59

ОСТАВКА

преди 3 години

НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ! Нямат моралното право да бъдат на водещи позиции!

58

Тулуп

преди 3 години

Интересува ме тоя до кога ще тегли кредити от наше име, без да ни пита и ще раздава на търтеите?

57

Анонимен

преди 3 години

Какъв е проблемът? Нали народът се пре пре преизбира все същите? Значи всичко си е наред. Глас народен, глас Божи! Напред народе! Само ГЕРБ! И България вечно на дъното на Европа!

56

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

55

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ГОРКИТЕ КОМУНИСТИ ОТ *** -20...ОРЕВАХА СВЕТА , ЧЕ ДАДОХА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПО 50-лв./мес. ДО МАРТ.КОМАЙ БОКО ИМ БРЪКНА С НОЖ У *** С ТИЯ 50-лв..ХА,ХА,ХААААААА...МНОООГО ТРУДНО ШЕ ГО ПОНЕСАТ!

54

Срамота !

преди 3 години

Лесно му е на анализатора Богданов - приказва си отстрани и критикува без да носи Никаква отговорност !

53

Анонимен

преди 3 години

Браво на Герб правилно се справя със ситуациятаБСП да не се меси в бюджета че знаем какви каши забъркваГеорги Гьоков и Емилия Масларова - съпредседатели на Съвета по труда и социалната политика;

52

Пишман Богданов

преди 3 години

Само не разбирам кое му е лошото - по 50 лв. месечно за всички пенсионери ?Богданов да обясни, а не само да критикува с общи приказки !

51

Анонимен

преди 3 години

При другаря Жан Виденов, аз както и повечето от моите познати и близки бяха милионери и мултимионери. Затова който иска да стане в най-скоро време милионер трябва да гласува за БСП.

50

Анонимен

преди 3 години

1000 лева по сметката на работника и още 500 лева в плик под масата. После реват, че нямало пари за пенсии. Каквото оставят зад гърба си, това и срещаш после - стар вселенски принцип.

49

Аз

преди 3 години

Контрол вече няма.Държавата е окупирана от ГЕРБ и никой не може да им търси отговорност. Потхвърлят някоя троха на народа и тръбят по медиите колко много са направили. Повечето се прибира от гербавите.

48

Анонимен

преди 3 години

Това е световна политика. Нали се сещате че не може да раздаваш пари без одобрението на господарите. В миналото е имало войни и понеже войната е скъпо нещо ще се раздадат едни пари които в бъдеще ще се върнат стократно.Жертвите няма да умират от бомби а от глад.

47

Анонимен

преди 3 години

елате да видите какъв ужас е в самоков...в деня, в който ромите разберат,че са постъпили помощи по сметките им,половината ромска махала окупира всички банкомати,където се извиват огромни опашки и само за броени часове банкоматите се пресушават та чак до следващия ден следобяд няма стотинка в кеш машините.никой не работи,никой не учи.за два три дена се изтегля целия кеш,харчи се и после пак няма.другата половина от ромите в самоков е на пазара или в болницата.е откъде пари?

46

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НЕ ЗНАМ КОЙ -КАКВО КРАДЕ ...АМА ВСЯКА СТОКА СИ ИМА "ПРОИЗВОДСТВЕНА И ПАЗАРНА ИЛИ... ПРИНАДЕНА СТОЙНОСТ"!АКО НЯКОЙ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ УМНИЦИ ЩЕ МИ РАЗТЯГАТ ЛОКУМА НА ДИАЛЕКТИЧЕСКИЯ МАТЕРИАЛИЗЪМ ЗА " КРАЖБАТА НА ПРИНАДЕНАТА СТОЙНОСТ" , МОЛЯ ДА СЕ ЗАТВОРИ В ТОАЛЕТНАТА И ДА ПРОЧЕТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА ИКОНОМИКАТА НА СЪВРЕМЕННИЯ СВЯТ!С ТАПАЦИ НЕ МИ СИ Е СПОРИ..!

45

Ракетолог

преди 3 години

Демокрацията е най-добрата ракета, но 45-години комунизъм я съсипаха и и пречат сега да лети, вече 30 години не може да отлепи да фръкне, защото комунистите я съсипаха!

44

Анонимен

преди 3 години

В БЪЛГАРИЯ РЕАЛНИ ДАНЪЦИ ПЛАЩАТ САМО ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ.ВСИЧКИ ДРУГИ УКРИВАТ ДОХОДИ - ПОСЛЕ РЕВАТ, ЧЕ ПЕНСИИТЕ ИМ НИСКИ.НАЛИ УЖ ЩЯХА ДА ИЗКАРАТ НА СВЕТЛО ЗАПЛАТИТЕ В СЕКТОР ТУРИЗЪМ?ЩЯХА...АМА ОБЕЩАНОТО НЕ Е КАТО ДАДЕНОТО. НИЩО НЕ ИЗКАРАХА. САМО ИМ НАМАЛИХА 9%ДДС. РИЧАРД АЛИБЕГОВ 2 ДЕНА ОРЕВА ОРТАЛЪКА, ЧЕ ЩЯЛ ДА ФАЛИРА АКО ГИ ЗАТВОРЯТ.ТОЙ СЕ БЕТОНИРАЛ С 8 ФИРМИ В БРАНША И СЕГА РЕВЕ, ТА ЩЕ НАПЪЛНИ ЯЗОВИРИТЕ ОТ КРОКОДИЛСКИТЕ СИ СЪЛЗИ.ПРЕЗ 2015 ИЗКАРА КЕСТЕНИ НА ВИТОШКА-ПРЕЧЕЛИ МУ.М-А-Ф-И-О-Т!

43

Тим

преди 3 години

Българските икономисти са гола вода в момента в цял свят има дефицит не само в България най голямата икономика а именно германската е на дотация от държавата плус това намалиха ДДС на 6 процента за храните дават по 300 евро на дете на всички и намалиха и основното ДДС на 16 процента има и други подпомагания на хората

42

Анонимен

преди 3 години

Няма голямо значение, къде ще изсипеш парите. По важно е кой ще ги прибере. В това отношение българския бизнес е длъжник на нацията, поради причината че няма да ги завърти в родината а те ще изтекат основно навън. Там е проблема.

41

Анонимен

преди 3 години

Комунистите съсипаха държавата.

40

Анонимен

преди 3 години

Като няма реални политики значи и управляващите и опозицията са неграмотни и не могат да създадат работещ механизъмл Корнела и Боко Тиквата да подадат оставки. Референдум за намаляне на НС на 40 човека къде е подписката на Слави ?