5

До 2

преди 3 години

И аз като теб мисля, че основание да говорят на този етап имат само лекарите от ковид отделенията и реаниматорите. Другите просто не ги слушам вече, но пък явно те обичат да се слушат. Сигурно всеки е добър специалист, но нека се простира в своята си област. Респект към лекарите, които самоотвержено лекуват болните с Ковид!

4

Анонимен

преди 3 години

Ама защо професора приказва по медии. Да се бори в научните среди. Там да им обяснява, че цитокиновата буря е нормално явление при всяка грипна вълна, щото е най умния и се е сетил, а останалите с докладите от световни центрове да ходят да пасат ***.Ама там мълчи, а по медии приказва за публика каквото и харесва. Този трик е търговски, какво продава? Нема да си го купя!

3

Анонимен

преди 3 години

Разбира се че се взима неправилно пробата за тест.Пробива се преграда в носната кухина от некъдрни медици за да се вземе проба и човек страда и се заразява и от обикновен вирус!Като знам какъв инДженер съм как да отида на доктор?!

2

Дълга е редицата

преди 3 години

От псевдо лекари недокоснали се до сарс ков2 и които дават акъл на килограм. Като се докоснат и видят болен на живо, пак да заповядат, веднага ще им повярваме. Сега - не, мерси.

1

Анонимен

преди 3 години

Доктора, като началник на една от най-добрите клиники би следвало да уточни, че колективен имунитет се изгражда с масово ваксиниране, а не с поголовно затаяване на населението.