92

Тепегьоз Вова

преди 3 години

Русия, освен най-голяма по територия, е и една от най-богатата на природни ресурси. Има петрол, газ, злато и какво ли не. Другарят управлява 20+ години. А ресурсите разпределя на шепа олигарси, които издържат клубове от висша лига за кеф. БВП на глава от населението по МВФ на 61-во място, под Малайзия, над България. И да излезеш да говориш за увеличаващото се неравенство се иска голям тепегьозлък. Докато народа ти пие лосион за вана.

91

Американокакашка

преди 3 години

До ПсихиатърМАЙ не бях аз :) предпочитам декември.Ако 'тайтъла' е вулгарен - с рекламна цел е, съжалявам!Живеем в маркетинг и реклама - по западен образец!

90

Анонимен

преди 3 години

Има си нужда от ядрена война! Да ви видим тогава колко се хвалите.

89

Психиатър

преди 3 години

До АмериканокакашкаМай ти ги пишеш вулгарностите.

88

Американокакашка

преди 3 години

До Чебурашка"Русофилите пак изпаднаха в истерия и омазаха форума с вулгарни простотии.":)Как да кажа - предпочитам да вярвам на собствените си очи.За илюстрция колко си лъжлив - достатъчно е човек да скролира няколко коментара надолу.

87

Чебура

преди 3 години

е обратен май е *** между жена и мъж.Той може и двете.

86

Тошко

преди 3 години

Еми трябва човек да е кон с капаци за да не вижда, че всичко върви на зле. Този път навсякъде по света. Дано полицията и армията издържат.

85

Американокакашка

преди 3 години

До ЧебурашкаЧубри - пак ти се свършиха думите и се оправдаваш като дете което са го хванали да си бърка в носа.Слаба работа си!

84

Американофилите

преди 3 години

са в действие правят опити да направят кръвта черна.

83

Русия това Русия оно

преди 3 години

Американофилчетата какво сте изпаднали в истерия?Страх ви е България да не се ориентира правилно ли?Да не сме израсли тука, та да се връзваме на измишлзотините!Обаче, всичко по-долу дето сте съчинили е в пълна сила за работодателя ви!

82

Русия е изостанала

преди 3 години

Смуче ми се ***

81

Анонимен

преди 3 години

До Русия е изостаналаА ти какво разработваш и изработваш?

80

Лъже и маже

преди 3 години

До Русия е несигурна"Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден."Видяхме какво стана - я дай твойта легенда :):)че ми е интересно как ще избелиш черното.

79

Русия е изостанала

преди 3 години

Развитите държави разработват хибридни автомобили, руснаците хибридни войни. Кой каквото може...

78

Анонимен

преди 3 години

До Русия е несигурнаКой ще финансира и ще изплаща бъдещите ядрени реактори? Сегашните ще остареят, ще спрат и тогава и дотогава, как и с какви средства ще се строят нови? В момента сме на автопилот и използваме изградена база в миналото. САЩ ли ще ти построят центалите? НИе нали платихме 4 млдр за самолети предварително. Бая ще ни одерат, Ала плюете ...

77

Русия е в 19 век

преди 3 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

76

Американокакашка

преди 3 години

До Обама Чебурашка"Просто хейтиш, приятелю и си пазиш текста. Пускаш го вече за двайсти път, че и повече."Добре си се описал!Сигурно си разбрал че и други могат да правят това което правиш и ти!И не си по принципите както се правиш!

75

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМного знаеш ти за освобождението. Марш в Турция, щом е така. Нали не си доволен, че са те освободили. Защо САЩ не ни освободи, а чакайте, нямаме петрол, забравих.

74

Русия е несигурна

преди 3 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

73

До 67

преди 3 години

Нищо не дължим на Русия. Пито-платено. Каквото добро ни направиха, след това два пъти повече зло ни сториха.