94

Само да попитам

преди 4 години

Не е по темата, щото слабо ме интересува, ама знае ли някой къде има хубаво агнешко и колко пари струва, готвя се за ядене и пиене по Великден. Сори, че ви прекъснах приказката, продължавайте за вируса.

93

Анонимен

преди 4 години

Разни ИТ специалистчета вместо да измислят детски играчки за проследяване на болни, да измислят софтуер, който да може да се справи с откриването на ваксина за няколко дни. Е на това му викам аз нови технологии.

92

(-_-)

преди 4 години

Света се променя силово в диктатура от най-зверски тип. Що за напредък в науката имаме щом не можем да се оправим с някакъв си корона вирус? Каква е целта на тази масова истерия - това вече го поставям като риторичен въпрос..

91

Да

преди 4 години

Като мине всичко, което ни очаква, и умрем едни 6,7 милиарди.... ще ги видим тези по бункерите под земята, от кого ще крадат и как ще самооцеляват със изкуственият им интелект. Каквито са некадърници е въпрос на време изкуственият им интелект да се обърне срещу тях като си заминем повечето. Властта и парите са болест, от които страдат тези арогантни, недъгави ***.

90

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 92А случайно да си чул от хора които се знимават с това че ТОЗИ вирус не мутира чак толкова много както останалите? Или е по добре да пишеш наизуст ей така да се намираш на работа?

89

Анонимен

преди 4 години

То още от началото си беше ясно, че и на младите няма да им се размине, но за тях трябва много време, за да го схванат, а дали ще имат толкова време?

88

факти за Англия

преди 4 години

Проблема е системата.Тази инфекция се лекува доста успешно,обаче ако се хване в началото.ОБАЧЕ на всички е казано-ако имаш симптоми,стой в къщи и САМО ако се почувстваш много зле след 2,3 дена,тогава се обади на ей този телефон,(който в повече от времето е зает) След като се свържеш ,само ако операторът прецени,то може да се задвижи с-мата и да те приемат в болницата.Дотогава,инфекцията е навлязла в необратим или почти-необратим стадий.След това ти слагат антибиотици и парацитамол в конски дози

87

Подизпълнител

преди 4 години

Чудесна статия! Идва точно на време. Като по поръчка!

86

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен92Дървен философ.

85

Анонимен

преди 4 години

Този вирус МУТИРА и това не е новина.Предната пандемия е протекла по подобен начин.Първо само пенсиите а после пенсии +малки деца +20/40 годишни.Гответе се, битката ще е дълга........година-две.

84

Анонимен

преди 4 години

До Чарлз ДарвинА ти блъскай от сутрин до мрак до пенсия да си погасяваш кредитите и ако стигнеш до пенсия или даже преди, младите да решат, че трябва да мреш и да те пожертват.Нали и ти си пожертвал мама и тате, баба и дядо.Па вирусът не е само за 80+, ама нали ти си по-наясно.

83

Анонимен

преди 4 години

Ама знаете ли че към това число на умрелите и включват 9% раково болни който знае англиийски може да го прочечете

82

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 86Защото не е точно грип, ама нали трябва малко да се прочете преди да се пише

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 78Пишат и разни виртуални момчурляци, които са супер tough пред компютъра. Колко вируси са отстреляли виртуално, та сега още един, дето покорява дъртите, ще ги спре.Пък и са свикнали да се под карантина пред компа, да не излизат с дни от стаята, та не им се променя много начина на живот.

80

Анонимен

преди 4 години

Едно е ясно, ако те барне коронавирус и имаш някакво тежко хронично заболяване, ще ти се стъжни. Отдруга страна, ако си здрав, вероятно ще минеш леко. Добре, но същата картина е и грипа. Е тогава защо е тая пушилка?

79

Анонимен

преди 4 години

То още преди това чудо гробето беше пълно с млади

78

Чарлз Дарвин

преди 4 години

Аз съм привърженик на естествения подбор. Вирусът може да вземе най-много един процент от населението. Какво е 1% от населението на България? Това са 70 хиляди души, 90% от които ще са 80+ което значи че са надживели доста средната възраст в България и ще ги прежалим.

77

Въпрос

преди 4 години

Ако хората стоят послушни, те ще спечеят. Ако хората се надигнат, онези пак ще спечелят, защото масите ще им дадат оправдание да затварят и убиват масово. Осъзнавате ли колко е компроментирана играта срещу нас? Все повече хора осъзнават, че краят е много близо. Масово се вярва, че ни остава максимум 10 години.

76

Анонимен

преди 4 години

Това за младите започват да го повтарят макар и да е вярно, но целта е сплашване и подчинение. Има нещо с тази пандемия което не е наред. Някакво неистово желание да се налага някакъв ред. Хората имат нужда от помощ и подкрепа а пък те властите уж бяха либерали и демократи а заплашват ли заплашват чак ми е лошо от този стил и метод.

75

Анонимен

преди 4 години

Вече на никой не вярвам. Трябваха им 2 седмици за да признаят, че семейството което почина в София са роми от Монтанско и дъщеря им се е върнала от Италия.