29

Global farting

преди 3 години

В археологическия музей има изложена пръдня от динозавър в стъклен бидон, ако не вярвате идете да видите за какво става въпрос.

28

ПроСоТо

преди 3 години

До Handelсъгласен!Но:...винаги има едно "но",нали?:-Проблема е в това,че в Природата се случват неща,които са ПРИРОДОСЪОБРАЗЕНИ!..примерно:-ВСИЧКИ живи добичета произвеждат ОТПАДЪЦИ,които се разграждат и ПОДХРАНВАТ системата.Човека,ЗА ПРЪВ ПЪТ в историята на планетата ни ,ПРОИЗВЕЖДА БОООКЛ/уци,които просто НЕ могат да се вместят в природния кръговрат.ТОВА е което е "ново и фатално"..И наистина е фатално!...Поне за нас..Тя ще се оправи и без нас,след като се унищожим..

27

Анонимен

преди 3 години

"Единственият начин да се намалят емисиите до необходимото ниво е да се намали броят на добичетата". Освен че е фейк новина, интересно тия от Зелено "прасе" как защитават живите същества вкл. добичетата, или според тях те са размножени с грубата намеса на алчният човек? Представям си сега, в кръга на шегата, по новите магистрали да пуснат автобуси със стрелци, които да стрелят безразборно по стадата крави на местното население.

26

Разбирач

преди 3 години

Кравите не отговарят на евро 6 ще им сложат данък преглед и гражданска отговорност защото нали пресичат пътя понякога и трябва да са застраховани.Да ви го туря на Съюза ***.То по тая логика хората произвеждат най много метан защото всеки се реже поне 2,3 пъти на ден по 8 милиярда вие ги смятайте, а пък за *** да не говорим.

25

Анонимен

преди 3 години

тази публикация все едно заврения зет я написал, явно животните са му кокуренция за тревата

24

Анонимен

преди 3 години

Чувяците са 7 милиарда ......пардът и се уригат.....е кой тогава замърсява най-много

23

f

преди 3 години

И кучетата могат да бъдат селскостопански животни, но пускайте за тях противоречива информация, да ги прикриете, независимо дали се намират от страната на светлината, мрака или неутралитета!

22

МЕЧ

преди 3 години

Айде сега и на тях катализатори!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Затоплистите сега ще почнат да ги убиват. Какви лунатици, вкарайте ги в лудницата.

20

Handel

преди 3 години

До ПроСоТоНе е помийна яма. Освен според думите на тези, който забогатяват от подобни теми.Планетата Земя е на възраст 4,6 милиарда години и през тези милиарди (а не милиарди, а не милиони) години с природата се е случвало какво ли не - включително период от милиони години, през който въглеродния двуокис в атмосферата и е бил 30 пъти (30, а не 3 пъти) повече от сега, но температурата на атмосферата и била абсолютно същата като сега. Но ако това го кажат зелените никой няма да им плати.

19

f

преди 3 години

Пускайте противоречива информация за кучетата, да се разбере те какви са.

18

f

преди 3 години

А кои са кучетата и защо британската църква ги е набедила за всемогъщи богове? Този Алистър Кроули различно е казвал и понякога е казвал, че уни-що-жа-вай хрътките означавало универсализирай това що жадува за власт и жертвоприношения, на други е казвал че кучетата са някакви неутрални. Никой не я знае цялата истина, защото и на Иисус много му пречат да върви нагоре, а от сатанизъм може и да се печели нещо, при положение че няма идеално пълно възмездие, и средните много истина виждали в посоките

17

Серсем

преди 3 години

Сега ЕС да издаде наредба да ги изтрепат . Само такава простотия още не са измислили ,а тураниците в нашият и Евро парламента де по цял ден изпускат газове?

16

ПроСоТо

преди 3 години

"човека" УПОРИТО "реже клона,на който седи"!!!!Природата се трови и унищожава в геометрична прогресия..Така че нарочването на добичетата за "враг 1" на Природата е...не само нелепо..То е и ПРОТИВНО!Преди стотина и повече години,според съвременниците тогава,в България /ПРИМЕРНО/ са наброявали десетина милиона глави овце.За кравите,конете,биволите,воловете и магаретата да не споминям.И въпреки това Природата е била кристално чиста,ЗДРАВОСЛОВНА и БЛАГОДАТ за човека.Сега е помийнаяма.Защо?

15

Tolio

преди 3 години

Не разбирам защо тази абсурдна новина,която е и абсолютно невярна се публикува вече няколко пъти.В процентите за животновъдството се включва това за производството на фураж, торовата индустрия,химическата промишленост (хербициди,пестициди и инсектициди).Транспорт, дистрибуторска мрежа итн.итн.Абсолутни манипулации.

14

Анонимен

преди 3 години

Ама някои хора упорито се борят да затрият ЕССР.

13

кръпел

преди 3 години

англичанките произвеждат повече парникови газове от кравите

12

ПроСоТо

преди 3 години

"Парниковия ефект" се дължи на увеличеното съдържание на ВЪГЛЕРОДЕН ДИОКСИД...Добичетата НЕ изпускат "СО2",а..МЕТАН!!!..що за дивотия?..Или подтекста е:-"Да избием добичетата,да не ядем месо и да преминем на тревопасане"?И ВСИЧКИ "важни фактори" на планетата си затварят очите пред ГРУБОТО,ДИВАШКО ЛИКВИДИРАНЕ на основния "ПРИРОДЕН ЛАБОРАТОРЕН ИНСТРУМЕНТ" за пречистване и запазване на атмосферата-ГОРИТЕ.разбира се,НИЕ сме ПЪРВИ в съревнованието "Кой ще нанесе по-голями щети на Природата"..

11

Анонимен

преди 3 години

Тия вече не са ЕС да се оправят с кравите както искат на острова

10

Анонимен

преди 3 години

Аре ся, говедата виновни!!!???Абе, *** ли изследват и вярват в тези неща???!!!