136

Анонимен

преди 3 години

Чета, чета какво казва този и едно вярно нещо не намерих.

135

Анонимен

преди 3 години

Герб ще завършат мандата, влачейки се в л..та..Завличайки и бълг. народ. А отсреща са разкапалата се и разгнила БСП, където се боричкат за власт като булдоци под килим. ДПСЪ са си клиентилистка бизнес формация ,официален резидент на Кремъл в България. Тн. "Обединени патриоти" не бих ги дори и коментирал. Мъчно ми е Болен-съвсем е разкривил очите без достатъчно бело.Копейкин му отнема от клиентелата. Изобщо голям избор се очертава,няма що. Моето мнение е, че ще победят ония 80%....здравите сили..

134

Анонимен

преди 3 години

Вицът на годината:Усещане за успех?!?Освен ако няма в предвид драпането със зъби и нокти да доживеят края на мандата си.

133

Анонимен

преди 3 години

до 151 БаткатаЕееех де да можеше това да стане дето го пишеееш.Аз вече не вярвам.Много е ''умен'' тоя народ за съжаление....

132

Батката

преди 3 години

До анономен 144Пари от ЕС идват независимо дали е герп или бк/сп на власт. Въпросът е, че и едните и другите ги крадат... понеже и едните и другите само това могат.И едните и другите няма да стигнат до властта март месец, надявам се го знаят. Време е за лустрация и стига комунисти на власт. От 30 години "демокрация" почти 25 години управляват все БКП клонинги. Стига вече.

131

До 149

преди 3 години

Аз ще гласувам за Това Биков. Много умно момче е и ми напомня за Андрей Луканов на младини. Ще бъде силна подпора за формирането на Кабинета Борисов 4.

130

ГЕРБски депутат

преди 3 години

Пак пиша през прокси за всеки случай.В ГЕРБ вече се редят листите. Такъв змиярник ГЕРБ никога не е била.Колегите очакват сериозен спад в процените и само първите три места в листа се считат за сигурни.Аз лично тоя път пропускам мръсните битки и реших да се върна към месните структури.Има голяма съпротива срешу Тома Белев и Сачева които са напред в листите а колегите не одобряват.

129

Анонимен

преди 3 години

Платени анализи. Следващият път ще има тъпотии от сорта президентска република с пожизнен президент рр и премиер учиндолеца. Гечев финансов министър, бойкикев правосъден и Бойко си почива в Банкя. И тогава ще видят какво са истински протести, а не платени от черепухата. Ще бъдат измерени за един ден. Няма да има нужда от велики въстания.

128

прав си

преди 3 години

До Емил БоевНапълно съм съгласен за Герб и ДПС!Но забрави за БСП!Сигурно от много бързане,нали!?

127

Анонимен

преди 3 години

Смятайте щом червеният Първанчо все пак нарежда ГЕРБ на първо място каква е реалната картинка на електоралните настроения.БСП скоро може да се окаже под чертата

126

Анонимен

преди 3 години

До анономенПарите идват от Европа и отиват в ГЕРБ. Или си страшно глупав, или си кон с капаци, или ти плащат по някой смешен лев да шариш с език по правилните части на сикаджиите.

125

анономен

преди 3 години

До Анонимен 142.Обратното!Докато ни управлява ГЕРБ ,ще идват пари от Европа.Като дойдат червените термити,при които всички пари потъват някъде(,незнайно къде),спират и парите

124

Марвин

преди 3 години

До 137Хубаво е, че има хора, които виждат че и герберите, и БСП са гнусни комунисти. Лошото е, че тези хора са много малко.

123

Анонимен

преди 3 години

Докато идват пари от Европа ще ни управлява ГЕРБ.Като спрат парите от Европата, спира и ГЕРБ.

122

Анонимен

преди 3 години

Ако въобще останат живи избиратели до изборите през март.Че последните месеци, ГЕРБ успешно изпълняват програмата си за рязко намаляване населението на България.

121

Анонимен

преди 3 години

До Василев "първо да се смени модела в икономиката" Винаги се почва от Главата, рибата там смърди. След това се удрят търговците на едро и банкерите, пътя за пречистване е този и винаги е бил такъв. Модела сега е КРИВ ама МНОГО КРИВ, защитава вноса и неглижира местното производство. И като добавим мутро-олигархично-евроКУКУ модел на управление коня съвсем цопна в реката, вируса няма нищо общо.

120

баба мара

преди 3 години

след клетвата новото нс отменя всичко гласувано от герб първи по смъртностмръсен въздух лоша храна и вода никакво образование и здравеопазване и безброиглоби към българите за щяло и нещяло

119

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРеално БСП е просто една от метастазите на БКП, каквато е и ГЕРБ. ДПС е в същия кюп, защото е съставена предмино от бивши членове на ДС. Останалите партии, партийки и партенца са пребоядисани комунисти или техни деца/протежета. Държавата се управлява на принципа тоталитарен олигархически феодализъм, маскиран като демократична пазарна икономика. Зад маската обаче се знае, че всичко е алъш - вериш, шуробаджанащина и дебели страшни мутри, които играят шах с човешки животи.

118

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Истината е, че на нормалните хора им писна от геербераастията! Боко тиквуня и компанията му безродни калинки превърнаха България в още по-голяма ***, отколкото беше. Вместо да вървим напред, нещата се влошиха. Но видовден идва и за него.Хората загубили работата си ще са му бесни, както и тези, загубили близки и роднини. А такива има много. Остана да се крепи само на назначените *** по държавните службички.

117

Анонимен

преди 3 години

До РеалистУправлението на ГЕРБ е катастрофа. Гаф след гаф на ежедневна база от години насам. То не бяха теч на данни от НАП, къщи за тъщи, апартаментгейт, осем джуджета, митници, нарушения по изборите и масово купуване на ромски гласове, шкафчета, кюлчета, а за неща като тефтерчето на Златанов май тотално се забрави вече. Възможните изводи са два: или гербаджиите са страшно некадърни, безпомощни и не стават за нищо, или това е умишлена и целенасочена политика на безочливо крадлив геноцид.