201

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

АЛОООО ? СЕЛЯНИ !!!! МАРШ ПО СЕЛАТА ! ОСТАВЕТЕ СОФИЯНЦИ НА МИРА ,

200

Анонимен

преди 3 години

Кой им гледа децата на тия шафрантии

199

Я !

преди 3 години

Една колхозничка държи плакат на Гешев с колхознически плам....Само сърпа и *** липсват.

198

Здр. Мисирки

преди 3 години

Пак ви прекараха. Фулъм тържествува.

197

Анонимен

преди 3 години

Красивите и умни варненски наркоманчета и прошляци скоро ще бъдат изритани от грозните и глупави напушени граждани, защото посред лято малко трудно ще ги изтърпим да се търкалят по центъра. Мисля и скоро да подам жалба в полицията, заради незаконното блокиране на пътищата от 50-тина престъпника. Преместете си кeнефите на тротоата и освободете улицата, че трупате доста негативи ежеднввно.

196

пияница мистик

преди 3 години

Другаре черепови поддръжници и марионетки на Фигуранта. Оставка няма, няма и да има. Пийте си спокойно домашната пърцуца и бирата от пластмасови шишета :))) А на изборите пак ще си изберем ГЕРБ да ни управлява. Добре че бяха тези платени метежи, че да ни амбицирате да гласуваме, а не да си седим вкъщи, че видяхме иначе какво ни чака - Черепа, Мустака, Техноимпексова, Фигуранта, Славуца....от зле, по-зле

195

Анонимен

преди 3 години

Изповед на един премиер! Мама ме е учила "бъди *** но упорит"

194

Анонимен

преди 3 години

улицата пред министерски съвет да се преименува на борба с режима

193

Ало, Бтв

преди 3 години

Как за 27 дена не показахте един протестиращ човек на културата,а само набедени адвокати,стари износени политици, бивши ченгета,гладуващи кебапчии...Къде ги борците срещу мутрите -Радев,Нинова,Трифонов,Диков,Дайнов.. на "най-всенародния" протест?Защо Те излъгаха хората,както лъжете всекидневно зрителите и Вие,Бтв?Това е лъжата, в която живеем,тяхната и вашата ЛЪЖА!Не Системата,а Господ да Ви убие,жалки манипулатори!

192

Анонимен

преди 3 години

Толуп-бабаит,утре официално ще премине в забвение!

191

пияница мистик

преди 3 години

Гледам по снимките младите се наиграха и си тръгнаха, тези дето са останали са някакви , дето разчитат на едни 50 черепови лева и не си дават много зор, а си разцъкват телефончетата по бордюрите, точно като някакви американски клошaри :) Метежа главно вече е от пенсионери, ама те са си редовните недоволни комунисти-п0мияpи, така че не ме учудва обрата в възрастовото присъствие.

190

Предложение

преди 3 години

Да преименуваме държавата на комунландия толупска и да закриваме.

189

А. Петров

преди 3 години

Преврата се провали. Полицията има списъка и до 2-3 дни всички отговорни ще бъдат докарани оковани във вериги в Софийския Централен затвор. Тези които още се мотат по улиците са няколко десетки полезниИдиоти които утре някой ако им свирне ще отидат да протестират и пред Светия Синод. Но ръководителите им усещат примката и са притихнали по мазетата.

188

Анонимен

преди 3 години

Събрание на болни хора.

187

У бре

преди 3 години

На магистралата Хаджигенов плаши полицаите,че ако си вършат работата, ще влезят в затвора!?Толкова е изтрещял,сиромаха,нещо не се получава заверата,както я мислеха!

186

Вождът-тиквун

преди 3 години

Бичите яко гледам,гордея се с вас синове мои!!!!

185

Анонимен

преди 3 години

Гледам това нагло адвокатче.Просто не вярвам в друга държава, на такъв език и поведение, полицията да изтърпи такъв ***!

184

Анонимен

преди 3 години

Глyпака ,затова е глyпак,защото не може да прецени нищо правилно...Смешно и абсурдно е няколко хиляди нeyдачници в една държава държава да си мислят, че ще определят, как тя ще се развива и управлява. Но мо е чудно ,защо МВР не взима отношение по въпроса с тези блокади на пътищата.

183

Анонимен

преди 3 години

Парадоксално е,че "Системата ни убива", а вече сме с бус?Следващия път - с транспортна фирма,Г-жо Вера Иванова!!!

182

протестираща

преди 3 години

Не ми пикайте върху палаткате бе хора,за вас протестирам тук,не за пари