29

до 15

преди 3 години

Да пази Гешев искаш да кажеш, Бойко не е обвиняван за това а за това че не е премахнал охраната на Доган. Така се наложи и президента да върши мръсната работа да премахне охраната на Доган.А президента ни е ангажиран човек, няма толкова свободно време като Борисов да се занимава с такива работи.

28

Анонимен

преди 3 години

18 В първия разпит на Узунов, за класифицираните документи, той пред разследващите е заявил че му ги е дал президента.. .После схванал колко се е у....ал, се отрекъл от показанията и казал че ги намерил в сейфа без да обясни как са попаднали там! ХАХАХАХруски агенти ска...пани

27

Анонимен

преди 3 години

Пак глупости за миcирките. Като е толкова виновен да го осъдят, ама Гешефта до сега eдно дело не е спечелил

26

eve1

преди 3 години

Мачкай Гешев!Мафията е триглава:Божков,Радев,Нинова но ти си смел прокурор и ще и одрежеш и трите глави!

25

Sichtpunkt

преди 3 години

Мачкай Гешефтура мачкай!

24

Анонимен

преди 3 години

A пачките и кюлчетата злато в шкафчето на Тулупа , свързани ли са с работата му

23

Анонимен

преди 3 години

Тиквата да си събира чукалата, с цялата осемдесет хилядна банда рушветчийстващи малоymници, престъпници и побойници.

22

Ало прокуратурата,

преди 3 години

Сакън, недейте да обвинявате повече Пацо Хитлера. Че пак ще ядосате Румбата. А той като се ядоса става много страшен. Мокри вестници къса одма.

21

ало прокуратурата?

преди 3 години

Хубаво че ни информират, ама по-добре да ни информира следващия Главен прокурор, а този да си взима каскета и да се маха.

20

Анонимен

преди 3 години

Руската мафия Решетников- радев и убиеца ЧЕРЕП.. . Мутренската к...ва Мая и крадлата- приватизатор Нинова, каолиновия престъпник прокопиеВ и фалиралия банка ( КТБ) Ц. василев. Те това е МОРДАТА НА ПРАТИЕСТА!ВИ МАААТА РУСКА ДА ..ЕМ

19

Анонимен

преди 3 години

"По време на военната си служба Румен Радев имал прякор - Румен Бавния. "Т.е той още не е разбрал че го ползват на "на тъмно". Бавния защото "бавно вдява" ":)))))Та Румен Бавния май го гони страха вече. Не на страха Румба.

18

до 4

преди 3 години

Това че на някой работодател служителя се занимава с престъпление не прави работодателя виновен за това че го е наел на работа .А срещу Радев няма обвинение нито връзка.Поне от това което прочетох по горе не виждам такава .

17

Sichtpunkt

преди 3 години

Някой съмнява ли се още, че и Румен Фатмаков Бобоков Хвърчилков - Доганов не е знаел за въпросните закононарушения!?

16

Анонимен

преди 3 години

ДОГАН.БГ метнаха ви авторитетни истински западни медии! Справка вестник политико!Няма спасение за вашия кръстник!Обречени сте да бъдете призряни от цял народ, и чак роднините ви ще ги е срам от вас!Как спите вечер, знаейки че професията ви е призвание да служите на народа, а вие служите на мафията и на чужди интереси за пари. Целувате ли децата си вечер с устата с която по цял ден лъжете за пари. Чака ви родово проклятие и внуците на вашите внуци ще плащат!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата активирана да пази Бойко, да доказва, че атаките и са оправдани.Никой вече не вярва на Гешев.

14

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Гешефф рови кат...глиган,на посоки,белким изкочи някой стар жълъд,да го...схруска.

13

Анонимен

преди 3 години

Само 7/8 ТВ отразява целия протест. Вчера интерюираха една гримьорка в киното...хората са дъното на отчаянието, насълзиха й се очите, ще емигрира в САЩ. Мислите ли, че някой й е платил да отиде на протеста.

12

Вай вай

преди 3 години

Ето ,защо Румен Манекена рипа като ощипан!

11

Анонимен

преди 3 години

Черепа разбра, че само с СМС'и няма да свали "хунтата", а пари има бол и метежници колкото искаш от футболните агитки !Нали и Радев му налапа пурата за това !Само наивниците ходят от Президентството до Орлов мост и обратно, като гламави

10

Анонимен

преди 3 години

Хората са гладни и озверели.