254

истината

преди 3 години

Живеем в време в което глуппаците се наричат разумни и разумните биват наричан глуппаци от глуппаците.

253

Дръндер

преди 3 години

До Капитан МагаретДвете не се изключват взаимно!

252

Дръндер

преди 3 години

Плазмодий министър, господин не мога да ви нарека, защото сте нещо по жалко и от амеба. Ти ли ще се бориш за моето здраве бе социопат? А? Ти ли? Дето ни заплашваше с чувалите с трупове? М? Не си бил наясно защо протестират? Ти ли не си наясно бе плазмодий такъв? Нали сте говорили! Те не протестират за пари! Протестират, защото им е отказано правото на работа! А това драги ми плазмодийчо е нарушение на хартата за правата на човека! Ти плазмодий проклет знаеш ли колко права нарушихте? А?

251

Lan

преди 3 години

ChilОut,и какво викаш, без НИЩО им е по-добре на хората, така ли? Добре е да постоиш седмица на студено, на хляб и вода...ще си възпиташ състрадателност у себе си. Но се иска някакво ниво на израстване и за това...

250

Баце

преди 3 години

Да си беше спрял наглеца неговата заплата!!

249

Капитан Магарет

преди 3 години

ситият се чуди защо гладният е недоволен. Две възможности - или е лицемер, ири отчайващо npocm

248

К

преди 3 години

Алоо, ресторантьорите...елате да продавате зеленчуци на пазара, тук всичко е отворено! Ама не Ви се стои на студено за стотинки, нали?! Е, стойте си на топло у вас!

247

ChilOut Русе

преди 3 години

Хайде, хайде. Оставили били хора без работа. То пък една работа. Осигуровки на половин работен ден, заплата 400 лева. Ако не си изкараш нещо от бакшиш не можеш за си покриеш и билетчето за автобуса.

246

Анонимен

преди 3 години

Спрете му заплатата на ботокса, белким се сети защо протестират хората.

245

Муахаха

преди 3 години

Китайските Комунисти напръскаха САЩ и Европа с Уханска Чума както се пръскат хле бар ки с Райд. Идва момента да дойдат и да изметат труповете (буквално и образно - икономическите трупове ще станат Китайски бизнеси) и заселят САЩ и Европа с чистокръвни Китайци-Арийци. САЩ и Европа принадлежат на Китай от Древни Времена!

244

Зозо

преди 3 години

"До 96-та бяхме по-добре от Румъния, но след правителството на Жан Виденов"2007-*** бяхме наравно с Румъния, след десетилетието на герб, днес Румъния е два пъти по-напред от нас по пенсии и заплати

243

Анонимен

преди 3 години

От ГЕР* 248:Хахаха, народът газ пикае, че нищо не може да направи срещу нас. Хахахахахаха.

242

Анонимен

преди 3 години

До 96-та бяхме по-добре от Румъния, но след правителството на Жан Виденов се сринахме на дъното.

241

Анонимен

преди 3 години

Бас правя, че агитката на Маямата и тя ще е там.

240

Ваня

преди 3 години

Боже каква наглост и безочие само и се чуди за какво протестирали. Да оставят колко народ без работа толкова време и се чудил бил ЧОВЕЧЕЦА е не е истина просто.

239

Анонимен

преди 3 години

Министре ,тоя от София с дългата коса до кога че подсксча и ще настройва за бунтове

238

Путьо Маринкин

преди 3 години

Абе ***, някои да ти искал грижите та се натискаш да помагаш. Един от вас *** България ще е на печалба. Да *** u cкanaни цен3оpu.

237

българин

преди 3 години

До: номер 205И не е само Мангъров, да знаеш. Много са. Например д-р Трифон Вълков, както и доц. Чорбанов който е вирусолог от БАН. Но те не са на хранилката на ГЕРБ и говорят по съвест а не според това колко им се плаща.

236

Лай за минели

преди 3 години

"С трите фалита на България преди 1989, след промените май още един, това е резултатът!"добър опит, Myxлио. Само дето не спомена за обира на хазната по турско като причина за сегашното ни състояние. А че преди да дойде герб бяхме наравно с Румъния - май не пасва на пропагандата ти а?

235

Анонимен

преди 3 години

тунингования е за въжето Протест