23

Анонимен

преди 3 години

Властта си е била на мястото. Смях. Затворени главни улици и кръстовища от шепа безделници и властта си е била на мястото. В коя нормална държава го е имало това? Герб просто повече не могат да управляват и е крайно време да се измитат и да се успокои обществото.

22

Анонимен

преди 3 години

Такава анархия и беззаконие досега е имало само, когато са управлявали комунистите от Герб. Панически страх ги тресе от случващото се и нямат представа какво творят и че хората вече изнемогват по улиците в тия жеги. Никога не сме имали по-некадърно управление в цялата си история досега.

21

До 20

преди 3 години

Сега с олигофренския ПиАр опозицията се омаловажи за следващия вот

20

До 18

преди 3 години

Казва го самия Мавродиев,не аз.Скоро и ти ще го рабереш.

19

До 1

преди 3 години

Точно властта си е на мястото в момента.Все още се очакват искания от протеста.Превратаджиите са малката част от хората на шествието

18

До 11

преди 3 години

Забравил си да си изпиеш хапчетата тази сутрин.Знаеш ли кога ГЕРБ ще спечели в София със 100%?-Когато цъфнат налъмите.

17

Анонимен

преди 3 години

Проблемът не е в протестиращите, а в неспособността на управляващите да осигурят нормален живот на хората. Това е унижение и за органите, които вместо да защитят правата и достойнството на хората, сами са подложени на унижение. Как се живее в тази агония. И вождът им говори за магистрали и простотии. Жалко човече.

16

Анонимен

преди 3 години

До 9Гласовете в главата ти ли ти го казаха? Като е през подставено лице, откъде знаеш, че е на борисов?

15

До анонимен

преди 3 години

Сам си пишеш и сам си отговаряшВреме е да отидеш на преглед

14

Shark

преди 3 години

До House M.D. Че кога е била тази власт на мястото си?! Нали именно затова са протестите, защото властта не е на мястото си!

13

Анонимен

преди 3 години

170 учени от БАН искат оставката на Б.Борисов.Десетки преподаватели от ВУЗ-ове също искат неговата оставка.Протестите в много градове в страната-също.Интелектуалния потенциал на страната и в София е на улицата по същия повод.На хората им писна неуки,прости мутри да ги управляват.Баста!

12

Анонимен

преди 3 години

Прави са протестиращите. Тия некадърници от герп не могат да осигурят нормален обществен ред. Блокирани са основни пътища , артерии, кръстовища и всички хора ще търпят това унижение заради гербавата напаст и властолюбието ми. Къде го има това полицията да охранява и да обслужва хора, които грубо нарушават обществения ред. Елементарни човешки права не може да осигури тая гербава пасмина. Това е гавра. Просто не стават. Затова оставка и да се измитат, че вече на хората им писна.

11

Анонимен

преди 3 години

Те да махнат полицията, щяхте да видите голяма подкрепа и шут отзад, превратаджии смешни

10

Софиянец

преди 3 години

Ако погледне човек коя част е блокирана от "протестиращите" ще забележи, че това е онази част от столицата която аз определям като долнопробно московско предградие, което очертава своего рода най-представителният московски "Кремъл" извън руския Гулаг, затворен от булевардите "Руски" и "Дондуков", а по средата улица "Московска".В този "Кримъл" сътворен с пословичното раболепие на русофилите-предатели се намират най-емблематичните "български" забележителности - руската черква, "ал Невски", паметн

9

Анонимен

преди 3 години

Софиянци не само не подкрепяме протеста на Божков и Радев /единия мутра, а другия борец против мутрите!/ ами скоро ГЕРБще спечели в София 100%?

8

dsadsada

преди 3 години

Аман бе! Киро Ананиев беше по-стабилен!

7

Анонимен

преди 3 години

Бившия шеф на ББР-Мавродиев,който го уволниха за раздадени 75 милиона на колекторска фирма,но не го пипнаха за дадени 500 милиона на фирми,близки до Пеевски,купил две луксозни вили на о-в Халкидики-едната за себе си,другата чрез подставено лице за Б.Борисов.Още ли питате защо са протестите?

6

Анонимен

преди 3 години

И какво от това?Софиянци разбират и подкрепят протеста.Само някои все още заблудени герберски фенове или такива на хранилката се възмущават и провокират протеста.

5

Анонимен

преди 3 години

как цяла нация ще се съобразява с трима за психиатрията, които помпят останалите за там

4

Бабаяган

преди 3 години

Хи хихихихихи