43

Ф.С.В.

преди 3 години

Освен най Про-П от Кърджали която си преглътна обидата пред 7 мил българи ---мога да кажа че и Най Големият Страхливец е Този на снимката!! Той е готов на Всичко за да е на Властт!! ТОй е Алчен за ВЛАСТ !!! ПАРИТЕ СА МУ ДОСТАТЪЧНО -НАД 50 МИЛИАРДА ЛЕВА ИМА!! ВЛАСТТА Е НАРКОТИК !!!-ДРУГО Е ДА ТЕ ПОСРЕЩАТ С ПОЛИЦЕЙСКИ ЕСКОРТ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА И ДА ТИ СЕ КЛАНЯТ -ДРУГО Е ДА СИ МИЛИАРДЕР КАТО БОЖКОВ - НО НИКОЙ НЕ ТЕ ЧАКА ))))

42

Анонимен

преди 3 години

До ХарабейшиоЗащото медиите 98% са чужди и служат на чужди интереси и винаги ще ни заблуждават какво се случва и каква е истината,а Фрогнюз и Бивол,винаги са работели срещу България,ВИНАГИ,а Афера на първосигналната Томова е пощенска кутия на тези,които искат да унищожат България,но пат.ката Томова не го разбира и сечуди защо психо десните яхнали протеста,ами те стоят и зад Радев,ама тя и това не осъзнаваГешев,Бойко и Пеевски им пречеха,защото в последното им правителство погнаха престъпницит

41

Анонимен

преди 3 години

Какъв вирус? Публиката се завръща по стадионите, децата на училище, но някои овце още вярват във вируси ха-хаВие колко болни и умрели от ковид познавате?

40

Анонимен

преди 3 години

Точно така най-накрая някакъв разум прояувиха тези от НОЩ и правителството относно вируса. Само,че много късно, протестите и недоволството вече ескалираха.

39

Анонимен

преди 3 години

Правилно! Протестягите трябва да се изпозаразят и като дойде време за избори, всичките ще са в карантина и няма да могат да гласуват. И фигуранта губи.

38

Анонимен

преди 3 години

Защо си мисля че има някаква връзка между Кунчев и новия министър на здравето. И двамата май са вляво. Все заедно сядат един до друг

37

сминдух енд чесън

преди 3 години

Оставката не е извънредна мярка, а логичен отговор на всички изпълнения в последно време

36

Шефа

преди 3 години

Проблема в България не е коронавируса , а мутрокороната Борисов!

35

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Борисов, стига с тая толерантност...

34

Анонимен

преди 3 години

До АНТИПравителството е под натиск месеци наред,но не смеят да ви кажат от страх,извършваха се тихи атентати срещу държавата и правителството(вкл. и заразяването на животните,сриването на данните,тровенето на реките,водата в Перник и т.н.),но и това не смееха да ви кажат от страх,за да не бъдат убити,ДАНС също е притискан и заплашван,управляващите са заплашвани със смърт, ако не се подчиняват,БСП е притисната от ДСБ и Дай България,разкостяват ни държавта,а вие участвате в цирка с протеста!

33

1

преди 3 години

До другари и другарки,не позна ,ходи и по комунисти,тиквата,бая се бе стреснал,но уви,не гушна букета.

32

другари и другарки

преди 3 години

Ковид19 ходи само по русофили и активисти на БСП, така че проблеми няма

31

Анонимен

преди 3 години

Разкостяват ни държавата,обсебват я с насилие, а олигарсите крадци и убийци,заради които България е в най-лошо състояние от цяла Европа ,ви правят протести и се връщат победоносно на власт,обсебили и партиите,хората в България ги чака кървава баня и тотален грабеж,заради глупаците-протестаджии!Гешев,Бойко,Пеевски им пречат,защото погнаха виновниците олигарси,заради които България е зле и ограбена и се случват непрекъснато масови убийства,болести и се пълнят гробищата!Предателите се връщат на в

30

ало, прокуратурата?

преди 3 години

На предната среща със земедлските производители маската му виси на брадата, тук си я е сложил чинно и позира. Оставка!

29

Сълза и смях

преди 3 години

Целият свят Го вида с лигавника, но сега чинно заушил маската за снимката, все едно някой от тримата вярва в ТЪПАТА ЛЪЖА С ВИРУСЧЕТО.

28

До Чочев

преди 3 години

Благодаря на Бог,че нямаме пресечни точки в живота !Много си спрял !Злобен си и *** !

27

алов

преди 3 години

Хитър Баце. Повече заразени по-виновни протестиращите !!!

26

Радев

преди 3 години

Отново вдига юмурука железен и ще пребъде протеста ответен МУТРИ ВЪН!!!!ОСТАВКА!!!

25

Не на протестите!

преди 3 години

Правителството е под натиск месеци наред,но не смеят да ви кажат от страх,извършваха се тихи атентати срещу държавата и правителството,но и това не смееха да ви кажат от страх,ДАНС също е притискан и заплашван,управляващите са заплашвани със смърт, бесилката не беше сложена случайно,нито взрива под паметника на цар Освободител вчера,не случайно е поставен под краката на царя,който освободи България от турско робствоВлезте в ПИК и Монитор и вижте какво се случва,разкостяват държавата,събудете с

24

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойко, най-добрия си!!!!!!!Пак ще спечелиш изборите,но ти това си го знаеш.Народът не е сляп. Вижда настоящото и помни миналото.