61

Анонимен

преди 3 години

Основното при такива пандемии е да се спре вноса на заразата от чужбина. В България мутрите не само, че не спират вноса на заразата, но и всячески го улесняват

60

Анонимен

преди 3 години

БГ черноморието ще е пълно, работа ще има, но големите хотели разчитащи на чужденци определено ще закъсат,защото техните цени българина не може да си ги позволи, така че за тях ще е зле, за останалите не.

59

Анонимен

преди 3 години

Ако ще и розово да светне. Народа вече е с нагласа че това ще продължи до другата година и всеки се е примирил и чака да се успокои ситуацията и тогава да се юрка по почивки.И на мен лично не ми се ходи никъде с тия маски дистанции, ограничения....чуваствам се като престъпник ако кихна или закашлям.

58

Червените фенери

преди 3 години

Ще работят ли за сезона платените компаньонки и жрици на любовта? Това е най-важното като туземска държава Българската икономика се крепи на туризъм, транспорт и проституция.

57

Пич

преди 3 години

За мен най-важно е гърците да сложат ограничения за ***, които не са ваксинирани. Само за да видя физиономиите на българските сеелски таарикати и антиваксъри, които си правят тънки сметки да минат между капките. Това е ми оправи годината. Да ги гледам миризливите сеелтаци как се редят на опашка за ваксинация и псуват под мустак.

56

Анонимен

преди 3 години

Насам биха дошли предимно туристи от Израел, които са вече ваксинирани. Друг едва ли ще дойде. Миналата година се излъгахме да идем на нашето море, никога няма да повторя в идните 10 години, въпреки че прекарахме няколко вечери в хотел с 9.9 рейтинг в Booking в Бургас покрай едно събитие и Бургас е разкошен град. Но с кофти хора. Качи се на Ауди А8 на цена колкото първоначалната вноска на нов автомобил и се прави на милионер. Тъжна картинка за псевдо богаташи е нашето море.

55

Алибеков

преди 3 години

При поръчка на бутилка алкохол ще предлагаме антигенни тестове!Само не ни затваряйте пак :(

54

Анонимен

преди 3 години

Може да свети и в бинбяно,важното е че вчера крадецът(дебелият)и кокошката(марианка)"наредиха" - отваряме от Първи май!

53

Анонимен

преди 3 години

Цените в Гърция и Турция в момента са толкова ниски, че и без друго никой няма да припари тук.

52

Пич

преди 3 години

А, ама не се притеснявайте. Пускайте заведенията, спирайте ваксинацията, той вируса сам ще си отиде. Важното е да "няма фалирали бизнеси". Да лапнат някой и друг лев, че изгладняха ресторантьорите, и нямат пари за яхти и коли. Сега като светнем в тъмно червено и всички държави въведат карантина за посещение в България, просто никой няма да дойде. И тоя велик мъдрец Таразан (Алибегов) ще започне да надава глас за държавни помощи, ваучери, и т.н. Спокойно, всичко са измислили.

51

Анонимен

преди 3 години

Чакай ти туристи от запада. Ваксинираха най дъртите и болни,които и без това не могат да ходят по ваканции ....ПСР за излитане и кацане малко скъпичко ще им дойде на семейство което може да си позволи дестинация като България само за почивка . Пак ще има тишина покрай морето

50

Анонимен

преди 3 години

От лакомия да отворят колкото се може по-скоро, и ловенето на кръчмарски гласове от Генерал Боко, сега всички ще стоим карантина през лятото.

49

Анонимен

преди 3 години

Какъв туризум ви гони вас бе. Единствения начин да докараш туристи тук е да им предложиш по евтини услуги. А нали се сещате че с PCR тест почивката се ускъпява.Не се ли махне PCR-а нокий няма да дойде.

48

Анонимен

преди 3 години

Паникьорите светнаха в кафяво. Що просто не се ваксинирате и да спрете с истериите?

47

Анонимен

преди 3 години

Като изляза не виждам нито пандемия, нито хора уплашени от пандемия.Що така?

46

Мусагеница

преди 3 години

Абе ей дреми минна ура дали има сезон. Бляк лайф мера.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Само г'лyпаците вярват единствено на очите си.... Без мозък в кратуната няма значение какво "виждаш"...

44

Хвала на Радев

преди 3 години

Спаси нас овреме от тази простотия.

43

Слава на бойко

преди 3 години

сега заради най добрите мерки на бидона, никой няма да стъпи тук.

42

Анонимен

преди 3 години

Винаги сме на Червено. От времето на тоталитаризма. Само за кратко идни червени станаха малко сини.