343

Анонимен

преди 4 години

Имиджа на Борисов като борец с нарушения го няма откакто пристана на руските интереси.

342

Анонимен

преди 4 години

Значи по селата чешмите текат за да не замръзват.Винету,измисли нещо по ново.Това сме го слушали вече.По селата из България няма вече живи хора.Те са обезлюдени от 1989г.Когато съсипахте селското стопанство и животновъдството.

341

чепика

преди 4 години

Що опрости милиарди ДДС бе тикво?Пенсии ще вдигаш от сивия сектор ли? Никой ли не ти казва че в Гърция и Турция има здрава икономика. Нямаш шанс да поумнееш, директно вървиш към деменция.

340

Руснака

преди 4 години

И неговото време свършва!Радвам се, че ще го видим!

339

Анонимен

преди 4 години

О, Бойков тръгнал след ресторантьорския бизнес, тоя с нелегалната партия няма ли да си ходи

338

FBI

преди 4 години

Тоя какво прави в Турция, тежи там, като горе UK излиза, такъв селяшки капацитет по геостратегия е за оставка

337

анти

преди 4 години

Премиерю, скоро няма ли да ходиш в Китай? Отиди най-вече в Ухан дузина китайци да те поокашлят малко!

336

Анонимен

преди 4 години

СТИГА *** ЛАФОВЕ ЗА ТУРЦИЯ. БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ТУРЦИ.

335

Ds

преди 4 години

Миналата година се разбра - от началото на този век, България не си е събрала 17 000 000 000 лева ДДС. Мутрю кога ще ги потърси?

334

Анонимен

преди 4 години

Но комент.Само снимка номер 1,говори за човека от Банкя.Вижте погледа му.

333

Анонимен

преди 4 години

Направи ни за посмешище пред цял свят.Няма опозиция.Ако има някаква тя е по лоша и от ГЕРБ.Трябва нов лидер с нова партия.Но засега такава няма.

332

Ds

преди 4 години

Беше преди 2 - 3 години. Софиянка пет дена се обажда за линейка в няколко болници. Напразно! Обадила се в болницата в Истанбул в която са и правили операция по рано. Линейката пристигнала след пет часа. От Истанбул помолили болница в Одрин да изпрати линейката за по-бързо! Тия хора са 10000 години преди нас!

331

FBI

преди 4 години

До КГБ, ей ***, не се прави на сошълист от руски тип, че те ударим по манерката с нещо по-тежкоКГБ никога не се е борила с Никотинова и алкохолна мафия, нито в САЩ нито у нас, а напротив, Цветников, сори Путин, се възползвал от нея. Този горе е so down

330

Анонимен

преди 4 години

Ако беше жив Бай Тошо да види докъде стигна личната му охрана! Бойко щеше да ходи с червени бузи от срам и шамари! Добре, че не видя този позор!

329

хахахаха

преди 4 години

Теменужка Петкова министър на енергетиката, Росен Желязков на технологиите и съобщенията, като оросен от вода кабел - перфектно, иначе желязков не е зле, но оросено желязо е много странно, недоумявам. А теменужено-цветните практики в енергетиката някъде от Яворовите литературни реминисценции на Дянков ли идват? Много МОЛско и яко! И поетично дори! Каква енергетика само, а ББ да си построи Белене като курорт и да отиде да отседне в него за постоянно

328

Анонимен

преди 4 години

Суджук,в Гърция за новородено държавата дава помощот 2000евро.Ако е много лошо жените ни няма да ходат да слогуват по гръцките къщи.

327

Ds

преди 4 години

В Северна Македония поради смог държавата реши да не се използват служебните коли, тука ни убеждават да спрем личните

326

Чиновник от герп

преди 4 години

А честито, от другата година и камера на нап в магазина. С лицево разпознаване и забрана за пазаруване кеш. А честита дигитализация.Ама да не мислите че ще ви я подарят по Програма Административен Капацитет-тя е за семинари на чиновници на Златни Пясъци.

325

М, да ...

преди 4 години

Еврофондовете ли спират бре Бойче? Е хубаво ще хванете оборотите, ще вдигнете събираемостта, но парите пак ще ги изпапате и изнесете извън БГ! За народа пак нема да има! Съсипахте държавните фирми, сега следва и малкия и дребен бизнес да доликвидирате / пр. цигарите/

324

Плащаме, плащаме...

преди 4 години

До Анонимен 296ДДС ни е сред най-високите - държа на това изказване, на всичко отгоре ни е всеобхватно. Повечето държави имат диверсифицирана ставка, а тук и винетката ти има ДДС 20%, и лекарствата, и храните. Пускаш фишеци ама попътувай малко и позареждай из Европата. Ще се учудиш, че в Австрия горивото е по-евтино ама ще го оправдаеш с това, че в Щвеция е по-скъпо, така ли? Само дето става въпрос за Германия, където цените на горивото се преизчисляват по няколко пъти на ден за разлика от тук