108

АнонимеН

преди 3 години

СЪСИПАХТЕ СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА С ТАЯ КОРОНА ПРОСТО-ТИЯИ ДОКОГА????????????????????//И ВАКСИНАТА НЕ Е РЕШЕНИЕ ЩОТО ЗА ВСЕКИ ЩАМ ТРЯБВА ОТДЕЛНА ВАКСИНА!!! А ТЕ ЩАМОВЕТЕ СА НАД 30СВАЛЯЙ БУРКАТА СЛАГАЙ БУРКАТА :D ГЛОБАЛНА КАМПАНИЯ ЗА ИСЛЯМИЗИРАНЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ ТОВА ВИЖДАМ АЗ!

107

ogin

преди 3 години

Няма вирус спрете вече оставете ни нам мира

106

ИСТИНАТА?

преди 3 години

От около 350 починали през денонощието 8 са били с положителен тест за корона вирус. Това е новината. Но това не може да бъдя МЯРКА ЗА ЗАКЛЮЧЕНИЯ. Мярка може да бъде смъртността по месеци сравнеа с предходната година, а по този критерии би трябвало да няма проблем (дори смъртността да е по-ниска). Това е ИСТИНАТА. Ако смъртността тази година не се различава от предходната значи, че сериозен проблем с вируса няма. Освен това в БГ да те поставят "на вентилация" почти сигурно означава СМЪРТ.

105

Анонимен

преди 3 години

Защо като са по-малко заразените, пишете първо починалите? От това ли си правите новините ?

104

Анонимен

преди 3 години

Лъжете. Използвате измисления грип, за да запасите властта.

103

славянин

преди 3 години

Единственият метод за посочване на причина за смърт е патоанатомичното изследване а такова у нас и по цял свят за коронавирусни не се прави! Значи властите и у нас и по цял свят ежедневно лъжат, мажат и манипулират, което е подсъдно откъдето и да го погледнеш!

102

русофила

преди 3 години

Ние поощряваме протестите, за да се заразят колкото може повече с вируса, и да обвиним премиера за това. Юмрукът който Радев показа на протестиращите, после ще се стовари върху тях. Първо юмрук, после среден пръст.

101

Бау

преди 3 години

До 106И преди протестите имаше доста заразени .. Иначе ги хвана, браво!

100

АнонимеН

преди 3 години

АБСОЛЮТНО НЕОДОБРЯВАМ СВЕТОВНАТА КАРАНТИНА И МЕРКИТЕ СРЕЩУ НЕЯ !!!КАТО НЕ МОЖЕ ДА ИЗКАРАШ ЕДНА ПО СИЛНА НАСТИНКА АРЕ МРИ

99

Бау

преди 3 години

До компроментирано якоКолко човека познаваш с рак или друга болест от която се умира? Или ако не познаваш, значи е ... лъжа .. Логиката "аз щом не познавам значи няма!" е велика ...

98

АнонимеН

преди 3 години

ОГРОМНА ОЛЕЛИЯ ЗА ДО 10% СМЪРТНОСТ!!!!! И ТОВА Е ЗА СТРАНИТЕ БЕЗ ВАКСИНА БЦЖНАСЕЛЕНИЕТО Е 10 МИЛИАРДА ДУШИ

97

Анонимен

преди 3 години

8 болни починали ама защо не казват още колко болести са имали и на по колко стотин години бяха?

96

All along the watcht

преди 3 години

Е нали трябва да свикнем да живеем с коронавируса е свикваме де!Освен това преди една седмица заразените бяха 187 освен това 29 са в интензивни отделения бяха 30+.Освен това оня ден нито един не беше починал сега били 8.Кой как защо не става ясно няма пълна клинична картина на заболелите

95

Хм...

преди 3 години

Значи за увеличението са виновни протестите....и как така случаите почнаха да се покачват след отварянето на барове, дискотеки и футболни мачове седмици преди това...????? Или май никой не мисли вече.....

94

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ако умре от друго?Тогава срещу кого ще се реве???80% са малко!!!

93

Анонимен

преди 3 години

До Светозар: като умре твой близък от вируса след месец срещу кой ще ревеш - срещу себе си или пак някой ще ти е виновен ?

92

БезпощаднаМатематика

преди 3 години

Безпощадната Математика казва: 4,75% заразени от 3341 тествани, което е по-малко от вчера.Та увеличили ли са се заразените или са намалели?

91

Теси

преди 3 години

Ако всички протестиращи заминат за Русия,както предлагат по долу,кой ще остане в БГ-НА ПРОТЕСТИТЕ СА САМО МЛАДИ ХОРА- така,че историята се повтаря-това е закономерно-както през 89 г.Всичко ще си отиде на мястото,след поредните маневри на правителството-така си мислят някои-но обществото е ГРАМОТНО И НЕ Е СТАРОМОДНО,КАТО НЯКОИ ПОДДЪРЖНИЦИ НА ВЛАСТТА...

90

4,7%

преди 3 години

Забравили са да напиша, че ПРОБИТЕ СА 3341, ЗАРАЗЕНИ 159.= 4,7% от тестваните са заразени!!!Казано на български -> ЗАБОЛЯВАЕМОСТТА СПАДА.Нещо неясно?

89

антиджендар

преди 3 години

До 94 ЗлатенаОхоооо ! Ама ти до такава степен си се вживял в ролята на жена , че се и пишеш вече така ! Да не си си направил операция вече за смяна на пола ?