29

ДДРОнег

преди 3 години

Бре, как изведнъж герП смениха тона ?!Май разбраха, че времето им изтича !!!Дано с герП и с бесепту стане така, както с ндсв-то !!!

28

.!.

преди 3 години

Даниеле Даниелеее, Даниеле! То да знаеш на мен колко неща ми се искат!!! Искаше ми се 12г премиера ни да не е мутра! Ама ... искаше ми се прокуратурата ни да не се управлява от една доказала се бухалка в ръцете на една мутра дето ни оправя вече 12г! Ама ... Искаше ми се тея дето ни оправят да имат поне дипломи за нещо ама се виде, че и това нема да стане! Искаше ми се барем един дето да е малко умничик и да не краде толкова много да ни управлява тез 12г ама ... Еми каквото сам си направиш ....

27

Анонимен

преди 3 години

Само МАЯ и Нинова КРЯКАТ те не са политицицелта е да махнат Борисовзащото разби бизнеса с Контрабандни цигари на техните избрнници

26

Дори ГЕРБ

преди 3 години

БСП подкрепиха, когато излъчиха Мая Манолова за омбусман. И общо взето това беше най-големия и успех в политическата кариера. Ако си беше работила вместо да се връзва на глупостите на Корнелка и да се води от нереалистичните си амбиции сега нямаше да лидер на тази излагация Метри изгъзи се. Просто върви от провал на провал.

25

Анонимен

преди 3 години

Пак ли тоя политически номад! За годините си доста партии смени и гледа винаги да е на софрата.

24

Даскала

преди 3 години

Боже , мутрите от ГЕРБ , редат три реда сополи , сълзи и рев до небесата!Дано Слави не излезе мека китка и да им се надупи като едно време!

23

Анонимен

преди 3 години

На депутата от бъдещата парламентарна група на ГЕРБ-СДС Даниел Митов му се приискало "всички партии да започнем да си говорим нормално". И на нас през последните 12 години ни се искаше да ни чуят, но се сблъсквахме с високомерното, наплевателско, нарцистично поведение на един еднокнижен Кратун, който нито веднъж не се яви в парламента за парламентарен контрол на диктаторската му политика.

22

ГЕРБ

преди 3 години

винаги са били много диалогични и са давали големи възможности на партийките с които се коалират за управление. Когато се коалираха с Реформаторския Блок им дадоха 7 министерства и пълна подкрепа за всички реформи, които искаха да правят. Христо лично Бойко го влачи по Венециански комисии и Евро комисии, за да го подкрепят и съветват. После с патриотите също, въпреки че исканията им бяха доста нереалистични, но се справиха. Вдигаха пенсии, мин. заплати...с СМакедония се разправяха...

21

Христо Христов

преди 3 години

Продажните некадърници изпълзяха да бранят продажната тиква, че без нея никой няма да ги бръсне за нищо.

20

Вин

преди 3 години

Нарича се ренегат! Причината за омаскаряването няма значение - компромати, зависимости, пари, прокурорски проверки. Вече си *** за всички!!!

19

Анонимен

преди 3 години

я па тия колко сговорчиви станалии стига с тая победа, как пък никой не се намери и да каже, ей хора ... осрахме се, трябва да променим нещо! Да видим какво и как, така че следващия път да сме по-добри!а сега всички са доволни от резултата :) може би защото не разбирам от политика, и може би защото там отговорността е лична и "осрахме се" = оставки.

18

Ти откъде изпълзя бе

преди 3 години

Ти откъде изпълзя бе....или сега са те сложи ли на първа линия да плюеш! Много добре помним какви ги надроби преди и как те изритаха! Явно имат голям дефицит на хора щом теб и горанов пак ви направиха депутати! Сега остава фидосова и оня с апартаментите да върнат у цирка е пълен!

17

Анонимен

преди 3 години

Уговорете Слави да ви подкрепи до края за една година, като приемете исканията му от референдума . После отиваме пак на избори. По време на война главнокомандващият не се сменя. А пандемията си е война. Слави не си е изградил доверие в ЕС. Те от там само това чакат и ще ни спрат всякакви средства и ще се озъбим.

16

322312

преди 3 години

А какво да правим със задкулисието? А с невежите калинки с високи заплати, уредени според предаността към Вожда? А непочтеното разпределяне на евросубсидиите и държавните поръчки? А източването на здравната каса? Първо започвате с тези проблеми. След като се изчистят, нормалният диалог идва от само себе си.

15

къдравата сю

преди 3 години

Не знаех,че този е гербаджия!До там ли Герб са изпаднали!?

14

до протестърите

преди 3 години

е продължаете де! гледаме, че нещо не можете да се раберете помежду си и чакате заповеди от Румбата и Черепа

13

Анонимен

преди 3 години

До колкото помня, вашия лидер преди няколко дни нарече другите партии "чакали". Добрия тон между политическите партии беше и бива нарушен в най-голяма степен точно от вас, мижитурко.

12

Анонимен

преди 3 години

Младеж,на теб може да ти се искат хиляди неща,ама хората заявиха ясно-Искаме да продължим напред без ГЕПИ-ГРУП!

11

Анонимен

преди 3 години

прав е за красъците! *** цирка е в парламента

10

Анонимен

преди 3 години

С терористи не се преговаря.