55

Маначийски

преди 3 години

Има народ, има епидемия.

54

Анонимен

преди 3 години

Евала на Борисов и Мутафчийски. Така се действа , а не като онзи ревльо Радев дето чака нареждане от Деса и учиндолския череп.

53

до АЛов

преди 3 години

Важното е, че де билите сте отворени. Ама ноу.И обичате намордници, полиция и някой да ви казва кога да ходите по голяма и кога по малка нужда.

52

Факт

преди 3 години

Само 800 теста (вчера бяха около 1200) и 43 заразени. Въпреки намаляването на тестваните лица, броят на заразените расте.Това определено не е добре.Днес лабораториите почиват и ще има малко тестове. Във Вторник и Сряда ще се види по добре положението.

51

Скептик

преди 3 години

Златена, може да стане обратното. Божа работа. Един го хваща. Обикновено изкарва леко. 10 пропускат даже да го хванат. Пийни едно винце със сиренце сега. Лошото е , че и двете са фалшиви. Затова пада имунитета на хората

50

Анонимен

преди 3 години

До Т.Шак - Останаха само 8 дни до края на извънредната простотия.След това, юру-у-ш, материалът се хвърля неудържимо в живота, ако ще и потоп след него!

49

IT

преди 3 години

Първата в историята виртуална "пандемия", ама друг път.

48

Анонимен

преди 3 години

направени само 800 теста, а повече заразени,СУПЕР СМЕ....

47

АЛов

преди 3 години

Важното е ,че дискотекит са отворени

46

Годжи

преди 3 години

Ще връщаме ли КПП-та? Първо тях и чак най-накрая евентуално затваряме границите. С други думи - внасяме от чужбина вирус до безкрай.

45

До планински неволи

преди 3 години

Нищо не е свършило! Това, че има малко починали се дължи само на щаба и генерал Мутафчийски. За нарастващата бройка заболели е виновен разхайтания български народ, който от Великден насам се опитва да провали усилията на господин Борисов.

44

Анонимен

преди 3 години

Нагоре, нагоре, и само нагоре!

43

Планински неволи

преди 3 години

12 останаха хората в интензивните отделения и не смятат да умират. Короната се изпокри по хладните планини - Сърница и Самоков. Скоро и там ще настане жега и суша.Корона - чао!

42

До 56

преди 3 години

Ако не сме Софиянци ще ринете тор за жълти стотинки пич ! Ние ви храним теб и децата ти, ръка трябва да ни целивате като влезнете в София !

41

Заради Софиянци е

преди 3 години

Софиянците са виновни - Пазарджик, Сливен, Сърница са редовните им туристически дестинации. Затваряй столицата да не пръска зараза из цяла България.

40

Анонимен

преди 3 години

Не знаете какви щастливци сте, че ви управлява Тулупа, специалиста по всичко.Ако беше оня лош Радев досега 7 млн да сте из

39

До 49

преди 3 години

Явно си запознат от личен опит. Това пак е мит, то в порното всички са надарени нормално е, няма да снимат някой с малка чурка. Пък и на кой му пука? Идеята е друга, източник на дезинтерия, престъпността също е движеща сила при тях.

38

Анонимен

преди 3 години

Пазарджишките гега и села с турчеещи се роми трябва да се затворят с бариера, от тях се помпа броят на заразените в последните дни

37

БизнесмеТ

преди 3 години

Важното е мутрозаведенията да отварят и тези по морето за болните британски алкохолици. Да се заразяват българите. Ще ги заменим със здрави. Те са просто обслужващ персонал.

36

Анонимен

преди 3 години

Ето тази новина няма да чуете по нашите медии. В петък главния прокурор на европейския съюз -Лаура Кьовеши е изпратила официално предложение към укриващия се в Дубай бизнесмен-Васил Божков същия да приеме на стане защитен свидетел на европейската прокуратура и да свидетелства пред нея за корупцията по високите етажи на властта в България...Е след такива събития и след разкритията на Черепа за Борисов,Пеевски Севда Арнаудива и Горанов,как няма изведнъж да започнат да се (увеличават) заразените