35

Анонимен

преди 3 години

ОФФФ КРАЙ ВЕЧЕ С ТОВА НЕЩО СТИГА ГЛУПОСТИ ЛЪЖИ

34

незнайко

преди 3 години

До АнонименНЕ СЕДМИЦА А---3 МЕСЕЦА И---КОРОНОВИРУСА ЩЕ ОТЛЕТИ НОО--СЗО И ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ В РАЗИГРАВАНЕТО НА ИМА ГО --НЯМА ГО НЕМА ДА РАЗРЕШАТ ТОВА СВОЕВОЛИЕ НА МЗ И ЩЕ ИМА НАКАЗАНИЯЯЯЯ

33

Анонимен

преди 3 години

Виваком пуснаха 5Г-то и се почна.

32

Ямболски цървул

преди 3 години

25Не се безпокоя,просто и аз съм против всички тези глупости,които мислят световните кукловоди относно К19.Просто констатирам какво се очаква отново.Дано да греша!

31

Швестер Велко

преди 3 години

Да идват тировете с чувалите...!!!Стига с тези манипулации, *** прости!Образовайте се малко...

30

Анонимен

преди 3 години

izvineti az sam 3 klasi da pitam shtaba towa simptomi li sa za kovid19sunuvam shevkata na parlamentai gashtiti mi otesnqvat

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Във форума на бгмама ако напишеш такова животно няма до 1 час ще те баннат.

28

Анонимен

преди 3 години

Време е народа да се надигне и да откаже да спазва мерките.Само така ще строшим оковите на коранаробството.

27

Анонимен

преди 3 години

Ако тестовете струваха 15 лева както реално са (8$) а не 120 лева щях да тествам себе си и семейството защото изкарахме нещо като настинка преди месец. И всеки в семейството имаше различни симптоми. Аз умора, слаба треска, запушен нос и след седмица кашлица и лек задух. Друг в семейството само с болки в гърлото и кашлица впоследствие а трети с кашлица и 38 температура. Беше по леко от грипа не поваля изведнъж но е по продължително. Около 10-дни и после олеква.

26

Анонимен

преди 3 години

Ние на балканите не се страхуваме от вируси. Имаме чесън, лук и ракия.

25

Анонимен

преди 3 години

Каква паника ви всяват? Снаха ми е испанка.В момента цялата и фамилия са положителни заради една кръщенка, но която само брат ми и снаха ми не са присъствали.Всичко живо, където е било на кръщенката в ресторанта сега е с положителен тест за Covid19.Нали спазваха мерките и в Испания?И какво като ги спазваха?Един път отидоха на празник, а за тях това е голям празник кръщенката-те са католици.Та язък за барута където се казва-окапаха като круши.Нямало места в болниците.Носят им пред вратата храна.

24

Извод

преди 3 години

Видяхме, че и със стоене вкъщи, и без него, вирусът продължава да върлува. Просто спазвайте елементарни мерки по отношение на хигиената и не се стресирайте от някакви си 10-15 новини на ден за Короната.Живи и здрави да сте!

23

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е властта да я вземе някой като Лукашенко в България и да затвори щаба в затворите.

22

Анонимен

преди 3 години

Чета днес,че в Украйна също има пки на болните,и в същото време чета,че в БГ имало резервации за целия октомври за украинци. Изобщо на правителството пука ли му за здравето на бг народ,или всичко е измама? Спирайте го този туризъм,че ръси вируса.Училищата ръсят вируса от 10 дни,а морето не. Цяло лято един тест не се напарви на туристите. Има нещо гнило в цялата работа.

21

Анонимен

преди 3 години

До УжасенаКупи си златна маска.

20

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски цървулНикой няма да ни затвори понеже вече никой не вярва че вируса ще изчезне ако има нов локдаун.През март хората вярваха че ще изчезне и се сърдеха на тези които излизат

19

Ужасена

преди 3 години

Защо всички жълти държави се отърваха от вируса?Защото има дисциплина и носят маски на открито и закрито, спазват мерките и правилата! Като им кажат да се затворят се затварят без много да коментират!Затова се спасиха! Ако носим маски и влезем в карантина два месеца, януари ще сме с нула заразени!Спазвайте правилата и мерките на НОЩ прости българи!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНКоронавируса не е нещо по-различно от останалите остро респираторни заболявания.Няма място за паника

17

Анонимен

преди 3 години

Бг мамите на какво мнение са ....хахахахаах

16

ХФ

преди 3 години

До Ямболски цървулСпоко бе човек, тука при нас всичко е под контрол.