10

Млада пенсионерка

преди 3 години

Ах с тия пари ще отида на почивка,ще има за внуците за съпруга ми и сигурно ще ми останат за лекарства.*** сте големи.

9

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

ПРИ ПРЕИЗЧИСЛЕНИЕ ПЕНСИЯТА ВИ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ С ПОНЕ 150 200 ЛВ

8

Лъчезар

преди 3 години

Тоя сайт явно е намазал от медеца на правителството. Накрая в него ще останат само герберски *** - никой няма да ви чете плявата.

7

Зозо

преди 3 години

2000 ще получат по 50лв. да подскачат като панаирджийска мечка на площада :))))))))))А 2 000 000 дръти *** ще получат 3 месеца по 50 лв. към пенцията :)))))))))))))

6

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

АКО СЕ ОСЪЗНАЯТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И СЪБЕРАТ ПОДПИСИ, ДА НАПРАВИМ ПАРТИЯ И СТАНА ПРЕМИЕР И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯТА ИЛИ ДРУГ КАТО ВАС И МЕН , ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ МИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРЕИЗЧИСЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПЕНСИИ

5

Шефа от Шефилд

преди 3 години

Петдесетте лева ще останат постоянни, а не за три месеца. Идват избори, и човек с малка пенсия свиква лесно с увеличението....ноември да му отрежеш добавката, кофти от всяка гледна точка.

4

Анонимен

преди 3 години

Те напоследък и ало измамниците май изчезнаха. Пенсионерите съвсем ще се видят в пари като няма на кой да мятат през терасата

3

ПроСоТо

преди 3 години

их,що не съм пенционер СЕГА,та да ударим и аз кьоравото?!..-ЦЕЛИ 25 евраци!!!!..обаче наистина добре че по-надолу е спомената точната бройка на пенсиите,защото..м/у две хиляди и два милиона май има малка разлика..

2

ГАВАРИТ МАСКВА

преди 3 години

НЕ 2000, А 2 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ....

1

1

преди 3 години

Не драги ми от ДНЕС БГ,оправете си заглавието,кат напишем "поздрави "за слънцето ,веднага ни махате коментарите,сега какви 2000пенсионера ви гонят.