41

Анонимен

преди 4 години

Вече мразя щаба, Ананиев, съседите си и всички дето ми се мяркат със маски, като някакви муджахидини. Oт тая криза само лошо ще излезе. Няма такава държава никъде. Абе като ще се мре - ще се мре, бива ли да са толкоз жалки страхливци.

40

Анонимен

преди 4 години

Това е мантрата на оня фалшив папа комуниста Бердолио.Всъщност ако излезем от тая криза,а не ми се вярва да е скоро ще сме още по -зле.

39

Анонимен

преди 4 години

Бесовския вирус е заразил най-вече разума ни, както и на автора, така и на много от постовете. Не му се прекланяйте толкова.

38

Анонимен

преди 4 години

От кризата ще изляза с променен бизнес план на бизнесите си. Подобрен, насочен към по-широка аудитория, успешен. Научих някои неща, вложих в други. Единствено ме притеснява в какво да си влагам парите- златото не е опция от години, фондовете вървят надолу, продадох доста криптовалути с цел да не съм на загуба и те вече не са опция... А, ако не трупам постоянно авоари и нямам ръст на доходите си поне 25% годишно, не съм спокоен.

37

Анонимен

преди 4 години

Хората са така устроени, че да бъдат все по-лоши. Всяко чудо за три дни - това е поговорка, която винагисе сбъдва. След вируса, късата памет няма да ни позоволи да сме по-добри, напротив - повечето ще хукнат да живеят като развързани, ще има повече разврат, повече алкохол, повече дрога. Такъв е човека.

36

Анонимен

преди 4 години

Много добра статия, спомням си по време на комунизма бабите и майките ни ходеха след полунощ на църква и то в село в града не смееха да идат на църква Не на диктатурата, няма да излезем по-добри от тая криза, нагнетява се много омраза от главата на *** риба, а тая риба е много вмирисана.

35

Анонимен

преди 4 години

Сашко - чалгарският хроникьор се опитал да напише фейлетон? Сериозна статия? Хаххаха, миличкия... и пак ли "комунизма" ви е виновен?!??! Кво стана сега? 30 години демокрация не може се оправи с 45 г. "комунизъм",а? Сигурно и през 2185 пак ше реват, че заради "комунизма" нещата не потръгват.... Жалкото е, че от кризата няма да пострадат олигарси, политици, общински съветничета и прочее ***, а пак обикновените, бедни хорица. Киро Домуса се оправи за 3 дни. Сигурно, защото е харизматичен, а?

34

Анонимен

преди 4 години

Ко? Нье!

33

Янко от Ябълково

преди 4 години

Ако на 13 май, на 13 юни, на 13 юли нещата са все така с вируса, и се окаже, че всеки един трябва да проведе личната си среща с вируса, която да загуби или спечели, въпросът е- кой ще е отговорен за съсипване на живота на хората, държавата, и т.н. ?

32

Оптимист

преди 4 години

Вярвам, че ще излезем от кризата с по-малко жертви на пътя и по- малко уморени от болници след кризата!

31

NNN

преди 4 години

Ауууу, страхотна статия!

30

журналист

преди 4 години

да си отговорен човек и да докладваш нередности не значи че си доносник.автора на статията е доста объркан...не разбирам редактора на ДНЕС как е позволил подобна деградираща и антисоциялна статия да излезне в публичното пространство????то е все едно по време на пожар да викаш "..палете ...палете всичко ...и ако видите огън си мълчете....мълчете си ....иначе сте доносници"СРАМ !

29

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътпсихарче ....успокой се явно имаш проблеми.....сигурно е заради изолацията..

28

Анонимен

преди 4 години

Махни КПП - спаси ушев

27

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътФорум викаш? 70% са платени от едни или други (възрастните). Но пък да прав си явно съм наивен да мисля че нещо тук може да се промени след като определени индивиди могат само да драскат в разни сайтове които наричат "форуми" а в живота не са сътворили нищо.

26

аз-ът

преди 4 години

не са хвали ами дай някой лев за медиците...... че утре ит и ще легнеш на масата с обдишваш апарат .... и парите ти едва ли ще те спасят ...---не му обръщай внимание. Тоя е програмист, колкото леля Теменужка от 6-я етаж.

25

тарикат

преди 4 години

До програмистне са хвали ами дай някой лев за медиците...... че утре ит и ще легнеш на масата с обдишваш апарат .... и парите ти едва ли ще те спасят ...

24

abv

преди 4 години

До до 15 Това може да хрумне само на този, който така си я кара. Комунизъм- да вземем на тези, които работят...

23

а така

преди 4 години

До Ванкатада Ванка така е абсолютно съм ЗА. Българина има един страх да не го види цяло селото какви ги е надробил..... затова съм за ...хора които :-замърсяват природата целенасочено...на показ..и глоба-не спазват карантина ...на показ..и глоба-джигити по улиците ...с автомобили или без .....на показ ...и глоба -тарикати пререждащи се мислещи че никой няма да разбере ...на показ и глобаБългарина трябва да разбере че няма "..скрито покрито.. " Всичко си излиза накрая

22

аз-ът

преди 4 години

Чета таз статия и ми става ясно че човека който е написал това творение явно е доста объркан индивид.---в тази статия , по скоро под нея , единствения (по)объркан си ти. Бегай за маски до аптеката да не свършат, че довечера няма може пляскаш с другте прилепи. Бегай че тук възрастните говорят, *** при другите като тебе, не е за тебе този форум....