108

Абе ..

преди 3 години

До Анонимен 127.. това е така, никой не е "длъжен" да казва нищо, обаче па и нищо не пречи да се каже нещо. По принцип де, явно тук има нещо дето много пречи, защото всички ЯКО мълчат. А може и да не е само едно нещо, ама айде сега няма да продължавам, че започвам да звуча като колегата с Изводите, па на нЕкой Ше земе да му стане нещо.

107

Анонимен

преди 3 години

Интересно предположение чух за Плевнелиев, върху което не се бях замислял. Бойко може да изненада всички с неговата кандидатура. Първо - така ще поставят Радев в още по-кофти ситуация; Второ - Плевнелиев е върл фен на евроатлантизма и НАТО; Трето - той е консенсусна фигура, зад коят ще застанат всички партии без БСП; Четвърто - Бойко ще се съсредоточи върху президентските избори, защото отдавна говори, че иска да е президент, а така властта пак ще бъде в ГЕРБ. Това ще е брилянтен ход.

106

Анонимен

преди 3 години

Човекът е способен, но съгласи ли се да стане кандидат в това невъзможно правителство и то точно от ГЕРБ, с кариерата му е свършено.

105

Анонимен

преди 3 години

До ИзводитеВнушенията ти са силно манипулативни. Никой не е длъжен да ти казва нищо.

104

Боце

преди 3 години

не обиждай България с подобно предложение. Освен умен,пронатовски,проамерикански и проевропейски не ти ли мина през пожарникарския ум,че най-вече трябва да е пробългарски настроен . Нали премиер на България искаш да го правиш. А той е американско ***. Това и баба го знае. Зная,че когато змията умира най - много хапе , но не обиждай българския народ предлагайки това нещо с объркана сексуална ориентация за негов премиер. По-добре си го чувайте вътре в ГЕРБ.

103

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

До Анонимен 82Е нали всички от единствената дясна партия с държавни бензиностанции и строежи за милиарди без обществени поръчки сте про-европейски и про-атлантически ориентирани?

102

Анонимен

преди 3 години

До часът на истинатаГлупости говориш. Слави, няма да подкрепя никого. Ще се пробва с нови свои хора, но не мисли, че те ще са шоумени. Той не е ***. Лошото е че бързо, ще се изпокарат новите парламентаристи.А на това момче, ще му дойде времето, защото има потенциал. За сега само го представят на публиката. Ще бъде Министър председател, но доста по-късно. Тогава няма да бъде номиниран само от Бойко. Когато се смени така наречения "Президент", следващото служебно правителство, ще го оглав

101

Койчо

преди 3 години

Всички от Спартасос поздравяваме къдравата Сю.

100

Боряна

преди 3 години

Предишният поне беше красавец. За друго няма смисъл да очакваме. :)

99

Анонимен

преди 3 години

Може и Тошко Африкански!С Крумови закони и със сатъра ще реже части от телата на инакомислещите!

98

Муахаха

преди 3 години

я докато си върша ежедневните задачи - Тит Вун паднал от власт!

97

БокичА

преди 3 години

Мое да кара жип с ръчни скорост, това е достатъчно за мене.

96

Анонимен

преди 3 години

Нали питаш?Бай Чалгар с регенти погребалното политбюро!

95

часът на истината

преди 3 години

Бойко пак се готви да съставя правителство май?Остава да разберем дали Слави ще го подкрепи...

94

Абе..

преди 3 години

.. интересна работа, от 40 (с думи: четиридесет) минути питам за имената на хора подходящи за поста на Министър-председател и до момента имам 0 (с думи: нула) предложени такива.Изводи?

93

Анонимен

преди 3 години

Най образованият,ерудиран,проевропейски, натовски....Правилен избор!Само да не го похабят,защото е идеалния вариант за президент!

92

Анонимен

преди 3 години

А каква му е ориентацията.

91

Ристо Божковия

преди 3 години

Костовист, ненавиждащ Путин и Русия! Това е човека! Смешното в случая е, че Христо Иванов и Атанаско гнома ще отхвърлят антируското правителство, а ще подкрепят това на мултака-чалгар и БСП! На следващите парламентарни избори - ноември 2021 година, отново ще са под 4% и ще подсмърчат за парламента, но когато само за лапачка мислиш, без да имаш каквито и да било принципи, така става!!!

90

урод

преди 3 години

до 104 миризлив на твойта фондация бе

89

SS

преди 3 години

хамеркнанско ме.ке.ре, нищо повече