165

Реда е в хаоса

преди 3 години

Агонията по целия свят ще продължи, докато не умре последната империя, която се бореше против империализма:)

164

Анонимен

преди 3 години

отношенията между държавата и обществото могат да се решат само с дълбока реформа, която да овласти гражданите и да наложи механизми за прозрачност и за реална управленска отговорностабе тия каскeти откъде ги наловиха бе? Те по-*** и от Myньо бе :)Алоууу, пенсионираните военни и бивши висаджии - България е парламентарна република и народа се представлява от Парламент, избран на избори. Не с преврати и от мунчовци :)

163

Barba Ganios

преди 3 години

...." Az sam prost ! Vie ste prosti ! Zatova se razbirame " ! Tova sa dumi na edno kni j ni ka !!! Vsichki hracheshti po prezidenta R. Radev mogat da se razposznaiat sred podkrepiashtite bankianskia prestapnik !!!

162

В хаоса е реда

преди 3 години

Някои хора просто си живеят в миналото и си го искат и не могат да разберат че няма нищо вечно във вселената, че нещата са динамични и се променят, развиват, навлизат новости, Тези личности упорито отказват да го приемат и искат да си живеят в един паралелен свят от тяхното минало и не проумяват че нещо умряло не можеш да го съживиш. Комунизма и социализма е умиращ и сега се мъчат да му направят реанимация, но дори и да го съживят ще бъде като жив труп.

161

Анонимен

преди 3 години

Основният дефект е начина за избиране на президент. Последният избор го доказа.

160

От нас

преди 3 години

От горе му ръкопляскат Един от най добрите войни на бялата албанска империя Но не и пред нас Признаваме ти успехът Направиги улави За съжаление си ни враг

159

Minuva42

преди 3 години

Ах, не думай!

158

Анонимен

преди 3 години

Пак само общи приказки и нищо конкретно.В коя страна, в Германия например, няма партийни назначения?Само плюване. А икономическият растеж, а ниската безработица, а създаването вече на средна класа, ниският външен дълг,поканата в чакалнята на еврозоната, а близо 30 милиарда евро, които страната ще получи,а инфраструктурата,България се промени значително към по-добро.Всичко това трябва да се види, което не изключва критика и предложение за развитие и подобрение.Но от руския резидент само плюене.

157

Анонимен

преди 3 години

радев - оставка

156

дядо йоцо гледа

преди 3 години

Радев не е управлявал държава, ама иначе знае как се управлява.

155

Анонимен

преди 3 години

радев некадърника има дефекти в мозъка

154

Анонимен

преди 3 години

Погледни го само на какво е заприличал.На пуяк.То не е лесно да призоваваш към преврат и да си останеш нормален.Напоследък изглежда като надрусан.

153

Тинко Тонков

преди 3 години

Според мене, дефектен е президентският съвет. Съгласни?

152

Анонимен

преди 3 години

Кажи му бивш военен и повече не го обиждай."Старческия" съвет иска пак пансион , да ги хранят безплатно , здравеопазване безплатно, но вече всичко е за сметка на работещия данъкоплатец.Няма как да се случи за военните всичко да е без пари!

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 158Господине, не му казвайте президенство а Бутик Болшевик на Радьо, моля ви! :)))))))

150

Анонимен

преди 3 години

Ние пък откриваме дефекти в Резиденството ....апропо ....то пък един съвеееет

149

до 136 one of...

преди 3 години

Николай Копринков, първа дружка с бившия кмет Запрян Дачев, чийто син Иван Дачев, бивш служител на МВР, бе на първа линия на протеста в Пловдив. Организира блокирането с джипове от цяла южна България, за един час, пред репортери на правилната телевизия отчете активност. пред погледа на бившите си колеги, които охраняваха масовката от 10 джипа и 30 тина човека, заедно с журналистите о помощен персонал. А защо е бивш, също е любопитно, но има достатъчно в Интернет

148

Съветът е изредил

преди 3 години

ред познати теоретични постановки,които са общоизвестни и общовалидни зачовешкия род,с малки различия и особености и за нас.Всички искаме да сме млади,здрави,богати(без БСП,те са за идеите,нищо че лидерите им са милионери)икрасиви.Уви, даденостите са различни и така върви светът.И комунизмът катотеория е много красив,но несъвместим с човешката природа и затова остава вграфата Утопия,а злоупотребилите с името му-диктатори.Съветът вижда сламкатав чуждите очи,но не вижда гредата с своите.

147

Анонимен

преди 3 години

Ал.Маринов човек на ВИС-2 в ССР-то на президента. През 1997 групировката му издигна кандидатурата за независим депутат в Кюстендил.Коментарите на запознатите със случая бяха, че независимостта му може да е политическа, но не и икономическа. Близостта на инициативния комитет, издигнал кандидатурата му, с фирма Пионер и структури на ВИС-2 се тълкува като достатъчно сериозна обвързаност с конкретни икономически интереси, пише тогава вестник Банкер. Досието на агент Майстора е някъде .....там

146

Анонимен

преди 3 години

Науката потвърди че Радьо пуска повече газове от кравите и 'възрастните' автомобили.