33

Реалист

преди 3 години

До старата песенАбе мундьо издухан, на кой му пука за абревиатури отпреди 30 години, като БКП и ДС? Това е интелектуалното ниво на герберастите, да разхвърлят като употребена тоалетна хартия простотии, от типа "Ама еди си кой бил сътрудник на службите". И да предлагат подобна тоалетна хартия непрекъснато за употреба. Е, и? Какво, като е бил някой си сътрудник на ДС, на БКП и на каквото щеш още?? Ти преди 30 години не си имал статуса дори на мастурбационен екстракт. А сега това са глупости.

32

баико

преди 3 години

до истукан номер 22да знае6 ,4е няма да сажаляваме поне истинските българи.ако стане така хора 6те има без залеики

31

старата песен

преди 3 години

- на нов глас! Стани ти да седна аз! Дело на БКП-ДС...

30

Анонимен

преди 3 години

ГЛАСУВАЙТЕ РОБИ!!!ЩОТО ТАКА ТРЯБВАЛО!!!ДАНО НОВИТЕ ДА СА ОЩЕ ПО-КРАДЛИВИ, ЧЕ БЕЛКИМ ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА!!!

29

Тодор Живков

преди 3 години

Българино, излизай да гласуваш и недей позволява на чалгари и хаджигейовци да ти решават съдбата! Те казват - мутри вън, аз казвам - чалгаджии вън!

28

Анонимен

преди 3 години

Сега една коалиция между старите приятелчета Бойко и Слави, и да ви видя физиономийките после

27

Анонимен

преди 3 години

Слави, човек който от тридесет години е на екрана и който се изгаври с целият народ, че Чернобил се е взривила и не лежа в затвора за това - този човек е НОВОТО лице на политиката и ще определя съдбините ни... срам

26

Анонимен

преди 3 години

Когато за първи път дойде Борисов Славуца ми се пишеше най-добрият приятел. Скарването им стана за имоти и защото Слави поиска да му реди листите. Слави е канил в Шоуто Христо Калчев - Биографа на Мафията. Слави никога не е плюл по Доган. Слави извика Борисов в свое предаване и той показа листче с готовите отговори. Т.е. че е знаел въпросите предварително. Слави се прави на патриот, но пее бясна чалга и е приятел с Цеца Величкович - Парите на Слави идват от Мутрите. Това ли е промяната?

25

Системата е сбъркана

преди 3 години

Пари власт пари власт пари власт.....всико е за това !

24

Анонимен

преди 3 години

Много интересно защо никой не говори за парите на Чалгаря. Той - по негови признания - е добър приятел с Жоро Илиев - мафиот. На няколко пъти кани Дарина Павлова, в свои предавания за жури на музиканти. Знаем коя е Дарина Павлова - вдовица на един мафиот, метреса на друг. Обаче няма музикални заловжби. Той бе нает от Сашо Дончев в ТВ7 да плюе по Костов. Надежда михайлова отиде да преговаря с Хелмут Кол за визите и Слави показа проститука на Кол и пусна "Радка пиратка", в смисъл, че е Надка.

23

Анонимен

преди 3 години

Не е ли престъпление, да влизаш в къщата на човек и да го снимаш как спи? Всеки има право да си купува лично оръжие, щом това става по законният начин. И какво се доказа с това, че има злато? Че го е откраднал ? АМи то и бижутерите имат злато. Половината ни баби и дядовци имат злато. Имаш пари - купуваш. Какъв е проблема?

22

Истукан

преди 3 години

Ако ГЕРБ загубят, Борисов ще получи удар и ще пукне.

21

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да те питат, на картата пише с дребен шрифт, а ти трябва да ги караш да се взират. През главата им минават стоци хиляди време, нямат време да се туткат. По-лесно е направо да им кажеш, а после да сверят с картата

20

сиромах

преди 3 години

Тая крадлива пасмина и т.н.Европейска грабителска банда ще направи всичко възможно за да не загуби тези избори!Ще манипулират,ще фалшифицират,ще повреждат машините за гласуване и какво ли още не!Народът трябва да е сигурен,че щом навремето падна от властта Т.Живков ще бъде съборен и този престъпник и мафиот!Как да наречеш иначе един човек дето е сниман как спи,явно добре почерпен и сигурен в недосегаемостта си,с кюлчета и пачки в чекмеджето!Снимки правени в различно време!

19

Анонимен

преди 3 години

Абе, защо излъгаха, че всички членове на СИК трябва да са ваксинирани? Та аз, ако знаех, че не е задължително, и аз щеше да се запиша за надник. Аз не искам да се ваксинирам.

18

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера как може толкова много хора да гласуват за Чалгаря? видяхте ли му концерта. На народните песни бе облякъл балеринките и певиците в някакив минижупи и ги караше да вдигат високо крака. Сега ще има *** ане на кючеци в Парламента . Вие видели ли сте Слави да се бъзика с Доган? А иначе обича сръска чалга и да му пееше Цеца Величкович.

17

Анонимен

преди 3 години

Отивам аз да гласувам, макар да ми е ясно колко е безсмислено и милиционера на входа на училището ме пита как се казвам. Ами аз си нося личната карта. Помислих, че нещо може да му изглеждам избягала от затвора, ама и онзи след мен го питаха как се казва.WTF?

16

ЦИК да се самосезира

преди 3 години

Аз не мога да гласувам поради заплахи за живота ми от Пернишки мутри близки до Гешев!

15

Сержант

преди 3 години

Обзалагам се , че ГЕРБ ще спечели в секциите с преобладаващо неграмотно население. Като гледам в един квартал с такива, каква голяма активност има. Иначе те не са купени.

14

Анонимен

преди 3 години

Интересно,как всички агенции дават едни и същи резултати...Или поръчителят е един и същи?