9

До д-р Ох Боли

преди 4 години

Ти си страшно ***. Всички раси по света имат само различни външни белези, като повече насистеност на меланин в кожата, широки ноздри, дръпнати очи и други подобни, но от вътре структура на скелет, нервна система, органи и всичко останало сме на 100% идентични. В Китай имат хиляди болни, а ти сравняваш индивидуалната грижа и лечение на един пациент, който е излекуван в Япония.

8

Анонимен

преди 4 години

Като напише някой "естествен отбор" вместо "естествен подбор" и ми става лошо, честно!

7

Бакшиша

преди 4 години

И ако има епидемия какво? Някой може ли да се защити в днешните урбанизирани среди? Вчера качвам един китаец с маска,и ми вика споко,аз съм ,,save'',не се притеснявай.Щял да ходи при други китайци,и затова бил се маскирал кат Зоро.Да ама аз не му вярвам.Между другото китайците като чуят за грип или някой вирус,веднага тругват с маските.Слаба им е имунната с-***,и за това ако изпият половин кило българска ракия,и Господ не може да ги спаси от ,,Вечният Път''.

6

Анонимен

преди 4 години

Естествен отбор - който оцелее - оцелее. Лошо няма. Останалите ще са силни и здрави. Нищо против.

5

д-р Ох Боли

преди 4 години

Вирусът мори само китайци. Досега има само един починал некитайски гражданин, но от китайски произход.Не бойте се, деца!

4

Анонимен

преди 4 години

Недисциплинирани, на летището не всички минават здравна проверка, в болниците не се прави дезинфекция а хигиената е ниска, лекарите са слабо подготвени и не мотивирани, населението не я сплотено, а по-скоро разединено, за да се бори с обща външна заплаха, защото е съсипано и бедно, това е състоянието в момента

3

Грую

преди 4 години

Помня когато докараха пациент със съмнения за ебола в елитната ни Военна болница как се разбяга целия персонал. Само един слух за коронавирус ще евакуира цялата ви подготвена здравна система.

2

Последното място

преди 4 години

Като се има в предвид, че сме на последно място в Европа по всички показатели в здравеопазването, като оборудване, състояние на база, нямаме достъп до 80% от новите лекарства и лечението продължава най кратко тук. Готови сме за среща с попа, по скоро.

1

Абдал

преди 4 години

Нормално. То винаги сме си свикнали да сме си по назад. Вирусолога от Банкя трябва да каже какво да се прави. Може по чесън да раздаде на пенсионерите. Той е компетентния.