51

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Мангъров отново е прав. Ваксинацията замества директното преболедуване по отношение набавянето на антитела, а нашите експерти коронаджии я въздигнаха във фетиш и отрекоха вековни постулати на медицината. Точно тази манипулационна кампания накара много хора да се усъмнят в истинските цели на ваксинацията и да се откажат от ваксиниране.

50

Цв.

преди 3 години

Таакааа, уважаеми господине, не ви наричам докторе, защото сте много далеч от това обръщение. Позволявам си реплика, защото съм от гилдията, но не вашата. Вие говорите като треперещ за власт политик. Имам огромно желание да се изправите пред ЕС, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И САЩ и да говорите по същия начин. Ще ви убият всички с камъни, защото няма държава в света, която да споделя идиотските политически и празни дрънканици. Вие сте позор за медицинското съсловие,не е изненада, че жена ви е избягала от вас

49

До Хм

преди 3 години

Като е изкуствено създаден значи абсолютен провал! А всъщност е медийно създаден вирус;)

48

Хм...

преди 3 години

До 31 и 38Копирах част от днешна статия в същия този сайт:... "Директорът на болница "Света Екатерина" подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие...". Професор Начев е въпросният директор. За първи път някой с такъв ценз и пост в България казва истината в общественото пространство за тоя изкуствено създаден вирус. А вие продължавайте още да си "умувате" по форумите. Панголини, прилепи, дрън-дрън.

47

Анонимен

преди 3 години

Не празни приказки, а адекватни решения и действия трябват!! А той се е отдал на медийни изяви и амбиции за власт. Тежко ни и горко с такива "специалисти ".

46

Кико

преди 3 години

Първо да мине през психиатрична комисия, преди да му се даде катедра! Съпругата му го е разбрала отдавна!

45

Гопщик

преди 3 години

О, чудо. Мангъра с маска?!?!?!?! хаххаххаххахха

44

Не е ли забавен?

преди 3 години

Сравнява бг с Швеция. Я ние да сравним един швед пращящ от здраве и 40 българин пиещ пушещ плюскащ мазнотии. Естествено че шведския модел у нас щеше да означава търкалящи се трупове по улиците.Мангов, седни си, двойка.

43

Васкинар

преди 3 години

децата са масови носители на зарази трябва да ги ваксинират и да провеждат изпитания на всякакви нови лекарства. Само така ще се оправим.

42

Анонимен

преди 3 години

Какво ще направи той конкретно ако дойде на власт? Ще се изправи с голи гърди срещу света? Защото това не е български проблем.

41

Като го гледам

преди 3 години

Само за пенсия е този не е за политиката. Явно иска още точки да събира за по-висока пенсия.

40

Имаше предложение

преди 3 години

За дебат със щаба. Трябваше да приемат. Този олиго**** е въздух под налягане. В най-добрите си дни. Иначе е обикновено лай**.

39

Плюнка

преди 3 години

Какъв дребен човечец, а колко много плюнка!Връх на родния приказвизъм!Долна дребна душица! Кандидат за депутатин!!

38

до 41

преди 3 години

какви извънземни, бе, само те ни трябват на тоя етап. господарите ти го спуснаха, сега ти спуснаха и ваксина, бегом да се боднеЖ

37

Анонимен

преди 3 години

Интересно, освен да хули и оплюва, какво предлага този "доктор"?? Да има ли някакви мерки или всичко са оставим, пък каквото дойде?? В цяла Европа затягат, ние-отваряме?! И не е вярно, че децата цяла година не са на училище, напротив- точно сега , когато е опасния за тях щам и когато бройките нарастват, точно сега и големите са в училищата- по 7 часа, накуп в една стая, без маски, без тестове, а после по автобуси, метро и при родителите си. БОГ ДА НИ ПАЗИ!!!

36

Анонимен

преди 3 години

Доцента пак е прав 100 %...................за разлика от много професори!!!

35

хахахаа

преди 3 години

До Подкрепа"Пък за вируса вече е повече от ясно, че ни го спуснаха отгоре"...Кой,извънземните ли? Какви нелепици говорят хората не е истина, но такъв е и "учителят" им Мангъра...ужас и безумие.

34

Анонимен

преди 3 години

Съвсем точен анализ от Мангъров. Много повече хора починаха от други болести, отчасти защото не им се обърна внимание. Вместо това НОЩ, съставен от аматьори на тема вируси, се занимаваше с КОВИД, който повечето хора изкараха или без симптоми, или с много леки такива.

33

Анонимен

преди 3 години

A какво трябва да се направи според Мангъров ?Всеки да прави каквото си иска и който оцелее Както каза - възрастни хора , такива с хронични заболявания - какво да искат , да *** там и да не пречат на останалите Няма срам и от починалите си колеги . Вместо да си лекува в болницата , ходи само глупости да ръси

32

Здр. лице

преди 3 години

Брей какъв ,,голям " спец сме имали.Обявява се срещу цял свят. Сега пък и политик ще става.Т.Е. да влезе и той в клубовете на некадърните и неадекватните,както сам се изразява.Май е огладнял , та желае да се нажеби с пари. Е...ще го видим какви ще ги свърши....И този , като Слабаков в Брюксел. Много приказки, а накрая нищо.