21

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕЗ 2017 ВАКСИНА СРЕЩУ ВИРУСА ДЕНГА НА ФРЕНСКАТА ФИРМА САНОФИ Е УВЕЛИЧИЛА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ РАЗВИЕ МНОГО ПО-СЕРИОЗНО ЗАБОЛЯВАНЕТО ПРИ ВАКСИНИРАНИТЕ С НЕЯ!!!ВАКСИНАТА НА САНОФИ Е ПО НОВАТА ТЕХНОЛОГИЯ НА ПФРИЗЕР И МОДЕРНА!РАНО Е ОЩЕ ЗА АНАЛИЗИ ,МОЖЕ И ДА Е СПАСИЛ 500 ЖИВОТА!

20

славянин

преди 3 години

Конспиративните ''теории'' в действителност са хилядолетни практики!

19

Анонимен

преди 3 години

Възрастна жена от Хърватия която почина след по малко от 24 часа след ваксиниране с PFIZER. Португалска медицинска сестра е сред първите жертви в Португалия от ваксина Pfizer Мексикански лекар с енцефалит Първите ваксинирани в Англия има няколко случай на Парализа на Бел Медицинска сестра в САЩ припадна пред камерата веднага след поставяне на ваксина PFIZER Ако следите информацията лесно лека по лека ще започнете да събирате случай въпреки дезинформацията и премълчаването...

18

Анонимен

преди 3 години

Аз се ваксинирах вчера и живота ми е някакъв ужас в момента. Явно са ми активирали чипа и сега в едното охо чувам Бил Гейтс, в другото Сорос реди сатанински заклинания, а като се доближа до 5G антена започвам да скачам на един крак и да се въртя в кръг. Пазете се!

17

Анонимен

преди 3 години

До 12Кои са тези случаи на "внезапна" смърт? Няма такива.

16

Анонимен

преди 3 години

Душевно болни има на всякъде...

15

Патриот

преди 3 години

евтина пропаганда целяща да демонизира свободолюбивите хора нежелаещи да им се инжектира био-оръжие!Слабо!

14

Неверник

преди 3 години

Не вярвам на конспиративните теории, но са очевидни наглите конспиративни практики, чрез които разсипаха България материално и морално за 30г., под прикритие на "демократизация и преход", така както и турчин не можа за 500г. . Като казвам "очевидни", за всеки с повече от грам мозък. Т.е. за около 20% от населението.

13

Анонимен

преди 3 години

Продажбата на лекарства носи по- голяма печалба от тази на наркотици.Вие какво си мислите, че аптекарите (нарочно не ги наричам фармацевти тия ***) - не искат хляб да ядат?

12

балама

преди 3 години

Мъ не бе - фармафията са добрички! Сън не спят да измислят нещо за благото на човека.А, пък Бил Гейтс като казва, че иска да намали населението, то да може останалите да живеят по-добре. Пак от хуманни съображения.

11

Анонимен

преди 3 години

Официално вече излизат случаи на внезапна смърт,сигурно има и скрити такива,а след време не ми се мисли. Има и случаи не тежки неврологични реакции.Явно ваксината е бъгава и не става. Хората опитни мишки ли са?! СЗО няма ли да каже нещо?!

10

Анонимен

преди 3 години

Аз смятам, че пишман-аптекарчетата не ни мислят доброто. Денонощни аптеки си намалиха драстично работното време, леакаства, които даваха без проблем без рецепта, почнаха да важнеят, наглеят, да се лигавят и да не дават. - Дай рецепта!- Каква рецепта? - От личния лекар. - Как ще ми ги изпише, докато съм здрав? Като се раболея с Ковид, как ще ме прегледа, за да ми ги предпише?! - Не знам, не ме интересува, няма да ги дам без рецепта.После взеха да дват, ама много умирисаха бъзито....

9

Анонимен

преди 3 години

Тия антиваксъри освен че няма никаква файда за себе си с техните действия, вредят и на околните, все едно някой се интересува те какво мислят.

8

Анонимен

преди 3 години

Спасил е живота на 500 човека,заслужава само респект и поклон!!

7

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До Анонимен 3Хахаха - евала бате, коментара ти цепи мрака.Още се хиля .... ;))

6

Totenkopf

преди 3 години

За всеки един ненормални в щатите ли ще ни информиратЕ?

5

Анонимен

преди 3 години

Нашите ваксини ги съхраняват в единствения фризер с катинар в страната.

4

Авертас

преди 3 години

Защо тиражирате толкова *** и очеваден фейк? Ваксината Пфайцер вкарва изкуствена РНК в човешкия организъм, а тук се споменава ваксината на Модерна. Малко раздвижете граховите зрънца в черепчетата си, защото хората не са *** /ВСЕ ОЩЕ/.

3

Иво

преди 3 години

Да, за съжаление нашият 21 век се очертава като век на умните технологии и простите потребители.

2

Анонимен

преди 3 години

Е то и нашите тук ваксини са съсипани. Лашкат ги с бусове за кремвирши на -12, после в зилове от соца. Само ние ще оцелеем благодарение на некадърниците управляващи. Случайни неща няма. Благодарим ти Боже че ни изпрати тия тъппаннари