34

Анонимен

преди 3 години

За никого не е новина, че настоящите зеленчуци не управляват. Те са управлявани и добре платени клоуни.

33

Анонимен

преди 3 години

Като нямат управленски капацитет, ще управляват у нас не хората, а събитията и природните фактори.Оставка за некадърниците, които сами признават, че не могат да управляват, а само да се възползват от управленските си постове.

32

САТАНА

преди 3 години

Уоу

31

Анонимен

преди 3 години

Да наистина се оказахме неподготвени, направихме сума ти частни болници , а те се оказаха абсолютно нефункционални в ситуацията.И се разчита само на стандартните болници които бяха намалени като бройка, разчитайки че другите са поне малко фунционални за подобни ситуации.Така цялата система се срина при короновируса и има огромен недостиг от подготвени кадри.

30

Анонимен

преди 3 години

А в Белорус кой управлява корона кризата, защо не въвеждат мерки и кървавият комунистически диктатор не налага мерки като насилствена принуда за носене на лигавници-намордници, забрана за публични събирания и спазвана на "сошъл дистънс"?

29

Анонимен

преди 3 години

Правителствата наистина не управляват, но не коронакризата е на власт, а тези които управляват коронакризата.

28

Анонимен

преди 3 години

При социализма България от бедна селска държава за 25 години през 70те години се нареди сред 30те най-развити икономики в света.

27

Ракетолог

преди 3 години

Демокрацията е най-бързата и интелигентна ракет, но простите комунисти 45 години и пречеха да полети и затова сега вече за 30 години демокрация не може да отцепи и стои на място.

26

Глупости

преди 3 години

Управляват фейсбук алгоритмите.Спрете фейсбук, иначе ще се изпотрепем. Алгоритмите нямат морал и ценности. Алгоритмите имат за цел да подпалват интереса, за да стоите в приложението.

25

истина

преди 3 години

Как няма да се най бедната държава, когато 45 години неграмотни комунисти строяха комунизъм за себе си. Сега наследниците им ограбиха /приватизираха/ държавните активи, и застоя продължава. Там където има комунисти - социалисти, мизерията остава.

24

Анонимен

преди 3 години

От щаба на Байдън намекнаха, че ако Байдън бъде избран ще започне отново преговорите с Русия за възобновяване на ограниченията със среден обсег на действие. Русия категорично отхвърли такава възможност независимо кой е президент на САЩ.

23

Анонимен

преди 3 години

Да крадат хич не ги е страх!

22

Анонимен

преди 3 години

Сергей Лавров заяви, че е възможно Русия да замрази напълно отношенията си с ЕС. И добави, че Русия вече няма да се съобразява с мнението на европейците.

21

Анонимен

преди 3 години

до натовецътМи и той като тебе - пак по нареждане на господарите , само с тая разлика, че не прелива от глynocmu и цитати на Боко , като теб !

20

30 години демокрация

преди 3 години

България е първа по смъртност в света и бедна като бедстваща държава от Третия свят.

19

Анонимен

преди 3 години

Борисов и Радев се спасиха от карантията заради "обществената" си работа.СЕГА ВСЕКИ КАРАНТИНИРАН МОЖЕ ДА ИСКА ОТМЯНА НА КАРАНТИНАТА СЛЕД ДВА ОТРИЦАТЕЛНИ ТЕСТА.Иначе РЗИ на съд.

18

ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ

преди 3 години

КАЛФИН ПО БТВ- ГЕРБ НАСИЛВАТ ОБЩЕСТВОТО, БГ НАРОД ИМА СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ ОТ НАСИЛИЕТО НА ГЕРБ- ДРУГАРИ МИЛИОНЕРИ МИЛИАРДЕРИ СОЦИАЛИСТИ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ МИ ОБЯСНИХТЕ, ЧЕ 50 ЛВ КЪМ ПЕНСИЯТА МИ Е НАСИЛИЕ, 40/90ЛВ КЪМ СЕМ БЮДЖЕТ ЗА ДЕТСКИ НЕ СА ГРИЖА ЗА СЕМЕЙСТВОТО А НАСИЛИЕ. ЩЕ ИЗБЕРЕМ ВАС- ЗАЩОТО МИН ПЕНСИЯТА И МИН ЗАПЛАТА КОГА ВЛИЗАХМЕ В ЕС БЯХА- 102.18ЛВ И 160ЛВ- ЕТО ТОВА Е УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ НАСИЛИЕ- КАТО ВИ ИЗБЕРЕМ ИСКАМЕ ПЕНСИИТЕ ПАК НА 102ЛВ- СТИГА С НАСИЛИЕТО- ИСКАМЕ СВОБОДА.

17

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е УПЛАШЕНО ОТ КРИТИКИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ И РЕЗОЛЮЦИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ.

16

Анонимен

преди 3 години

Локдаун а СПИРА вируса и доказателствата са ОЧЕВАДНИ !!Но за слепците очевадното е невидимо.Глупави статии от глупави жмурналя за глупав народ.

15

Свободен

преди 3 години

Още в началото на пандемията някой мъдър беше писал че удари ли вируса "свободният свят" ще е началото на края. Тук където ходенето на чалготека е по-важно от живота. Ще оцелеят само дисциплинираните общества, независимо на кое ниво се налага дисциплината - лично (Япония) или от горе (Китай).