35

помнете др. и г-да

преди 3 години

Света върви към,самоунищожение,ще повярвате има време

34

ГАНЬО БАЛКАНСКИ

преди 3 години

Девизът на *** от Банкя: "Най-обичам реда ..............да го ползвам"- .....не да го създавам.

33

Как ли?

преди 3 години

С дисциплина от населението. И бой за плоско-мо-зъ-чните които не спазват мерки. А също и с адекватен план, безплатни тестове, лечение и храна за хората без работа, недопускане на заразители отвън. Сега икономиката им е жива, нашата е на изкуствено дишане. Хората им са здрави а много нашенци вече не са между живите. Но така е 'другари' - лична свобода без лична отговорност води до глад и смъ-рт. Надявам се поне това да научим от тази криза. Бъдете здрави.

32

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

Истинската Диктатура е от Брюксел!

31

до Василев 29

преди 3 години

Решил си да купуваш само български стоки и никакви други.Браво, нека да изберем българското, като истински българи и да подкрепим българската икономика.

30

Анонимен

преди 3 години

Е сега стана ли ясно защо Китай изработи и пусна този вирус, или пак не разбрахте?Новият Световен Ред е въдворен чрез това биологично оръжие. И да този нов световен реде по китайски образец- китайска "демокрация", пълна диктатура и пълно подчинение на хоратаот една шепа управляващи. И ако само звукът на неодобрение се чуе веднага ви поставят кодЧервен и сте аут.

29

ЕЛЕМЕНТАРНО:

преди 3 години

КИТАЙ, ПРОСТО ИЗПОЛЗВА ДЕФЕКТА НА СЪВРЕМЕННИТЕ ОБЩЕСТВА--КАТО СВРЪХКОНЦЕНТРАЦИЯТА НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ, В МЕГАПОЛИСИТЕ, КАТО ОСНОВЕН РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ПАНДЕМИИТЕ!!!

28

Василев

преди 3 години

Като са дисциплинирани, къде сега ще си продават китайските ***???Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

27

Анонимен

преди 3 години

Както се пееше в една песен: А дали е така, кой, кой ще ми каже.Аз вървя по света и подсвиркам си даже.......

26

Джамби

преди 3 години

Eвродепутат и дипломати заловени в гей оргия с 25 мъже в Брюксел

25

Анонимен

преди 3 години

Не само Китай всички Мандарин говорещи държави показват огромна дисциплина и успех.Явно 100 процента грамотност на език с хилядни йероглифи непроменени от 4000 години създава дисциплина в всички от тях и когато се наложи го притежават като качество всички, независимо от политическа система знаят какво са предимствата на дисциплината и как да я използват в полза на всеки.

24

Анонимен

преди 3 години

До ДемократГ-н Демократ а вие нямали да да остареете или да се разболеете?

23

Анонимен

преди 3 години

Тука заразата не се овладя, защото сме скотове - българи, а не дисциплинирани китайци, германци, или финландци.При тях със същите мерки починалите щяха да са десетки пъти по- малко.Щом си хлати овчата глава и вика "Тоя вирус е лъжа" оттам насетне за какви мерки да говорим?! ***, което не вярва, че има зараза, не спазва никакви мерки. После хленчи, много умряха, политиците не ни спасиха, не, такива не само, че не може, ами не трябва да се спасяват и да им се помага, неблагодарни келемета!

22

КАК, КАК..

преди 3 години

АМИ МНОГО ПРОСТО:ПУСНАХА НИ ВИРУСА, ЗА ДА НИ ЗАБАВЯТ ПРОГРЕСА И РАЗВИТИЕТО, КАТО СИ ЗАПАЗИХА ВАКСИНАТА И ЛЕКАРСТВАТА В ТАЙНА!!ТАКА ИЗЛИЗАТ НА ПЪРВА ПИСТА В СВЕТА! БАКТЕРИОЛОГИЧНАТА ВОЙНА.... Е ПО-ЕФИКАСНА ОТ ЯДРЕНАТА!!КИТАЙЦИТЕ ГО ДОКАЗАХА!!!

21

Демократ

преди 3 години

При демокрацията няма нужда от болни и стари хора, по добре да си мъртъв и свободен

20

Анонимен

преди 3 години

Китай се справи, но с цената на какво?Нещо не става ясно или се укрива от другарите които се хранят с мравки, прилепи, и всякакъв вид буболечки и фъркати.

19

Анонимен

преди 3 години

Как е коронавирусът в Евроатлантическа Индия?Или в Латинска Америка? Няма новини от там. Само от Китай и Русия.

18

Анонимен

преди 3 години

Хората имат мерки и си ги прилагат, тука трябва да му се извиняваш на ***, че изискваш от него да спазва правила за да запази живота си и този на другите около него.А пелтечещ сенилен дъртак, менте-инфекционист, оплюва и отхвърля всяка една предпазна мярка като ненужна и вредна. Къде го има това?!

17

nimportequi

преди 3 години

Всеки позитивен го заточват в лагер за ковид болни.

16

Анонимен

преди 3 години

Кажете го с две думи! Китай се справи - Западният свят се провали!