15

Анонимен

преди 3 години

Великобритания ще стане Африка с либертарианска икономика,пазарна икономика, свободна конкуренция.Каролев, Хърсев, Иван Нейков мечтаят за либертариански икономики като Африка, Индия, Латинска Америка.Дават африкански съвети.

14

Анонимен

преди 3 години

тук трябва да се има предвид и че има ефект от ковид кризата. Освен това те загубиха много време да се договарят ако веднага бяха излези щетите за ЕС щяха да са огромни, а сега ги минимилизираха

13

Анонимен

преди 3 години

да си сърбат попарата дет си надробиха.

12

s

преди 3 години

До Анонименмного е близко до ума, че когато загубиш пазар от 450 млн.души от златния милиард ще имаш големи икономически и финансови проблеми. то ако с изолация се става богат Северна Корея и Венецуела щаяха да са най-богатите

11

Анонимен

преди 3 години

Като гледам не им се е сринала много националната валута, тъй ме пищят излишно за момента. Апропо аз очаквах да падне повече отколкото е.Ще мине още време, ще видим.

10

Анонимен

преди 3 години

желанието за островна демокрация,а не европейска си е ингилизки национализъм

9

Анонимен

преди 3 години

Тарикатите се опитаха и прекарат Европа и едва не го постигнаха, незнаино защо Европа им направи милиони отстъпки, а не им даде условия като на трета страна примерно както е редно и довиждане?

8

Стига глупости

преди 3 години

Връщайте шлемовете, че съсипахте браншовете с тези маски!

7

Отдавна

преди 3 години

Е решено ...след 10-15 г. След яростна кампания,ще се проведе нов референдум. Но връщането на Великобритания освен загубите ще означава и още нещо...че там има действаща демокрация. И който мисли обратно нека да ми каже би ли било възможно референдум в България?

6

ТОНКо УМРЕ ОКАПА Му

преди 3 години

TONKAAAAAA!!! ИН ДИС момент бъркам с ръкавици в задниците на БАНКЯНСКИТЕ внусиии,, АААХХх КОЛКо е ТОПЛООО.. АХАХАХХАХА... ЗИГ ХАИЛЛЛЛ ЗИИГГ ЗИИИГГ ЗИИИГГ!!!1

5

Анонимен

преди 3 години

хак да им е на британците.

4

!!!!

преди 3 години

Искаме свобода за Северна Ирландия и Шотландия..............и Фолклендските острови..............на Аржентина!!!

3

Край

преди 3 години

Винаги когато една суверенна държава /Англия или Турция или Русия или .../ преговаря с аморфната маса управлявана от чиновници - ЕС, суверенната страна ще спечели.ЕС чиновника няма Родина и няма кауза и се купува лесно.Чакайте Мария Габриел да ви защити интереса.

2

До GOWEDo SHA TE UBI

преди 3 години

Кво стана бе, не ти платиха кат им бра ягодите ли?

1

Шопар

преди 3 години

Бизнесът да беше мислил като гласуваха преди няколко години. Сега да кютат как си е, и толкоз.