47

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е че на пазара има такъв продукт, още по хубаво е има достатъчно потребители за него за да се предлага на определено място.България нямаше нуждния пазар за висококачествени храни, но мисля че само проверяват пазара, но да съществува трябва да има постоянно търсене.

46

Анонимен

преди 3 години

Правил съм си такъв вкъщи, себестойност има към 5-6 лв, което пак е супер много, ама не е 50 нали.

45

Георги

преди 3 години

Дядо казваше "балъците с коса да ги режеш, като се обърнеш все някой щя стърчи". Вземете си един килограм бадеми и яжте бадеми :D. Що за глупост - хляб от бадемово брашно. Ами сложете вътре и сребърен прах, че да ви стане по 100лв парчето.

44

Анонимен

преди 3 години

До 50Чекмеджетата ги видяха на фотошопа който им чат'на Черепа от Дубай !

43

Анонимен

преди 3 години

То щом има балъци, но иначе няма как да стува повече от 5лв. ако е от елда или брашно от овсени ядки. Продават се по биомагазините...а и може и да е като онова френско недоразумение макарон с бадемово брашно, но ме съмнява.

42

Хмм

преди 3 години

Днес.бг живее от нашите коментари ,та нямат никаква спирка да измислят "сензационни" заглавия. И ние сме като мухите на ...

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Еми чекмеджетата ги видяха от Банкялориън, не от Президента...

40

Анонимен

преди 3 години

Безглутеновите храни са само за болни хора, които не могат да разграждат глутен. По същия начин хляба с лимец е за хора без мозък, които четат по разни конспиративни сайтове как лимецът бил по-хубав от най-обикновеното евтино брашно с повечко глутен.

39

Анонимен

преди 3 години

До ВанкатаНе бе ,Ванка,просто хората с проблеми с глутена ,не могат да се хранят изобщо с житни растения,това ги убива и съсипва целия им организъм и се обезводнява организма им и се чувстват зле и отпаднали,замаяни,може дори да припаднат от обезводняването,но пиенето на вода не помага,глутена ги съсипва вътрешно,а почти всички храни имат някакво житно брашно или нишесте,дори и в лекарствата има!Това е някаква нова болест(може и да е създадена),появила се през последните 20 години в България.

38

Анонимен

преди 3 години

Може да си направите и хляб от царевично,оризово,картофено или друго безглутеново тесто!Може и просто да заместите хляба с картофи!

37

Азимов

преди 3 години

Туй не е хляб. Туй е бадемова торта.

36

Анонимен

преди 3 години

Много голяма новина!Който прецени, че иска да яде такъв хляб - нека си купи!

35

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо е този диспут. Който иска ще си поръча и ще си купи безглутенов хляб...важното е да има избор: хляб за 1.00 лв. от жито и друг за 50 лв. без жито. Същото е с телефоните, има за 50 лв., има за 2000 лв. Щом се предлага, респ. продава такъв хляб, значи има търсене.

34

ДДРОнег

преди 3 години

Безглутенов хляб - е, и?!Глутенът е е вреден, вреден е за тези, които са алергични към него, ч те не са много !!50 лв за хляб, да бе, да !!!Може , но само като деликатес, добавка или др. , не и за основна храна !!!Просто поредната модна изг-ъзица !!!

33

Анонимен

преди 3 години

Това не е хляб за въшкари.Джокович яде такъв хляб.Дали го бърка, че е 50лв?

32

До “До35 до 31”

преди 3 години

До До 35 до 31А Вашият познат в коя лаборатория изследва добавките и какво е имало в тях?

31

какво се чудим

преди 3 години

колкото повече съставки липсват -толкова по-висока е цената.Очаквам хляб без брашно,сол мая и вода дъ бъде още по-висока

30

Ванката

преди 3 години

Ами точно този хляб не е насъщния, нито е за масова консумация, може и без него. Има храни със златен прах, отлежали питиета, редки риби, червила с диаманти и т.н., които струват хиляди... Луксозни стоки се казват. Никой не го карат насила да ги купува.

29

Анонимен

преди 3 години

Абе, не чух на протеста някой от Зайчарника на Радев да иска хляб и работа...искат чекмеджета.

28

Моралийски

преди 3 години

Противодействието на такива пазарни продукти, абсурдни със своята цена, е да не се купуват от никой.