170

Анонимен

преди 3 години

"Office Of The Pedophile Elect" a Dominion Production.

169

пияница мистик

преди 3 години

Обама, Буш и Клинтън ще се ваксинират срешу COVID-19 пред очите на цяла Америка, а Дъмб като най-умен ще изпие едно шише с белина пред всички :)))

168

Германец

преди 3 години

Ваксинирането да се забрани, та да видиш как Ганюфсите ще наскачат да се ваксинират... "Кой си ти да ми казваш, да не се ваксинирам бе ей".Те такива ми ти работи по вашите географски ширини :)

167

Анонимен

преди 3 години

Драмата е на път да се превърне в комедия !Глупостта на елита взема невиждан размер.Дори президентът Камачо от "Идиотокрация" не би сътворил подобен цирк !

166

Анонимен

преди 3 години

Популисти. Това е толкова евтин и плосък трик..Всеки с IQ по-високо от 0,005 % би се досетил, че ще ги инжектират с витамин Ц.

165

До 1

преди 3 години

Аха. Ама от какво съм свободен бе, смехуранко? :D

164

Анонимен

преди 3 години

До До 1"Абсолютно през оная работа са ми и ваксините и ковида. Това, което ме провокира да пиша е факта, че много малoyмници смятат, че всички трябва да се ваксинират, което няма как да се случи." Вече ти се каза, че ТИ ЛИЧНО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАШ.Свободен си.

163

Песента

преди 3 години

Оооуу.. доус бастърс... !

162

О..

преди 3 години

ЛЕ..ЛЕ.. !

161

Анонимен

преди 3 години

До СалвадорОСОБЕНО на слабоумния римлянин ВСИЧКО му е ясно. Сикрит сървиз пасти да яде пред балканския обонго.

160

Анонимен

преди 3 години

До До 1Ти май малко бавно стопляш. Аз не ти/ви давам акъли дали да пишете или не. Аз казвам, че нямате причини да пишете за вируса и ваксините СПОРЕД ВАШИТЕ СОБСТВЕНИ ПРИКАЗКИ. Т.е. противоречите си: или не е вярно, че ваксините и вируса са ви през оная работа, или причините да пишете в тия теми са измислени.По-ясно ли ти стана, или да повторя за 5ти път същото нещо?

159

Sata NATO

преди 3 години

Болшинството пушат, ядат ***, не спортуват, не си правят профилактични изследвания.Но ваксина, която е тествана на 30 000 човека и може да ги спаси от вирус, който убива?--------- Ваксината не може да ме спаси от нещо, което не съществува. Отделно от това измисленият ти ковид не убива. А МОЖЕ ДА ТЕ УБИЕ - в някакъв нищожен процент от случаите.

158

Дали

преди 3 години

Ще се ваксинират пред всички, ама дали в спринцовката ще е ваксината или просто вода, кой ще е сигурен.

157

Анонимен

преди 3 години

До 23:45Ако пишете значи не е заради ваксината, ваксината ви е само извинението ..... :)))))

156

Тялото

преди 3 години

Болшинството пушат, ядат ***, не спортуват, не си правят профилактични изследвания.Но ваксина, която е тествана на 30 000 човека и може да ги спаси от вирус, който убива?Оууу, не, може да е вредно за здравето.Чудя се дали винаги сме били толкова ***, или станахме последните 30 години....

155

Анонимен

преди 3 години

Да изкарат и Джон Кенеди! Тогава ще се юрнем!!!

154

Анонимен

преди 3 години

Какъв ярък контраст с нашия президент и неговия вдигнат юмрук и противоречиви речи--------Той хубаво вдигна юмрука, но после изпростя и се хвана да пее в общия хор на маскаджиите...

153

Анонимен

преди 3 години

До 23:45Абе, пич, ся, понеже ви отрязах, че няма какво да правите тук, и взе да се репчиш. Аре, с балкански номера сме свикнали. Нямате причини да сте тук. Ваксината не е за вас, новините за нея не са за вас, следователно и вие няма какво да правите тук.

152

Анонимен

преди 3 години

ще им бият по 1 инДЖЕкция с дестилирана вода или физиологичен разтвор...

151

1

преди 3 години

До BitchНикой не ти оспорва правото, но продължава да не става ясно какво търсиш в тема, която не те засяга. Ти не си кандидат за ваксина, тъй че ....