184

Анонимен

преди 3 години

Каракач,големи уши имаш и такива карачи ще ти набия, че чак ДС ще те помни.П лужек си .

183

българин

преди 3 години

А малките Бойкофилчета,от които току що ми кликнаха минус не ги броя изобщо!-:) Не разбирате "политиката" днес деца! За да я разбирате трябва и повечко да сте поживели!др Борисов го помня от мутренските времена.Пиеше си шампанското с тях. Беше ортак с всички тия които намеси в "протестите" мутри като него от миналото.Употреби ви в негова лична война с тях! Той успя да се облече в държавна власт.И за това е силен днес! Този комфликт си е лично негов! Защо въвлече цяла БГ в него??Употреби ви!-:(

182

българин

преди 3 години

И как си позволяваш да оплюваш та даже и във фейса които изобщо не го чете ЕС ?-:) Що не оплюеш и дедо Тръмп бе Каракачанка? Него имаш право да ОПЛЮВАШ! Платихме толкова пари за вятъра! Летящи Американски кошници от "проект" от 70 сте години та и "завода" им не беше построен още!! Вие СТЕ ЗА ЗАТВОРА БЕ др КАРАКАЧАНОВ!! И вече си мисля.Че борчето се инати за оставката,защото хвърли ли я.Е логично да поемете за Софйският ВЕДНАГА! -:) ПРОТЕСТИТЕ И ЕВРО СЪЮЗА ЩЕ ВИ СВАЛЯТ ОТ ВЛАСТ! НАГЛИ СТЕ!

181

българин

преди 3 години

До др Каракачанов.Измислен министър на едно измислено министерсво на "войната" от измислено правителство което държи "лостовете на властта"! -:) На един стадион парадни войничета.Които и един парад за Гергьов ден не могат да спретнат! Доживяхме действащ "министър" да оплюва същият съюз към който сме вече толкова години? НАТО не го броя! То е Американска структура нямаща нищо общо с Европа освен следващо интересите си!!! Не му харесва на другаря министър.Че ЕС казва че др Борисов е КОРУМПИРАН?

180

Анонимен

преди 3 години

Prav e !

179

Тодор Живков

преди 3 години

Когато крадяхте парите не се възмущавахте. Гадове европейски дават пари и не искат да ги крадете. Хайде в затвора.

178

Баи

преди 3 години

След изборите ще спадне шкембето на каракачанката

177

Анонимен

преди 3 години

Прав е както винаги!

176

BGexit

преди 3 години

ЕК остави гербавите да крадат 10 г. от фондовете и сега ги изнудва. С какво се различава ЕС от мафията? Къде спа ЕС, когато излизаха разкритията за източването на фондовете? Защо точно сега се задействаха?

175

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов, как така граждани на Либерия и Гана пребиваващи във Франция не могат да бъдат екстрадирани защото са се оказали с български документи за самоличност. Това вярно ли е и как са се сдобили с такива документи?

174

Barba Ganios

преди 3 години

....kogato si podarish suvereniteta ,vinagi shte se gavriat s teb !!! Tova e osnovno pravilo !!! Za suverenitet se vodiat voini ....a nie kato zombirani go predostavihme v rachete na tezi deto sega se gavriat s nas !!! Kazano e " Prost narod - slaba darjava " !!! V nashia sluchai ...vasalna teritoria !!!

173

Анонимен

преди 3 години

Плюят защото те не чуват какво е казал, за тях е важно кой го е казал. Това определя линията на Партията, не помниш ли?

172

Анонимен

преди 3 години

Е, какво от това, което е казал не е вярно, че го плюете?

171

Неизвестен

преди 3 години

Каракачана секи ден ми е гост на обяд.

170

Словянин

преди 3 години

Каракачанов е прав за НПО-тата, прав е да ги заклейми, за ВМРО няма да гласувам.

169

Анонимен

преди 3 години

Европейският парламент не е като българския - министъра да си разиграва коня както си иска!Ще му свият сармите на "войводата"!!!

168

Геш

преди 3 години

До Веселяка Да се чуди човек как Щастливеца е написал Бай *** без да познава Шкембе войвода ???

167

АБЕ ТУМБАК

преди 3 години

ХВАЩАЙ СИ КРАТУНАТА ПОД РЪКА И ДА ВИ НЯМА

166

Анонимен

преди 3 години

Бтаво, Кара.

165

Веселяка

преди 3 години

Този наистина може да е олицетворение на Бай ***. *** и нагъл.