17

НЕНАУЧЕН

преди 3 години

Между 5 и 6 пъти по-смъртоносен.Без мерките вече всичко щеше да е приключило а жертвите нямаше да са повече!С тези мерки и ваксини само се дава шанс на вируса да мутира по-бързо.Затова се появиха толкова много мутации, което си е очаквано от специалистите.

16

Анонимен

преди 3 години

До 6При социализма пиехме леблебия вместо кафе.Или инка.Ако имаш връзки може и виетнамско.

15

Анонимен

преди 3 години

Цигарата ти си я *** доброволно. Схвана ли разликата, *** сплескан? 2.6 милиона са починали официално, а неофициално умрелите са поне 5 пъти повече, а с увредени органи колко още има ти е бедна фантазията. Тук не е важна само смъртта, а въобще последствията от Ковид. Сега ще седите в локдаун поне до края на Великденските празници, да ви уври пилешкия мозък.

14

Анонимен

преди 3 години

Грипните вируси са голям брой, включват и корона вируси, та спрямо кой точно са сравненията, спомням си един от койта 2017-18 зимата за три месеца умряха в Германия 25000 души, но никой не я затвори.

13

Учен

преди 3 години

До Пепе"Половината човечество да е дало фира" - очевидно използваш хипербола, защото не вярвам наистина да вярваш, че половината човечество ще дава фира. Мнозинството инфектирани с ковид прекарват вируса без никакво лечение, ако се обадиш на личен лекар, ако нямаш сериозни симптоми ти предписват витамини основно. Не знам дори за какво говориш?

12

ddd

преди 3 години

До ПепеА от цигари са умрели 8 милиона за 1 година и то официално.

11

Анонимен

преди 3 години

Ясно. По това ги различават. По смъртността. Симптомите, мерките, начин на разпространение едни и същи.

10

Анонимен

преди 3 години

Къде е грипа? Не може 20 години да ни посещава всеки сезон,а сега да го няма.

9

Пепе

преди 3 години

Умници?!?!? 2 728 634 човека са умрели досега от ковид, при нивото на днешната медицина. Ако бяхме 1920 при испанския грип половината човечество да е дало фира. Спрете се, това не е безобидна болест!!!!

8

Учен

преди 3 години

И разбира се и заключението на изледването "че без мерките смърността би била по-висока от това в изледването" - няма никакви основания на база данните от самото проучване да се заключва подобно нещо. Проблемът е, че когато го включиш като част от заключението в изследването си, създаваш фалшивото впечатление, че това е доказано от самото изследване, а то не е - няма никакви подобни данни там, напълно взето от въздуха предположение.

7

Учен

преди 3 години

Цялото проучване е основано на напълно грешна база - изледват се пациенти. Оттам насетне се стига до напълно грешни изводи. Пореден пример за мързеливо проучване на "учени" със задача да замазват очите на обществото със зле проведени изледвания, разчитайки на липсата на критичност на обществеността. Добре известно е, че ковид има огромен процент безсимптомни инфекции, когато изледваш само пациенти, напълно елиминираш този факт и изкривяваш данните за % смъртност на инфекция.

6

Анонимен

преди 3 години

Хайде народе, юруш на кафенцето от четири лева, докато кофпомпиер дьо банкей пие кафенце от цибетка, за стотина долара чашката.

5

до 3

преди 3 години

Аз нормалния грип го прекарвам с леко дразнене в гърлото и хрема, които изчезват до два дни след появата. Ковид го прекарах без никакви симптоми.

4

Анонимен

преди 3 години

И сто пъти по смъртоносен от спин. Ми то като има спин що не забранят и еването ????

3

Анонимен

преди 3 години

Когато съм имал нормален грип винаги съм имал температура,кашлица и хрема,а Ковида го прекарах само със загуба на вкус и обоняние!!

2

Анонимен

преди 3 години

Пак правописна грешка в заглавието.

1

Анонимен

преди 3 години

зарад туй умрях като го карах