65

Анонимен

преди 4 години

Северна Гърция беше хубаво преди 25 г когато нямаше бай ***, макета, сърбежи и македонци.Беше прекрасно.Сега е бесна кУчина.

64

българин

преди 4 години

Много важно! Аз не правя за нашето черноморие защото съм всяка година там! Обиколил съм през годините цялото ни Черноморие! И от години почивам само на едно место! Това да се върнеш при приятели и познати е невероятно!-:)Защо ви е да ходите " там" където Никой не ви познава?!

63

Ф.С.В.

преди 4 години

Aма ка така бре ? Значи румънците не са никакви ПАТРИОТЕ!!

62

Анонимен

преди 4 години

До Тонката 33605 коня за S8 ?!?!Хайде посмали МънгУ.А когато ходех до Слънчака за 2часа и половина и магистрала имаше само до Пловдив ти си опъвал уши в кварталната градинка а ако баща ти тогава е имал Жигулка е бил на върха на щастието.Аман от измислени герой от село.

61

Анонимен

преди 4 години

Има хубави места в Гърция, но не са на север и не са там, където ходи *** да удари келепира. Ако искаш почивка първото, което трябва да направиш е да идеш там, където няма българи. Гърците на север горките прореваха от нашия народ, дето им го изсипваха с рейсове и бусове с дисагите. Вие колко платежоспособни познати имате, които ходят да почиват ""на ръкавите"? Или ако могат биха избрали нещо много по-добро. Но човек се простира според чергата си.

60

Онбонго дава Любов

преди 4 години

Хихиии...има едно място в Бг дето много малко хора ходят и повечето не го знаят.Като седнеш на плажа имаш по 200метра до другия...слънце море ..спокойствие!Но за нищо на света няма да ви кажа чалгари къде е!!!

59

Анонимен

преди 4 години

Мдаааа, френската Ривиера затворе, Испания и Италия - спинозни, а в Гърция щебъде пълно с Ганчовци заредени с щайги домат.Явно ще ми се размине морето.

58

Анонимен

преди 4 години

много чалгария на Бълканите.

57

Анонимен

преди 4 години

56 ти къде искаш да идат на варненското езеро ли?

56

anon

преди 4 години

"знам богати хора" - не, не знаеш. знаеш "тончовци" с лъскави фасади. такива бол.. а това за незнаенето на дали цената е добра - си е типичното балканско мислене- да не се минеш. а богатия не го интересува разликата в няколко стотинки за бензина защото за да си купи по-евтин трябва да отиде то там а това отнема време. а времето му е най- скъпото нещо. затова нито знае къде е най- евтиния бензин, нито го интересува защото така или иначе няма да губи време да ходи до там :)

55

Анонимен

преди 4 години

До ф.х.е те там ходят на къмпниг точно защото нямат пари. Носят си за ядене и за пиене и спят на палатка/каравана. После викат, че е супер, понеже ги е срам. То няма срамно, единственото срамно е да се правиш на такъв, какъвто не си или пък да лъжеш.

54

Анонимен

преди 4 години

До анон"Цената на бензина не е прахосничество, а въпрос на приоритети". Прахосничество е да плащаш без да знаеш дали цената която получаваш е добра, независимо дали е бензин или друго. И в това богатите са по-добри от небогатите. Богатите пак ще си карат скъпите коли, защото те доставят лукс и удоволствие. Това не означава, че не знаят колко струва бензина. Знам богати хора, които имат ап на тела който им казва къде в радиус от 5 км се продава най-евтино бензин. Карат Поршета :)))))

53

Анонимен

преди 4 години

какво става нали уж само на бг *** щях ме да ходим. ?? Дреми на ... аз отивам в гърция. Да го нашите ,,,,, *** и мафията

52

ф.х.

преди 4 години

Нали са бедни и гладни, до вчера реваха, че много са обеднели, с какви пари отиват в Гърция? И президента им каза, че са гладни. Че и той е гладен

51

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Някои са отворили обектите, щото са предплатили голям наем, още от миналата Есен.Няма да го избият наема.Сезона ще е ултра слаб, щото и миналия беше слаб.Не съм отворил, не съм толкова гладен !

50

анон

преди 4 години

До анонимния без предразсъдъци- глупчо- да не ти прави впечатление цената на бензина не е прахосничество, а въпрос на приоритети. Защото по твоята логика тези с парите нямаше да си купуват скъпи коли щото колата само се обезценява и висша форма на прахосничество. Ама на- хората с пари по цял свят карат по- лъскави коли. Сега- аз знам какво се опита да кажеш, ама още не си дорасъл да му схванеш смисъла и дс разбереш същноста му :)

49

ха

преди 4 години

кви са тези, дето имат още отпуск??

48

Мен

преди 4 години

До KOSTAS LINKEТова лоша новина ли трябва да е? Браво - тия дето цапат и крадат ги прибирайте и ги пращайте с чартър към несебър и созопол.

47

Мен

преди 4 години

До АнонименТонката си е взел бърза кола, за да може като го хване разтройството по морето бързо да се прибере до софия, че иначе като се изпусне в кожения салон ще стане зле. За да е в тон с тазгодишната мода по морето си е взел кафяв металик с кафяв кожен салон.

46

Анонимен

преди 4 години

До AnonТи си поредния, който си мисли, че богатите са някакви прахосници, когато всъщност те са по-информирани и пресметливи от обикновения човек. В България е пълно със смешни предразсъдъци и *** идеи как са реално нещата.:))))