60

Анонимен

преди 3 години

В пещерата Бачо Киро в България са намерени едни от най старите кости на хора в Европа.Костите намерени тук показват голямо смесване на Homo Sapiens с Неандреталци,нещо което изненадва учените.В други части на света са докладвани редки единични такива случаи.Мисля че коментарите на пишещите във форума мъже абсолютно доказват неандреталската нишка по тези земи

59

До 76

преди 3 години

До анонимнаТи не четеш внимателно, или четеш само това което ти изнася. А най-лошото е че точно вие феминистките се опитвате да демонстрирате превъзходство, вие се опитвате да налагате силово мнение, без дори да излушате отсрещната страна, ето това нагло поведение провокира конкфликт. След като закона наказва всеки дръзнал бие и убива, какво точно искаш ти? Да се ползваш с някакви специални привилегии? Аз съм твърдо против някой да има привилегии защото се е родил жена.

58

Анадол Балкански

преди 3 години

Каква жална психиатрична снимка са сложили....Като не харесват тъмни балкански субекти, да ловят на запад при толерастите.

57

Анонимен

преди 3 години

Ако го докараме като в САЩ с холивудските истории." Ама той ме изнасили преди 40 години " Направо да си тегля ножа..То в днешно време да те е страх да говориш с жена, камо ли да я барнеш...

56

Анонимен

преди 3 години

Няма по-велико усещане от усещането да победиш САМ себе си. Но това го могат само Човеци.

55

До 62

преди 3 години

И къде точно някой тук оправдава убийство? Вие феминистките нормален диалог с разумни доводи не можете да водите, само цупене, клетви, лъжи и манипулации. Не може закона да наказва жените по един начин, а мъжете по друг начин, не можем да допуснем такова полово разделение, това е върха на глупостта - ето за това иде реч, а не за оправдаване на убийци и насилници.

54

Анонимен

преди 3 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЕ Е ВЕЛИКО УСЕЩАНЕ??ТОВА ДА ПОКОРИШ ВРАГА

53

Анонимен

преди 3 години

До анонимна 62Не съм видял някой да защитава убийци из коментарите. Това на което хората се ядосват е, че собственото ни законодателство се игнорира в името на някаква магическа конвенция, която ще спре всички лоши и жените ще живеят като царици след приемането и. Това дразни, игнорирането на собствения ни суверинитет и способност да осъждаме престъпленията - като такива. На убийците мястото е в затвора, на конвенцията в кофата.

52

Анонимен

преди 3 години

'Жени, спешно прочетете този форум и бягайте през девет земи в десета'бягай и НЕ СЕ ВРЪШАЙ !!!ТУК Е ОПАСНО !!!!

51

Анонимен

преди 3 години

ТЕЖКО ЧАКА ЖЕНИЧКИ И ДЕЧИЧКИКОИТО СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ОТВОРЕНИ

50

Анонимен

преди 3 години

.....грешка 12 вдовици.

49

Анонимен

преди 3 години

В махалата ,където живея има 11 вдовици и.....нито един вдовец.

48

Анонимен

преди 3 години

Кво направихте вие бе минахте Турция

47

мъж

преди 3 години

При развод мъжа губи децата и жилището си. Остава на улицата с кредит /за жилището/, трябва да плаща издръжка за децата и наем на квартира - тотално зануляване !Това жените много добре го знаят и системно злоупотребяват. А си казал нещо против системните скандали и истерии, а са ти спретнали дело за домашно насилие и развод по твоя вина !

46

Анонимен

преди 3 години

Една съвременна жена никога не би се оставила да я насилва мъж.Това насиле над жени е в някой махали и села основно.

45

ДДРОнег

преди 3 години

Ако се приеме закон, че при оплакване от жената мъжът трябва да бъде задържан, бъдете сигурни, че злоупотребите ще бъдат големи, много, много над 25 пъти годишно !!!Тогава мъжете ще бъдем още повече дискриминрани !!!Съгласен съм, че може а има и мъже, които без причина да пребиват жените си, но заради единчини случаи да страдаме всички - ТВЪРДО НЕ !!!Просто женурята мислят не с оная си работа, а с мозъка си, които могат, де !!!

44

бг

преди 3 години

Имах шеф със зла жена. По цял ден се разтакавахме, но 17, 30 ч. ни събираше на оперативка та чак до към 22,30 ч та като се прибере, жена му да си е легнала и да не му пили на главата...От тази зла жена, после всички си имахме проблеми в къщи с постоянните закъснения..

43

До 46

преди 3 години

Много точно си го написал, позволим ли закона да фаворизира жените, ще започнат масови злоупотреби. Феминистките искат за съдят мъжете, просто защото са мъже, това е недопустимо.

42

Анонимен

преди 3 години

Де да бяха загрижени за жертвите. Но не са, защото няма как да обяснят премахването на доживотни затвор... Ще убия, ще излежа - така мислят всички насилници.Няма справедливост нито в законите, нито при прилагащите ги. Правото на силата ни превръща в джунгла. А Конвенцията е НАСИЛСТВЕНО налагане на ненормалното за норма под прикритието на загрижеността за жената и децата. Насилие над човешкото в природния смисъл. Горките хора...

41

До 44

преди 3 години

Е нали вие феминистките настоявате, за полово равенство, настоявате даже, че сте по-по-най от мъжете, сега пък ми твърдиш, че сте били слаби!? Дай като сте по-слаби закона да ви защитава 10 пъти повече, а мъжете превантивно да се заключат в килии? Няма такова принцип, че закона трябвало да пази по-слабите - това либерастки секта догми. Закона защитава трябва да защита само и единствено добросъвестните граждани, без значение от пола им.