220

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПо какъв начин е "обсебвал" Божков населението, стига дрънка глупости, просто му гепиха бизнеса и от един собственик премина в други двама, а поръчката срещу Божков е обслужила роднина на Ердоган, а съдружника на Божков е убит в Турция срещу заплащане от 10 милиона, справка - статиите в снайпер.бг,с имена на участниците в събитията.

219

Анонимен

преди 3 години

До 265Бизнеса на Божков беше монопол и обсебване на цялото население чрез хазарт.Това изобщо не беше нормално,на всяка автобусна спирка талончета и гласови реклами,в бензиностанции,магазини,ламтеж за лесни печалби и ограбване.Че и заем на футболния Левски от Национална лотария.Порочно и аморално!А тези сказки от измислени сайтове,несериозно!

218

Анонимен

преди 3 години

Самосъзнанието е за по по непървични индивиди.Осъзнатост въпреки дезинформацията.Щом малки групички още ги удрят лимките и се тиражират за по 30- 50 лв надник по паветата ,е ще я видим еволюцията!

217

Анонимен

преди 3 години

До АнонименС мачкането на Божков се обслужва Турция, така писаха в "снайпер.бг" още в първите статии за ВБ, турската МИТ има пръст в това, заради някакъв роднина на Ердоган, обслужили са Ердоган,а не са се борили против олигарси герберите,а в същото време са и откраднали бизнеса на Божков, с един куршум - два заека!

216

До 263

преди 3 години

Някакви фантазии се опитваш да изобретиш при толкова видими факти.Бивш генерал,и тази песен за НАТО,вече е играна!

215

Анонимен

преди 3 години

До До 256Удобно забравяш да споменеш,че Радев е натовски генерал, също така виждам герберите , че се притесняват,че и С.Паси е до генерал Радев, а също и най-много се тревожи ББ,че не може да контролира Радев и да заповядва на Радев,както прави с останалите хора в държавата, а не защото имало някаква червена номенклатура.На Боко му треперят гащите от натовците.

214

Анонимен

преди 3 години

До 256Обърка се нещо ,раздвоение на личността ще да е!Ами точно олигархията която има ресурс и безотчетни доходи спретна т.н. преврат срещу " модела" Борисов ,в момент когато прокуратурата й пресече пътя,а следващите се стреснаха .А Дубайски направляваше играта срещу " хунтата",забегналия творец на" милионери "от талончета.Че остави и Левски пред фалит.Олигархията кой я създаде и кога?

213

Емо

преди 3 години

Бойко Борисов умее да намира правилните хора, а не като СЛАВИТУ ----- Мика Зайкова ,Ветирнарни лекари и ЗАСПАЛ ТОШКО.

212

До 256

преди 3 години

Президентина който гласи промени в Конституцията за президентска республика,клони към червената номеклатура ,ужажва я,забравя хиперинфлацията и ограбването,обграден от дс подсказвачи и писачи,наистина ли мислиш ,че арогантността за власт не е контролирана ?

211

Анонимен

преди 3 години

Само двама генерали не са се качвали на Шипка - Сюлейман паша и Мутрата.Държава в която джамиите са отворени, а празнуването на Шипка е забранено, се е превърнал в турски санджак вместо да бъде независима държава.

210

Анонимен

преди 3 години

Мутрата сънува как НАРОДНИЯТ съд го лишава от "трудовите" МУ спестявания и изпада в несвяст и злоба?

209

Анонимен

преди 3 години

В Германия при заразяемост от 63 на 100 000 човека бият тревога! У нас при заразяемост от230 на 100 000 отваряме ресторантите! Управляват ни безумци!

208

Анонимен

преди 3 години

" в България има задкулисна власт на олигархията, която изсмуква обществените ресурси на държавата.Тази олигархия има няколко лица. Но няма значение кои са. Става дума за модел, който трябва да бъде разбит. "Това е същественото , което трябва да обединява всички онези, които се обявява против модела на Борисов.А не медиите да ни подхвърлят някякви идеологичеки дъвки, с които да разделят опозицията.Защото е известна аксиомата на всяка една власт :- "Разделяй и владей"

207

Анонимен

преди 3 години

За десетте години, в които ГЕРБ е на власт се е създало едно управление, което използва като фасада демократичните институции. В същото време има управление на един човек, който ги е завлядал. Всички освен една. Затова е толкова очевиден конфликта между премиер и президент - институцията се представлява от човек, който не може да бъде контролиран от премиера.

206

1959

преди 3 години

Празни тулуми!

205

сланинова

преди 3 години

а не. не сме се разбрали тъй ба. че извикам моето чадо от мерил линч ли беше от голдман ли беши да дойде като юпитата на царя да ва спаси пак. да продаде дълговете че борисов много ги натрупа нещо и трябва да им се смени валутата. той че вземе и неговите приятели. може и хотелчеви и тях да ги назнача че глад покрай тоя ковид. и малкия мук също. и делянчо ит ой да не заслабне че му приватизираме още нещо.

204

мишо бирочето

преди 3 години

прав е. вкара ви ойропата, приходи, заплатите ви вдигна, субсидии взе, магестрале, пътища, виадукти, тръбопроводи, хъбове, биткойни, болници, ваксини, по добре сме от 99% от останалия свят. гласувайте за бащицата и му целувайте рука.

203

порко подрисоф

преди 3 години

аз ви мисля дуброту уе. както го измислих на мишо бирочето, както го измислих на ало танов, и на стотици мое приятели бОрци. тъй то. чекмеджетата са пълни, мис *** се плацика в жакузито у барцилона, със стоичков че ритаме мач а ще цъкам тенисче с гажето на дришко а па ше дам не меринджейчету му другата половина на борисовата. гласъвайте за мен да може със слави да ви оправим.

202

Анонимен

преди 3 години

Аре чао, Боцко!

201

Анонимен

преди 3 години

Пандемията е новия стрес, не разбрахте ли,че на всеки определен период от време планирано се стресират хората и са принудени не само да живеят в страх и стрес, но и стъпка по стъпка ви се ограничава свободата,допълнително печалбите за 5-те фирми-гиганти във фармацията.Казаха ви,че това ще продължи дълго.Пускайте народа и работниците на свобода, изкупувайте продукцията от селското ни стопанство и правете консерви,защото ще изпукате от глад