34

Ястребителят

преди 3 години

До House M.D.Тука думата "милиция" не е използвана в същия смисъл като милиция, както повечето българи го разбират. Понеже новината е преведена от ингизски език, думата "militia" се използва за група от въоръжени хора, които не са част от официалната армия на която и да е държава. Например в краваристана също има множество групи, които официално се наричат "militiа".

33

Анонимен

преди 3 години

Руснака вече нямакъде да се скрие. Дори и на Марс да отиде с помощта на батута на Рогозин и там ще изяде боя.

32

Анонимен

преди 3 години

Русофилчета, боли ли, боли ли? Всички терористи включително руските и иранските ще си получат заслуженото.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35"Нигерия ... сетих се ... Няма нефт в тия държави.."Сетил се да си навреш в джоба смачкания червен каскет.Нигерия е една от страните с най-големи залежи на петрол в Африка.

30

Анонимен

преди 3 години

Познайте колко народ ще има по границите ни това лято! А сега познайте с какъв произход ще бъдат! Май Байдън и САЩ работят така, че всички европейски държави да си изберат про руски партии на изборите. Май са прави тия дето твърдят, че един човек отвъд океана не е много с акъла си!

29

Анонимен

преди 3 години

Байдън обеща да разгърне мащабна война в Сирия за да отвори коридор към Иран. Не е станало нещо което не се знаеше.

28

Анонимен

преди 3 години

Е не, голямо умиротворяване на тия сирийци бе!А защо не умиротворят мианмарската армия дето стреля по молещи се хора? Ауу а нигерийците дето отвлякоха 300 ученички, тия ислямисти защо са оставени да вършеят!? А, сетих се!Няма нефт в тия държави, следователно там си има мир, а убитите монаси са случаен инцидент, пък изнасилените момичета никой и не ги гледа! Велики миротворци били тия кравари, бе!

27

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовХич не те бъркам.Точно ти си. Даже и без да си пишеш името ще те позная.:))))))П.П. Яко си неграмотен.

26

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов""миротворците от проиранските милиции" - аз не съм чул демократичните медии да съобщават за убийства в териториите където са те, така че явно са миротворци"Явно. Миротворците по традиция си се разкарват с камиони пълни с боеприпаси. ОСОБЕНО в райнои, в които не си "чул" да се случва нищо.П.П. Нямаш акъл и да тролиш. Точно като баща ти от ТКЗСто

25

House M.D.

преди 3 години

Нещо не се връзва. 1. Милицията е соц. творение. Няма как в Сирия да има подобни структури.2. След като е бил ударен Ирак, защо ответният удар е в Сирия? Защо по уж подкрепяни от Иран формирования?

24

Анонимен

преди 3 години

До БАНкоКво бе, и ти ли си се затъжил за миротворците от проиранските милиции?

23

БАНко

преди 3 години

ЗАПОЧВАТ !!!КАК ИЗДЪРЖАХА ЯСТРЕБИТЕ ОТ БЕЛИЯ ДОМ ЦЯЛ МЕСЕЦ БЕЗ ВОЙНА ???

22

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТи освен да четеш от листчето друго не можеш, поради което повтаряш едни и същи глупости и по тема и без тема.Хайде сега, обади се на шефовете си да ти дадат инструкции по темата.

21

Анонимен

преди 3 години

САЩ разположиха няколко комплекса Пейтриът в Дер ез Зор, евентуално ако Путин се излъже да пусне някакви руски летящи курници в района Сушки, Калибри или дараците Исканвдер които ги насочваш на Изток а те тръгват на Север, Запад или Юг. Никол Пашинян разсърди руските некадърници защото им каза истината че само 10% от Искандерите са успели да стигнат на километър от целта. Всичко друго се е изгубило по пътя. Заради тази истина руснаците му подготвят протести на възмутени грузински русофили.

20

Анонимен

преди 3 години

Сега ще видите що е то демократ с либерални виждания като почнат военните операции по цял свят!

19

Анонимен

преди 3 години

Ще търсят Ладен още понеже тесен кръг неразбрали заради отсъствие в час на класния с класната за информация.

18

Анонимен

преди 3 години

Само така с терористите от Иран, да се готвят терористите от Русия и Сирия да ядят хурката на чичо Сам.

17

Анонимен

преди 3 години

Започна се. Няма правителство на демократите, което да воюва някъде по света. Откакто ядоха големия пердах във Виетнам бомбардират и бягат, сухопътни атаки няма.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16"Дойде дядо Байдън и веднага почна да експортира демокрация."Ех, а миролюбивите проирански милиции така хубаво сееха демокрация. Явно е било и с миролюбиви средства. Говори се, че загиналите бойци не са загинали от взривове на боеприпаси, а от въпламеняване на хелия, с който са щели да пълнят балоните на поредната си миротворческа мисия.

15

ADAM

преди 3 години

Дека са клсунитр от оон да наложат данкции:)