чудя се, как ли ще изглежда този Ягуар след 60+ години експлоатация.

5

огледален свят

преди 3 години

''Автомобилът от времето на СССР е със смачкана лява страна на бронята''-----А на фотото е от ДЯСНАТА страна!

4

Когато

преди 3 години

една западна кола издържи по руските пътища 64 г. да дойдат да ми се обадят!

3

до 1

преди 3 години

Така като гледам бая си кьорав.

2

Анонимен

преди 3 години

Супер нов Jaguar, да. На има-няма 10 години.