64

Анонимен

преди 3 години

до без париИ да не забравиш Март месец пак да гласуваш за Бойко! Чули????

63

БЕЗ ПАРИ

преди 3 години

Хора да знаете БЕЗ НИКАКВИ пари също се умира. Ще ни разорят тотално!

62

Анонимен

преди 3 години

до 1708,по териториите на България и Балканите има цивилизация хиляди години преди останалия свят. Много от хората са директни наследници, независимо че културно са се претопили. Опорката не минава. Ние занесохме култура в блатна Рушия, факти!

61

1708

преди 3 години

абе габьовци, никой за нищо не ви пита.и добре, че етайа. никакъв фактор не сте, даже не ви знаят къде се намирате! aако зависеше от вас, щяхме да сме в каменната ера още!

60

Анонимен

преди 3 години

Нека да позная - аз няма да мога да внасям хладилни инсталации, нито да гипроизвеждам, а никой гражданин няма да има проблем с това, че ми е изгоряла фабриката ... "българко, сър!"

59

Анонимен

преди 3 години

ГМО, почви, мочви. Половин Рушия е замърсена с радиация тръгнали да мислят за почвите в Америка.Рософили, сър!

58

Анонимен

преди 3 години

Ваксината на Бил Гей може да спаси 1 милион, но енергията необходима на тези хладилници да я съхраняват ще замърси природата и ще се отрази на 100 милиона.Не за първи път Бил Гей 100 злини за сметка на едно добро - ГМО храните(богата реколта веднъж годишно, но после 10 год земята не може да се възстанови).Сами трябва да разберете, че САТАНА е нещо лошо и няма възможност греховете му да бъдат опростени. НИКОГА!!!

57

Анонимен

преди 3 години

Познайте защо СЗО мълчи. Нито е дала позволение, нито одобрява тази ваксина, която е РНК тип, тоест СЗО са одобрявали такива ваксини 11 пъти само за ***. И така, хора... извинете хора ли сте или ***? Защото на свинята не и дреме, но хората разбират, че само за една година израсходената енергия за всички тия хладилници по целия свят ще се равнява на замърсението на столицата умножено по 1 милион.Така, че да ваксината на Бил Гей може да спаси 1 милион ***, но енергията необходима на тези

56

До 64

преди 3 години

Добре ли си ?! Писанието ти е явен признак за огромен ментален проблем. Нали знаеш , че ковид 19 уврежда и мозъка. Направи си тест и потърси помощ.

55

До 64

преди 3 години

В момента съм с covid и не ти го пожелавам. Винаги обаче има нужда от доброволци, ела изкарай ден-два да видиш очите на болните на кислород пикльо. Имам късмета засега да го карам по-леко, но това което видях е потресаващо и не знам как още има ***, които вярват в конспирации и се имат за безсмъртни.

54

><

преди 3 години

Не е нормално да вкарат патентовани нанотехнологии в тялото ви, защото някой държи патента (правата) върху тях. По този начин той ще държи патента за вас. Това е като филма Repo Men, ако не се държите прилично или нямате пари да си ги плащате, могат да си ги вземат обратно. Дали ще е проблем ако са се свързали на клетъчно ниво?

53

Анонимен

преди 3 години

До Mda Какво го увърташ кажи за себе си ще си я туриш ли ей тъй на доброволно.

52

Анонимен

преди 3 години

На тея им нямаме доверие принципно.

51

Mda

преди 3 години

Глупости два месеца. Случаите на поторно заразяване са съвсем единични и все още не добре проучени. Ваксината е в 2 дози които ще се поставят през 1 месец и в най-лошия случай ще се налага веднъж годишно, както е при тези за сезонния грип. Когато премине през повечето хора след няколко години, много малко ще са тези които имат нужда от подобна ваксина, точно като много малко хора си поставят терафлу или инфлувак...

50

Анонимен

преди 3 години

Стига сте повтаряли разни глупави предложения ми то като ги повтаряте и те на вас ще ви ги приложат дори да са нямали намерение. Спрете се да стресирате хората с тия глупави неща. Имам чувството че някой ви плаща да си измисляте. Защо не си посочете източниците на информациите.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56КОЙ е ходил на Луната???? Говедарчетата??? Недей да ни разсмиваш! Там са ходили само железа, руските "Луноходи" и сега китайските!!! А всичко останало е САМО ХОЛИВУДСКА БОЗА!!!! Неотдавна сами краварите се издадоха, че сега не летят на Луната, защото там имало голяма радиация, а те не били създали нови скафандри!!! А СТАРИТЕ ИМ КЪДЕ СА? И защо хората, уж-били там живяха дъъъъъъълго време!!!!

48

Анонимен

преди 3 години

НИКОГА, АМА НИКОГА, ЗА НИЩО НА СВЕТА НЯМА ДА ПОВЯРВАМ на западенска ваксина!!!! На западенците да повярваш...............трябва да си най-малко със синдром на пълна невменяемост!!! Да повярваш на тия лъжци и мошенници!!!!!!!! НЕМИСЛИМО!!!

47

Анонимен

преди 3 години

Дамм...:))) Ходили сме на Луната, обаче сега нямаме технологии да отидем пак (не е политическо това) Имаме свръхмощни телескопи, но не могат да направят една хубава снимка на Земята, за спътника е ясно, голяма работа сме :)

46

Анонимен

преди 3 години

И на Модерна не вярвам.В началото тяхната ваксина бе много напред обаче имаше хора с усложнения после замазаха нещо и пак почнаха и на тия немци не вярвам най малкото бачкат с Файзер а те са колосални мошеници.Кой знае какво мажат и замазват.

45

До 48

преди 3 години

Аха, но това си е само твое мнение, което не е меродавно за милиони българи.