42

не се карайте

преди 4 години

не се карайте, всичко е стъкмистика, в зависимост от това кое е удобно.

41

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПенсионерите за кво са ни, направо да ги убиваме!

40

Анонимен

преди 4 години

По Черноморието продължава да няма случаи.Айде бе.Верваме ви.Ако е така що ни каните да ходим там лятото,та да заразим този район.

39

Анонимен

преди 4 години

До 24ти - То по изборно време и някои умрели ще възкръснат.Особено ако са гласоподаватели на герб

38

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВеднага в затвора!

37

бройки

преди 4 години

Щом вече толкоз време са толкова малко бройките, махайте всички мерки! Няма смисъл от тях.

36

Бау

преди 4 години

Народа вижда точно до телевизора (на български разбира се ..), магазина и на масата ... Това му е погледа над "света" :D По телевизора го лъжат (за разлика от клипчетата в тубата с пълната истина!) в магазина и на масата - вирус няма! Извода - вирус няма! :D

35

Баба

преди 4 години

Видно поразява и мозъка на някои !

34

Анонимен

преди 4 години

Интензивно лекуваните в момента са само 20 пенсионера. Много ги държат в болница за изолация от роднините в маалата. И да заработи някой лев болницата!

33

До yon

преди 4 години

Е, едва ли напълно здрави хора влизат за лечение от коронавирус. Явно е, че става дума за пари, но ако те отиват на нужното място и с добри намерения, може би не е толкова грозно колкото изглежда.

32

?!

преди 4 години

В Шумен руснака е заразил вече 7 човека, а е бил уж под карантина. Какво ли ще става на морето след месец ?

31

Пей сърце

преди 4 години

Спадат новозаразените,болните и настанените в интезивно отделение, въпреки все по-разхлабващите се мерки.Вирусът се оказа сезонен!Нищо чудно и да го занулим до края на Юни... и тогава се изплющяваме на плажа. До Октомври не очаквайте нови вълни,.. а и след това! При масовото симптомно и безсимптомно заразяване в Западна Европа, то не остана много материал, който да не добил имунитет.Ужасените изпаднаха в паника, че нямат повод да заливат другите със собствените страхово-параноични изживявания.

30

Jon

преди 4 години

17 заразени - 53 излекувани, от нещо за което според щабчето ЛЕК НЯМА. И как ги излекувахте, като няма лечение? Къде са планините от трупове, майтапчийски? Знаете ли, че клиничната пътека за короната е 13 000лв на пациент? Сега стана ли ви ясно, що гологлавия лъжец драпа да вкарва здрави хора в болницата?

29

Тролове!!!!

преди 4 години

Всички минуси на последните 5 коментара са от едно айпи. Просто си рестартира мобилния интернет и системата не го зачита, затова един *** за 20 секунди слага по 5 минуса.

28

Анонимен

преди 4 години

Сега пишейки за уведомяване то за катастрофи се сетих за един дребен и много забавен инспектор. Той преди време даваше сведения по телевизията. И това, което си спомням е, че винаги предупреждаваше да се спазва нужната дистанция между колите като превантивна мярка. Така че не навлизайте в личното пространство на хората, защото ще пострадат. И пипер се сади, като се спазва разстоянието от корен до корен.

27

Анонимен

преди 4 години

Пиянски щаб

26

бзззз

преди 4 години

д-р С-м-ърт Мутафчийски и около него останалия слу-ги-наж на ГЕРБ,БСП и СЗО.Напомням думите на този ши-зо-фре-ник - ще мрът хора,яко ще мрът...Аплодисменти за героя от Кербала,или от където там е герой.И той не знае.Хващай Кунчев под ръчичка,и айде към топлите страни,да си харчите бонусите от СЗО и Гейтс.

25

Анонимен

преди 4 години

Споко мадам, подминете глупостите на този хахо с леко иронична усмивка и пълно безразличие в оценката на коментара.Той заслужава само лека ирония.

24

по специалността

преди 4 години

Генерале,кажи нещо по въпроса,защо Турция обявява 20 км.зона,южно от Резово,за забранена военна зана,2 степеен?!

23

Анонимен

преди 4 години

Постепенно до изборите ще изчезнат всички болни от България.