19

Няма

преди 3 години

ли кой да ги размаже тези терористи?

18

Анонимен

преди 3 години

Бойко, няма ли да отидеш да подкрепиш своя колега Лукашенко в Беларус?! Ще го свали народа!

17

Анонимен

преди 3 години

Те не са протестиращи те са безделници

16

Анонимен

преди 3 години

Съболезнования на опечелените ***,от утре сте сираци,и то не какви да е а Гладни сираци!

15

СТРАХ ОТ ЗАКОНА !!!

преди 3 години

"Вече няма недосегаеми! Не може затворите да са пълни само със социално слаби и без политическо влияние български граждани. Прокуратурата действа на базата на закона, както в ДАБЧ, МОСВ, ДХК, ГДБОП, така и в АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА" --> Това публично обявено намерениe на ГЕШЕВ, както и НОВИНАТА за приемането на България във Европейския Валутен Съюз, станаха повод и белязаха началото на спонтанните граждански протести оглавени от натресеният ни от Москва и КГБ уж български президент..

14

До 13

преди 3 години

Чезвай е, шумкар.

13

Анонимен

преди 3 години

Страшотия!

12

КОНТРАПРОТЕСТ!

преди 3 години

Вземете си най-миризливия ***, и да си го занесем да го изхвърлим вкупом при тези клошари! Кофите те си ги придърпаха наблизо, да им ги напълним!

11

Анонимен

преди 3 години

До: номер 3 (Чичо)Maлoyмнико!!! Аз отскоро съм на почивка и бях на работа в София.Изобщо не ми пречат протестите, заобикалям центъра и нямам проблеми. Даже напротив, горещо подкрепям протестите срещу мутрите!!! Да вземем пример от Ливан - там подкрепящото терористичната организация Хизбула правителство подаде оставка! Време е и тук!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Днес ли ще абдикира крадеца?

9

Умни и красиви

преди 3 години

особено триото с вид на клошари.Адвокат Хаджигенов и стадото с него,с прашките обругаха Герба на Република България.Телевизиите разбира сене го показаха,но от случайни кадри се вижда,че гербът е обстрелян иоцапан.НК-чл.108(а)-престъпление срещу символите на държавата,чл.10-обществено опасно деяние.Хаджигенов като много умен и красив прависткак си позволява?Просто разчита да му се размине.Защо телевизиите не гопоказват?Защото свободата на словото за тях е за който плати повече.

8

Анонимен

преди 3 години

До: номер 6Или като в Русия, а?Или като в Северна Корея?Там ти харесва най-много нали?

7

Анонимен

преди 3 години

До 15-ти септември макс може да има *** по кръстовищата. После тръгват учениците на училище и тия излитат с 200. Да видим как "майките" дето системата им убива все някъде ще попречат на Майките, които се грижат за децата си и се опитват да ги заведат или да ги вземат от училище.

6

Антикомунист

преди 3 години

Шумкарска блокада и комунистически терор над софиянци.

5

Анонимен

преди 3 години

Ех да имахме полиция като в Беларус :(

4

До протестиращите

преди 3 години

Защо полицията не се намеси. Вече се прекалява. Правителството е избрано законно . Не може трима ,които се борят за власт да разиграват цяла Булгария.

3

Чичо

преди 3 години

На тия льохмани им трябва един як пердах (прилаган няколко дни подред) и изведнъж всичко ще си дойде на мястото. Масата народ като се върне от почивка и не може да стигне до работа, ще се оправи на бъза ръка с тия деграденти.

2

софиянец

преди 3 години

До: номер 1Аз скоро се връщам от морето и нямам търпение да подкрепя протестиращите!Айде бе Бойко! Бъди мъж, подай си оставката! Не ни мъчи бе!Заради Бойко цял народ търпи този хаос в държавата!А дотогава - поздрави от морето, от Росенец!

1

Анонимен

преди 3 години

Скоро софиянци се връщат и седянките ще бъдат преместени от тях, това в слупай, че полицията не измете тая пасмина дотогава.