33

Зозо

преди 4 години

Онези, дето носиха ковчега на ЦСКА вече не са живи. Да си го припомнем този момент.Лески фалит и в Щ група!!!

32

АнонимеН

преди 4 години

ПРЕДИ БОЖКОВ ЧЕРЕПАШКА ВЪВ ЛЕВСКИ ИМАШЕ НЯКАКВИ АКТИВИ КАТО ИГРАЧИ КАКТО И 24 МИЛИОНА ЗАДЪЛЖЕНИЯ!!!ЧЕРЕПАШКА ДОЙДЕ И НЕ Е ПЛАТИЛА И 1 МИЛИОН ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА КЛУБА!! БЯХА 24 МИЛИОНА ПРЕДИ НЕГО СЕГА СА И ПОВЕЧЕ!! ЧЕРЕПАШКА САМО ЛЪГА, ЧЕ Е ПЛАТИЛА НЕЩО НО БАЛАНСА ПОКАЗВА, ЧЕ ЗА 1 ГОДИНА НЯМА НИЩО ПЛАТЕНО!ЛЕВСКИ Е НЕСПАСЯЕМ НЕ, ЗАЩОТО НЯМА ШАНС А ЗАЩОТО ЧЕРЕПАШКА НИКОГА ЗАКОННО НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ АКЦИИТЕ СИ ТАМ !!ЧЕРЕПАШКА ЗНАЕ САМО ЗА ЛЪЖЕ, КРАДЕ И ИЗТОЧВА ТОВА Е ОТ КРАЙ ВРЕМЕ!

31

Анонимен

преди 4 години

Сега ще се види ,закона за всички ли важи?

30

Анонимен

преди 4 години

тези акции са на приносител.не са поименни.всеки натрупал дългове може да те джироса с тях.. що за закон и практика.

29

АнонимеН

преди 4 години

ВАСИЛ БОЖКОВ ПО ИЗВЕСТЕН КАТО ЧЕРЕПАШКА ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПРЕХВЪРЛИ АКЦИИТЕ СИ С СМСНА КОЙТО И ДА ГИ ПРЕХВЪРЛИ ТАЗИ СДЕЛКА Е НЕДЕЙСТВИТЕЛНА ПО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО!!!ТЪЙ, ЧЕ ВАСИЛ БОЖКОВ ЧЕРЕПАШКАТА ЩЕ ФАЛИРА И ТОВА ДРУЖЕСТВО А ТОЙ Е ФАЛИРАЛ МНОГО МНОГО ДРУЖЕСТВА ПРЕДИ ЛЕВСКИ!

28

Анонимен

преди 4 години

Може би тук е мястото да цитирам и Бай Радой:-"Дойде от село,с два пръста чело и стана политик"Е каквато политиката такава и Държавата.Не ли,М? Що мълчите?

27

Арменския поп

преди 4 години

И защо не джиросахте акциите директно на Сираков,г-н Попов?

26

Анонимен

преди 4 години

Чакайте малко бе хора.Заговорихте за политика и за политици.Ами Божков е бизнесмен а не политик.Политик е сегашния собственик.Е кой си играе на политика с отбора и феновете му.Кскто и друг път се е случвало,левскарите бяха използвани и изоставени от политик а не от бизнесмен.*** то навсякъде,където се намесят политици след тях винаги остава пустиня.Кажете с ръце на сърцето,не ли вярна тази сентенция.И това не е за първи и за един отбор само.Цяла Държава съсипаха и нищо.Кога ще си платят сметката?

25

До Цска умря

преди 4 години

Е нали ги разсипахте преди, сега като ви дойде на вас до главата - държавата да се намесва да ви спасяват. И двата клуба сте за закриване, и като ви гледам и агитките са ви направо за затвора.

24

Анонимен

преди 4 години

"ПРОБА - ГРЕШКА" Ама имам чувството, че това копче го натискат вече сто пъти, копчето Сираков трябва да се демонтира завинаги!Стига с това Сираков-Боби-Гонзо, това са изпробвани и дискредитирани хора, иначе пак започваме една напред - три назад !

23

Анонимен

преди 4 години

Може като нищо да се появи още един квартирант при кума на МФ.Щото тук не става дума да се управляват държавни пари(с които се прави бащин помен)а с частни средства под формата на акции между частни субекти.Въпросът наистина е сериозен,защото става дума за отбора на народа,а часовника тиктака.Тик-так,тик-так,тик-так.Честито на новия собственик.Топката е в него,както пожела.Акциите да се върнат от когото са взети.Е върнаха се.А сега,какво,М?

22

чалгата не прощава

преди 4 години

феновете на "левски"ако искат да разберат къде са инвестирани парите на клуба,ще трябва да отидат на чалгаконцерт на камелия и преслава!

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Това само показв колко му е пукало на Божков за клуба да го остави в такова мизерно състояние. Що се отнася до това какво ще се продава - акциите в клуба не засягат другите активи на държателите им, тъй че няма да се продават никакви "къщи". Левски се управлява от години много лошо и като всяка фирма, проблемите не са се случили когато е опрял ножа до кокала а много преди това. Трябва да си намерят сериозен спонсор, инче ще фалират и де юре.

20

чалгата не прощава

преди 4 години

ако искате да разберете къде са парите на "левски"трябва да се поразровите в чалгаиндустрията.там потънаха парите на клуба.в българия отдавна няма футбол а финансиране на попфолк певачици...

19

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е че новия собственик не може да направи с акциите нищо,преди да се регистрира.Но щом го направи ще трябва да поеме и пасивите.А в създадената ситуация е въпрос на дни Ф.К."Левски"да фалира и да бъде обявен в несъстоятелност.Дефакто ако дълговете не бъдат изплатени започва дело по несъстоятелност и ЧСИ ще разпродаде всичко което притежава Ф.К."Левски" че може и къщата на новия собственик,ако не стигне събраната от ЧСИ сума за да се покрие масата на несъстоятелноста.

18

РАДНЕВО

преди 4 години

Е ТОЗИ САШО ДИКОВ СЕ ОЛЯ!СУТРИНТА ИЗЛИЗАМ НА ДВОРА И КАКВО ДА ВИДЯ-НЯКАКВА ПАПКА ХВЪРЛЕНА В СРЕДАТА.ОТВАРЯМ И ОП-А-А-А АКЦИИТЕ НА "ЛЕВСКИ"ПРИ МЕН!

17

Цска умря

преди 4 години

А за Цска защо не се говори? Защото за мъртвите или хубаво или нищо...

16

Bg

преди 4 години

Попов.,kradets,lazets i partner na mutra ,sigurno sponsor na BTV da mu davat tolkova vreme.

15

879

преди 4 години

Защо БТВ дава трибуна само на престъпници? Добре ли им плащат? Не се наядоха! Те са и най-лъжливата телевизия. Затова се гледа от малко хора.

14

ЛЮЛИН 5

преди 4 години

СНОЩИ ПРИБИРАМ СЕ ОТ РАБОТА В ПАНЕЛКАТА,ОТВАРЯМ ПОЩЕНСКАТА КУТИЯ И КАКВО ДА ВИДЯ-АКЦИИТЕ НА 'ЛЕВСКИ" ПРИ МЕН...