9

!

преди 4 години

Поредната глупост, САЩ била първата държава с над 2000 смъртни случая за денонощие. Украинският блогър Винокуров каза че в раша има над 2 милиона умрели от коронавирус за по малко от месец или близо по 100000 за денонощие а заразените са над 30 милиона бляди. Раша и Чайна прикриват не случайност САЩ и ВБ обвиняват Чайна че дезинформира света. Предполага се че за три месеца я Чайна от короната са умрялои между 5 и 10 милиона но на фона на 1 милр. тази цифра лесно се манипулира.

8

Бау

преди 4 години

Как разсъждава конспиратора: а) целият свят, хиляди хора говорят нещо показват кадри хиляди журналисти = лъжа, режисирано е! б) един конспиратор пуска видео във Фейсбук на кадри от Италия, спокойна болница, от кога са кадрите, не се знае = ИСТИНАТА! Иначе конспиратора не вярва на никой .. само на друг конспиратор ... #логика ...

7

Ужас

преди 4 години

Ей го и тука. Десет новини от сутринта, само страх, депресия, криза, смърт и т.н. Абе стига, бе! Ами 100к починали за 4 месеца. Да, опасен вирус, пандемия е, но този негативизъм постоянно депресира хората. Дайте по-оптимистично! Вируса в Европа отслабва почти навсякъде! Само Швеция и Англия са в прогрес, другите всиките са след пика! Ние вероятно и пик няма да имаме, ама то с по 300 теста на ден не е много ясно... Както и да е, трябва малко повече оптимизъм!

6

Елемаг

преди 4 години

4 даваш за пример проблемните личности по махалите,дето по 20 са *** до ***...Българите си спазват мерките!!!А по приказките на генерала ,според заплахата в махалите както са мизерници трябваше вече да падат по калните улици,а нищо таквоа не се случва при тяхната нулева хигиена...*** вие сляпо вярвайте!!!

5

Непопулярно мнение

преди 4 години

До ЕлемагКаква теза те гони, бе, не.норма*лник? Огледай се малко. Ти изобщо мозък в главата имаш ли? На кого мислиш, че му е изгодна тази ситуация? Айде разбирам конспирация, ама наистина ли се мислиш за толкова велик, че всички правителства ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА са се събрали и за взели еднакви мерки, за да не ИЗЛЕЗЕШ ТИ ОТ КЪЩИ и да ти вземат парите????????????

4

до 1

преди 4 години

До момента именно всезнайковците измират. Детското парти в Лом свърши с 2 жертви и 50 заразени. Имаше и още няколко подобни случая в северозападналия край. Предимно именно тия, които неглижират всичко- големите теоретици на конспирацията, че вирусът е измислен, страдат. Разбира се, човек може да го изкара леко, но опасността се крие в това, че няма медикамент, който да действа срещу него и инкубационният период е минимум 2 седмици. Ако съдим по самолетоносача- дори 4 седмици за някои щамове.

3

Елемаг

преди 4 години

Издиша ви вече тезата бре кукловоди.По 2 месеца хоарата вече са по домовете си и ХОП при всички мерки, пак някакви болни...Всеки ден се увеличават не болните а проглеждащите...До кога я мислите така?

2

САЩ Винаги

преди 4 години

и във Всичко са Първи!

1

Непопулярно мнение

преди 4 години

Както казах преди малко: грип като грип, нали? Айде, юруш по градинките и парковете. Никой няма право да ви казва на вас - всезнаещите и всеможещите, кога да излизате и кога не. Вместо да се радвате и да сте благодарни, че тук не е така.