28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34За 100е/м2 ще намериш земя, ама някъде оттатък Перник.

27

Анонимен

преди 3 години

Е ти знаеш ли колко земя се пада на един апартамент? 5-6 квадрата макс. По 100 евро, прай сметка колко ще "натежи" земята в цената.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30По Света има 5 милионни градове, в които има всичко на всичко 5 сгради на над 3 етажа.Проблемът е, че една къща е много по-скъпа от един апартамент и бедните българи не могат да си го позволят.Все някой трябва да плати масрафа.

25

Анонимен

преди 3 години

Ех стига с тези платени статии. Ясно е на всички, че не искате да понижавате цените, ама няма как. Факт е, че по-малко се купува и по-малко се строй. Какво ни хвърляте само прах в очите. Знаем за вашите надути цени на жилища.

24

Анонимен

преди 3 години

До ИдеалистА стойността на земята що не я калкулираш?

23

Анонимен

преди 3 години

Имам две къщи с дворове, до София, в южните, наследствени. Резултата е плексит на дясното рамо и заминал кръст! Стойте фарауй от това... За незапознатите да подскажа - то не е само постройката, има и двор, който докато го оправиш до края, от другия край пак е за отначало.

22

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се забранят тия блокове и да се строят само къщи за хората

21

Анонимен

преди 3 години

Идеалист, тая себестойност зето я сочиш е за къща, демек за малки квадватури. Колкото един строеж е по-голям, толкова повече пада себестойността. Примерно за комплекс от 2_3_4 кооперации, отива на около 250 евро. Зависи и от качеството, но щом е за продажба е ниско.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Ами проблем ти е че си червена май_муна и работата те плаши.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Къщата с двор няма нито един минус. А то бачкане се иска за всичко. И панелките също искат подръжка. Проблема там е че трябва да се разберете със всички *** от входа за да оправите нещо. В собствена къща всичко можеш да си оправиш по всяко време.

18

Идеалист

преди 3 години

Себестойността е до замазка е 450 Е /кв.м, стоителите мутри искат 1100 е/кв.м и 50% от стойността да се даде на ръка под масата. Не плащат дадъци и лъжат държавата и хората. На държавата не и пука, защото също такива мутри я управляват и Валерката е от тях!

17

h1ze

преди 3 години

Веске такива фурнаджийски лопати, като тебе освен да се правят на интересни друго не могат! Цената е почти 3 пъти надута над това, което е реално. Защо ли? Нямаме инфраструктура, като прибавим ниска раждаемост, висока смъртност и застаряващо население откъде идва това търсене на имоти, че да се държат такива цени? Всичко и изкуствено и след 10 години, като не останат никакви хора в тази държава брокерите ще ядат камъни! Айде наздраве!

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Тихо и ти, остави ги да мечтаят :)

15

Анонимен

преди 3 години

Веске, веске много си проста и неграмотна отгоре на това, не се напъвай.

14

Анонимен

преди 3 години

Тая легенда с къщата с двор е проява на дълбоко провинциален характер. Стойте далеч от тая измислица. Освен че ще се скършите от бачкане, друго няма! Е, някое кафе навън през лятото, но не си заслужава. Минусите са много повече.

13

Веска брокер

преди 3 години

Строи се, пазара си варви неоспелите хора чакат цени по 200 евра, ам няма да а дочакат. В София средно а цена 1200 евро. До края на годината 1500 евро очаквайте. Сабирайте там за наема и не разисквайте цените на имотите. Не е кат шпек салама други неща движат пазара

12

Запозната до 1

преди 3 години

Завиждаш ли? Ами построй си и ти в Барселона. Ама се иска ум да има човек,да работи и си заделя пари ,а и да мисли перспективно.

11

1

преди 3 години

До Запозната,прав си,даже и в Барселона си построихме,благодарение на герб.

10

Анонимен

преди 3 години

Строи се повече ама друг път,до началото на юли спадът в строителството на нови сгради беше над 15% със тенденция да се задълбочи от порядъка на 50% до края на годината!

9

1

преди 3 години

В момента се строят,само къщички за птички,за справка,слънцето наше.