82

Калеко Алеко

преди 3 години

Нищо ново в раССията ... там всичко си е по старому, само демагогия, популизъм и фалшиви новини. На руШките хибридки могат да се въражат само нашенските ***, тези чиито баби на 09.09.44 г. посрещаха една окупационна армия с хляб, сол и свалени *** ... !!!

81

КВА ПРОПАГАНДА БЕ 93

преди 3 години

ТИ ПРОБВАЛ ЛИ СИ ТАЯ РУСКА ВАКСИНА....ХА,ХА,ХААААААААААА...

80

Българин

преди 3 години

ВНИМАНИЕ: ПРЕПИСАНА ПОРЪЧКОВА ПРОПАГАНДА!

79

хахаха

преди 3 години

Какво да се очаква от хора които строят жилищни блокове с една кухня на етаж и без тоалетни и "наторяват" площа около блока ? Ваксина ,която да спаси света ?

78

БайКольо

преди 3 години

"...каза в интервю за CNN Константин Чумаков, топ вирусолог от Глобалната вирусна мрежа." Само това изказване е достатъчно, да се разбере как цялата статия е изсмунака от пръстите на някой изветрял евро*ейски н*ркоман. Пълна смехория. Глобалната вирусна мрежа ... ахахахаххха. Сменяйте дилъритеее ...

77

тодор

преди 3 години

До Анонименкупи си американски пищов анонимна ***

76

Анонимен

преди 3 години

Аре бе, качвай се на един спуник, излитай и не се връщай!

75

КВА ПРОПАГАНДА БЕ 84

преди 3 години

БЕГАЙ ДА СЕ ВАКСИНИРАШ С РУСКА ВАКСИНА ...!АКО ОЩЕ НИ СИ ГО НАПРАВИЛ---ЗНАЧИ И ТИ НЕ ВЕРВАШ НА РУСИЯ!АЙДЕ , НАПРАВИ ГО ...ЗА ДА ТИ ПОВЕРВАМЕ..ХА,ХА,ХААААААААААААА ..АМА СЪС СВИДЕТЕЛИ!

74

Анонимен

преди 3 години

в българия наистина сенапълни с приматиуправляват ги изпълнители на големите банки- дето си ги сменят когато поискати де-би.лчетата си мислят че живеят в демокрация управлява в америка си обикновн и-ди0т-200 годин ги управляват банкерите и на това му викат демокрациязащото пред публиката се сменят президенти и изборшти са шоуа в българия направо си ги назначават - типично за колониякакто каза един американски президент за един латино диктатор той е бясно куче но е наше куче- с кюлчета

73

Анонимен

преди 3 години

ей цяла книга написали да плюят руска ваксинау нас това е традиция от 30 години да се пускат материалите приготвени от сорос или дойче веле- като че ли други държави нямаоня ден прочетох че 50% от българите смятат руснаците виновни за високата цена на токае това е резултата- спират ти потоците и строителството на отмни централии купуваш ток от американските въглищни и разпресделителната мрежа продадена на чужденци че и водата на софия - и руснаците виновнипропагандата си върши работата

72

Анонимен

преди 3 години

Мен ми е интересно обаче каква ваксина е бил Путин на дъщеря си по-точно :))))))

71

Анонимен

преди 3 години

Абе аз от Русия самовар няма да си купя пък камо ли ваксина.

70

Анонимен

преди 3 години

Невероятно е как душевно болните русофили, които са виждали Русия само на картата си мислят, че знаят по-добре от самите руснаци за какво става дума там...

69

на 57 г.

преди 3 години

Колкото пъти съм се доверявал пез малкият си живот на руската наука и техника, да не говорим за социално-икономически експерименти, толкова пъти съм бил измамен. Но..не губете кураж и Вие можете да опитате...животът е пред Вас.

68

Да бе!

преди 3 години

Не очаквайте от крепостните лекарство срещу корона-вируса, те са специалисти в разработки на биологични оръжия за ликвидиране на противниците на режима. Не случайно вчера Джоу Байдън в предизборна реч заяви: В Кремъл управлява банда убийци.

67

Истината

преди 3 години

Михаил Салтиков-Щедрин Aко заспя и се събудя след 100 години и ме попитат, какво се прави сега в Русия, ще отговоря ПИЯТ И ЛЪЖАТ.

66

Един

преди 3 години

Прочетеш ли заглавие - "Русия изобрети ", "Русия откри ", направо подминавай и не си губи времето.

65

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АМА , ТЯ РУСИЯ ---НЕ МОЖЕ БЕЗ ТЕРОР И ТОТАЛИТАРИЗЪМ !В РУСИЯ ---ЗА ДА СЕ УПРАВЛЯВА СЕ ИСКА ДИКТАТОР, ЗАЩОТО СТАДОТО ОТ ПРИМИ ТИВИ И ПЛЕМЕННИ ОБРАЗОВАНИЯ , В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ , ПРОСТО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ!БЕЗ ДИКТАТОРИ И ЦАРЕ-----РУСИЯ Е НЕМИСЛИМА , КАТО ДЪРЖАВА!!!

64

Анонимен

преди 3 години

До ДААА..Щом са по-добри заминавай в Русия. Тъкмо и безплатно (като за русофил) ще ти забият един Спутник 5.

63

Е , нищо де...

преди 3 години

Вече цъфна яко руската лъжа и простотия...АЙДЕ СЕГА , ПАК ВЕРВАЙТЕ НА РУСИЯ !